2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738381 بازدید | 44695 پست
حالا باز این ها بزرگ ترند‌من یه چیزایی از هم سن وسال های خودم می بینم باید باشی وببینی. واینکه یه ع ...

من سطل زباله توی اتاقم نباشه اصلا نمیتونم

چون کلی کاغذ و خرت و پرت هربار میریزم هی باید برم بیرون نمیشه

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...
حالا باز این ها بزرگ ترند‌من یه چیزایی از هم سن وسال های خودم می بینم باید باشی وببینی. واینکه یه ع ...

ارهههه تو پذیرایی چیه سطل زباله آخه🤭 یکی یه چیزی استفاده میکنه و بعد مد میشه همه میرن میخرن. اصلا فکر نمیکنن چرا باید همچین چیزی باشه تو خونه م

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارهههه تو پذیرایی چیه سطل زباله آخه🤭 یکی یه چیزی استفاده میکنه و بعد مد میشه همه میرن میخرن. اصلا ف ...

از این ست های سطل زباله ودستمال کاغذی مدتی باب شده بود.

من هیچ وقت تابع مد نبودم.حتی این جعبه هایی که برای تی بک هاست.دمنوش های مختلف هیچ وقت تو پذیرایی ام استفاده نکردم.پذیرایی ام همیشه سنتی بوده 

نبات وکشمش میذارم تو اردوخوری چون همه پسنده.معمولا شیرینی وشکلاتم دارم.

حساب تولدها البته جدااست که فلاکس اب جوش می ذارند با انواع دمنوش ها وطعم ها.

شادی صدام کنید

خدای ناکرده ما نمی خواهیم سلیقه کسی زیر سوال ببریم ولی اخه این ها اگه خوب بودند عمرشون طولانی بود نه مثلا مثل میز خاطره که عمرش دو سه سال بود

واینکه بخوای دقیق بررسی کنی از نظر اصول چیدمان هم اصولی نیستند مثلا خودم بخوام نقد کنم رنگ بندی اتاق خوابم اصلا اصولی نیست.خوب این ایراد هر کسی هم بهم بگه من اصلا ناراحت نمیشم چون بحث‌سلیقه نیست که بگم من این رنگ ها دوست دارم بلکه خطای چیدمان.

شادی صدام کنید
شما ها ویترین یا بوفه هم دارید که کلی ظروف کریستال و برنجی توش باشه

دوتا سایز کوچیک داشتم از این ها که تو کاخ شاه پاه کوتاهن‌

دو سال جمع کردم قرارررره همسرم تا عید ببره خونه باغ‌

شادی صدام کنید
خدای ناکرده ما نمی خواهیم سلیقه کسی زیر سوال ببریم ولی اخه این ها اگه خوب بودند عمرشون طولانی بود نه ...

اون مدت که میز خاطره باب بود میخاستیم بخریم ولی چون خونمون کوچیکه نگرفتیم و از این نردبون ها که توش گل و اینطور چیزا میزارن خریدیم اونم باز الان دیگه جم شده رفته کنار

شما ها ویترین یا بوفه هم دارید که کلی ظروف کریستال و برنجی توش باشه

من بوفه نگرفتم ولی چند سال پیش که یه مدل دو طبقه کوچیک مدشده بود چند بار میخواستم بخرم خدا روشکر جلو خودمو گرفتم نخریدم 😅

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

یه تخت خاب تک نفره تو اتاق داریم بیشتر حکم انباری رو داره چون زیرش خرت و پرت میزاریم جای دیگ نداریم اگه اون وسایلشو براش جا داشتیم تخت و قطعا جم میکردیم🤣

من خودم تو پذیرایی یه دست مبل راحتی و میزو تلویزیون جاکفشی یه دونه پاف و فرش  یه ساعت دیواری یه تابلو چندتا گلدون طبیعی  یه سطل زباله حصیری کنار اتاق دارم من شرمنده چون بچم  کاغذهاشو و دستمال میندازه توش 😐😅

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
واقعا سخته عزیزم. آفرین که تلاش میکنی تا حالت رو خوب نگه داری. هیچ عیبی نداره اگه گاهی کمتر کتاب میخ ...

ممنون عزیزم از تشویقت.دقیقا منم گفتم حتی یک جمله باعث میشه از خودم رضایت داشته باشم.انگار یه کار مفید کردم و یه چیز جدید یاد گرفتم.همون یک جمله روزمو مفید میکنه.

اما از خودم راضی نیستم واقعا.معمولا دوباره الان بعد از ۶ تا۷بار تذکر به بچم. صبرم لبریز شد صدامو بردم بالا.اما بازم سعی میکنم همچنان من میتونم

من خودم مهمهان داشتم زباله داشته   گفته برو سطل زباله بیار 🤣کنار بشقابشم نزاشت خودشم نرفت بریزه تو سطل اشپزخونه  حالا من حق دارم برم بخرم سطل هنوز نخریدما  فقط یه سبد حصیری شبیه سطل کنار پذیرایی برای پسرم دارم بازیافت و زباله خشک میریزه توش☺️🤩