2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739122 بازدید | 44705 پست
ببخشید من خیلی سوال میپرسم چون خانوادم از اینایی هستن که هرچی خاراید روزی به کاراید و نمیتونم بپرسم& ...

اگه زیاد اهل پیک‌نیک هستین واز ظروف پلاستیکی استفاده دارین نگهش دارین ولی من خودن برای پیک نیک بشقاب ملامین دارم با لیوانای دم دستی شیشه ای چون نمیشه تو پلاستیکی چای خورد 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
اره دقیقا همین حرف رو هم تو‌پست قبلی گفتم فعلا اینو نوشتم ولی اینکه میتونم پایبند باشم و بیشتر نخرم ...

منم از دوست عزیزمون یاد گرفتم به جاش طلا بخرم هرچند کوچک و امسال هم شوهرم پولش داد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنس اونا پلاستیکه خراب نمیشه ولی گرمه

نه گرون هاش خیلی خوبن خودش تر اونا میخره مثلا ی تیشرت پارسال خرید پونصد خیلی هم می‌پوشم همش تو ماشین اما تکون نخورده من از پارسال تا حالا پنج شش تا تیشرت خریدم همه هم الان کهنه ن خخ

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
توی کیف بیرونم یه کلید+یه عینک+کیف پول +اسپری ضدعفونی به نظرتون کیف پول ضرورت داره توی کیف بیرون یا ...

من کارت بانکی و پول رو میذارم تو زیپ مخفی کوچیک توی کیف اینطوری دسترسی بهشون هم راحت تره کیف پول فقط عروسی و مجالس رفتنی استفاده دارم

بیرون غذا میخوریم

ما بیرون رفتنمون زیاده اکثر تعطیلات همه ی جمعه ها و ایام عید که دیگه تو ابرا باید دنبالمون بگردن😄 خودم غذا میپزم میبرم حتی مسافرتهام اکثرا خودم غذا میپزم دلم به بیرونی ها نمیره و محدودیت داریم

باید هر کی با توجه به شرایطش در حد نرمال داشته باشه مثلا کسی ک هر هفته مهمونی میره خب طبیعتا از کسی ...

من عادت داشتم هر جا مهمونی که میرفتم نباید لباس تکراری میپوشیدم برای همین لباس زیاد میخریدم بیشتر به تنوع فکر میکردم تا جنس و مدل ولی الان خداروشکر چندماهه ورودی جدید دراون حد نداشتم برای عیدمم تصمیم دارم لباس هیچی نخرم بجای خرید لباس و...بریم مسافرت

عزیزانم بنظرتون این کیفو رد کنم بره؟ اگه دقت کنید ازقسمت بالاش همش جلو هم پشتش داره پوست میندازه و ...

منم ازاینا داشتم انداختم رفت برای من که خیلی سنگین بود کناره هاش آهنی بودن همم از مد افتادن اگه داره خراب میشه بنداز بره

من عادت داشتم هر جا مهمونی که میرفتم نباید لباس تکراری میپوشیدم برای همین لباس زیاد میخریدم بیشتر به ...

خیلیم عالی و خوب در کل اونی ک واقعا در توانش هست مشکلی نیس زیاد بخره بپوشه کیف هم بکنه ولی سعی کنه لباس های قبلی رو کم کم به کسی ببخشه ک دل یه نفر دیگه هم شاد کنه حالا چه فامیل و آشنا بده چه بده نیازمند ها

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
باید هر کی با توجه به شرایطش در حد نرمال داشته باشه مثلا کسی ک هر هفته مهمونی میره خب طبیعتا از کسی ...

باهاتون موافقم در مورد کیف پول.

من هر جا برم با هر نوع کیفی حتما کیف پول همراهم به همین دلیلی که شما گفتید.نمی پسندم کارت یا پول از زیپ کیفم یا جیب مانتوم در بیارم.

بچه ها در مورد لباس تو خونه ای من الان مدتهاست لباس تو خونه ای+لباس زیرام+شال هام+جوراب شلواری هام تو یه کشو از کشو پاتختی ام جاشده‌هنامیک جون باید به من مدال افتخار بده🙈🙈

شادی صدام کنید

اینا +یه شال بافت گذاشتم خروجی.این جعبه نخریدم هدیه بود.

انگشتر ورشو نخرید زود سیاه میشه اون بندانکشتی اصلا قشنگ نبود تو انکشتم.یه نقره قبلا داشتم خیلی ناز بود یه دل سیر هم ازش استفاده کردم ولی گم شد اگه باز دلم بند انگشتی خواست می گردم مشابه اش می خرم.

شادی صدام کنید
خیلیم عالی و خوب در کل اونی ک واقعا در توانش هست مشکلی نیس زیاد بخره بپوشه کیف هم بکنه ولی سعی کنه ل ...

آره عزیزم اونایی که خیلی نو مونده بودن رو دادم به نیازمند لباسای دخترم که کهنه شده بودن رو دستمال کردم که بعد یبار استفاده میندازمشون میره، الان بجای چندتا لباس یه لباس با جنس خوب میخرم و اینکه دیگه اصلا هیجانی خرید نمیکنم خدارو شکر با شما عزیزان آشنا شدم واقعا بهم انگیزه میدین