2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740495 بازدید | 44731 پست

سلام من خیلی هیجان زده ام چون امروز عصر کلی خروجی داشتم 

ی ست چوبی جا قاشقی و جای نبات و چای کیسه ای داشتم اونو خارج کردم 

ی استند کفگیر ملاقه داشتم ک دو‌سال بی استفاده بود اونم گذاشتم خروجی 

کلی نون باگت خشک شده داشتم ک میخواستم آسیاب کن‌اما چند ماه گذشته بود اونا رو هم ریختم 

تزیینات تولد اضافی همه رو ریختم 

کلی بلوط گذاشته بودم روز مبادا باهاشون کار هنری درست کنم اونا هم ب سطل زباله هدایت شدن 

ی پیشبندآشپزخونه و سه تا دم کنی آماده و چند تیکه پارچه که اونا رو هم نمی‌خواستم گذاشتم خروجی وای من چقدر آشغال جمع کن بودم بخدا اصلا خیلی خاص رو‌نمیدونستم که دارم بارداری و زایمان هم کلا منو از ی سری کشور ها و کمدا و کابینت ها غافل کرده بود خیلی وقت بود چک نکرده بودم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
باور کن اینا همش اسباب زحمت وجلوی دست وپا.من اون سرویس گل سرخی ام به مامانم گفتم نمی خوام نخری ها. ...

اره دقیقا من خیلی حساسم یه کم که میدیدم خاک نشسته یا چرب شده میشستم خشک میکردم میچیدم خب همین حساسیت و وسایل زیاد خیلی به سلامتی آدم ضربه میزنه

تصمیم گرفتم اونقد خلوت کنم دوربرم که دیگه اون زمانهایی که از عمرم به بطالت و شستن و جارو کردن و حرص خوردن واسه وسایل گذشت از این به بعد واسه خودم  و بچه ها وقت بذارم و سلامتیم توی اولویت قرار بدم وگرنه سن من چه به پادرد و زانو درد

من کل سرویس مهمانم گل سرخی هست حدودا سی نفر رو میتونم دعوت کنم

درکنارش یه سرویس چینی مربع شش نفره هم از سر نادونی خریدم که گذاشتم واسه فروش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من خیلی هیجان زده ام چون امروز عصر کلی خروجی داشتم  ی ست چوبی جا قاشقی و جای نبات و چای ک ...

ماشالا چه فعال کاش عکس میزاشتی عزیز

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
اره دقیقا من خیلی حساسم یه کم که میدیدم خاک نشسته یا چرب شده میشستم خشک میکردم میچیدم خب همین حساسیت ...

حالا ابن سفالی ها من میگم ندارم:دوتا لیوان ،یه پارچ،۶ تا کاسه ماست خوری اش دارم.حالا کاسه های ماست خوری واسه هفت سین چندساله استفاده می کنیم بی مصرف نبوده دلم بسوزه.

شادی صدام کنید

می دونید دلیل یه سری خریدهای ما این که پولمون به اون چیزی که می خواهیم نمی رسه خوب ادمیزادم تنوع وخرید کردن دوست داره میشه خریدهای بی مصرف.

یا مثلا می خواهیم کادو بدیم می گیم فلان مبلغ کمه ،باز کادو مثلا یه رنگ ورویی داره بعد کادویی می خریم که اون شخص استفاده نداره.در حالیکه وجه نقد هر چقدر کم بهتر از کادویی که استفاده نشه.من این دوسال اخر که نمی دونستم برای خواهرم چی بخرم بدون تعارف بهش گفتم ابجی من خیلی تو رو سوپرایز کردم دیگه از امسال با هم بریم کادو بخریم.واقعا هم همین کار کردم با هم مب رفتیم بازار چیزی نیاز داشت انتخاب می کرد من کارت می کشیدم.

شادی صدام کنید

بچه ها این ببینید این بند عینک اگه خاطرتون باشه مدتی مد شده بود منم خریدم ولی به ذهنم نرسید مناسب عینک های فانتزی.عینک آفتابی من کلاسیک وسنگین باهاش جور نمی شد

یه بار به دستم می بندم یه بار به پام ولی می دونم نه مناسب دست نه پا.دلمم نمیاد بذارم خروجی.واقعا این خریدهای کوچلو که پولش به چشممون نمیاد وخونه زندگیمون شلوغ می کنه.

خیلی خوبه استایل خودمون بشناسیم وبا توجه به اون خرید کنیم.یا مثلا هد بند سر مناسب بعضی خانم ها استفاده می کنند

ولی من جون به جون کنند استایل ام رسمی این همه می گند بهم.هد بندم خریدم بعد مدتی انداختم دور.

شادی صدام کنید

همگی خسته نباشید خانما 

من اینجارو خیلی دوست دارم واقعا از پاکسازی تک تک دوستان به وجد میام و ذوق میکنم 

متاسفانه منابع فارسی درمورد مینیمالیست یا بلاگر و یوتیوبر ایرانی خیلی کمه

من امروز رفتم تو یوتیوب گشتم و کلی فیلم انگلیسی و فرانسوی راجع به مینیمالیسم دیدم 

صفحه یه خانمی هم بود که مینیمالیست بود و با این وجود تو یه ویدیو خونه ش رو دوباره پاکسازی کرد و کلی وسیله گذاشت خروجی 

و من فهمیدم هنوز خیلی کار دارم و کلی چیز هست که باید بالاخره یه روزی ازشون دل بکنم و بذارم خروجی

همچنان در حال کند و کاو تو وسایل خونه م و به کاربردشون فکر میکنم

اگر انگلیسی حتی دست و پا شکسته بلدین حتما برین این مدل فیلمارو ببینین خیلی خیلی تاثیر مثبت میذاره برای پاکسازی عمیق تر... 

شوهرم ماشین رو چندروز پیش برده کارواش و کل داشبورد رو خالی کرده تو یه پلاستیک و گذاشته ته ته کمدش!

شناسنامه و تسبیحای دوستاش، بیشتر از سه ماهه تو داشبورده گذاشتم بده بهشون

یه عینک و یه فندک خراب انداختم دور

یه سری کاغذ و فیش و... رفت اشغالی

بقیه چیزا هم رفتن سرجاهاشون

ساده ساده س. برند mgs   دستی ۳۳۰ خریدم از این گرونتر و ارزونترم داشت من بودجه م همینقدر بود

من شبیه چاقو شما برند دیگه رو دارم  برای مهمان استفاده میکردم همه بهم ایراد گرفتن پارسال رفتم چاقو خریدم برای مهمان 😑

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
خانوما چند بذارم اینا رو زود فروش بره

قیمتشو نمیدونم ولی عکس قشنگ بگیری ازش بزاری  برای فروش قطعا زودتر فروش میره لیلی دیلی هم میگفت همینو 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

بچه ها توجه کنید پاکسازی ها به هرشکلی زمان بره.ما همچنان روزمره ورودی داریم.در مورد ورودی ها بیشتر حرف بزنید.از مواد غذایی تا پوشاک وغیره...

من این هفته یه تی شرت ویه لباس زیر جزو ورودی پوشاکم بود که از نظر من واقعا ضرورتی نداشت.یه جفت جوراب نو هم ورودی داشتم که به جاش دو جفت جوراب که کهنه شده بود گذاشتم خروجی.

سبزی خوردن همسرم گرفت که هدر رفت.اسفناج هم فریز کردم تمام تلاشم می کنم تو این یه هفته ده روز همش درست کنم بخوریم که هدر نره.

شادی صدام کنید
این سرویس قاشق چنگال من،تیز ،سبک هم هست.البته مات به براق نیست.اون پیش دستی ها هم سرویس ارکوپالم خیل ...

عین این چاقوها رو شوهرم از زمان مجردیش گرفته بود چرا من تا الان فکر میکردم اینا فقط برا صبحونه کاربرد دارن و مناسب میوه خوری نیستن. 🤦‍♀️