2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740474 بازدید | 44731 پست

بچه این طزح سرویس چینی ام.۱۲ تا پلو خوری،خورشت خوری،ماست خوری ۱۲ تا نمکدون،یه سوپ خوری ،دواا دیس ،یه قوری.به نسب ارکوپال سنکین تره .دوست نداشتم یه دست سفید باشم طرح دارم نمی پسندم برای چینی دیگه شد این طرح.من چینی های سبک تر وسنکین تر از چینی خودم دیدم این میانه است.اذیتم نمی کنه موقع شستشو.قوری اش که جنبه دکور داره.سوپ خوری چون یه دونه دارم لازمم میشه.دهانه سوپ خوری اشم گشاده بعضی ها دیدم تنگ.

فقط یه بدی داره دیس های پلو خوری اش خیلی سنکین واقعا سنگین برنج که می کشی توش آقایون سخت از سر سفره بر می دارند دیگه استفاده نمی کنم. عملا بدون استفاده است.مگر اینکه حالا مراسمی باشه توش سلف سرویس خوراکی بچینم اونم چشم اب نمی خوره همچین کاری کنم.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها منم امروز کمد لباس دخترم رو پاکسازی کردم البته زیاد چیزی نداشت چون چند وقت قبل هم پاکسازی شده بود یه چند تیکه لباس بود اونقدر خوب نبود بدم‌کسی قیچی کردم بشه دستمال گذاشتم کنار سینک و گاز یکی‌دوبار تمیز کنم بعدم بندازم بره 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
خانوما چند بذارم اینا رو زود فروش بره

این ها گرونن .قیمت اصلی اش تو سرچ‌کن بعد  دو سوم قیمت بذار عجله هم نکن چندبار هی بذار بعد اگه فروش نرفت یک سوم قیمت بذار قطعا فروش می ره.

شادی صدام کنید

من یه دوره ای عاشق این ظرفها بودم موقعیت اش پیش نمی اومد بخرم.واقعا خوشحالم که نخریدم.میل ادمی بی انتهاست هر چی داری بازم می خوای.

شادی صدام کنید
من یه دوره ای عاشق این ظرفها بودم موقعیت اش پیش نمی اومد بخرم.واقعا خوشحالم که نخریدم.میل ادمی بی ان ...

منم دوستش داشتم بارها دیزی درست کردم که اصلا یادم نبود توی اینا سرو کنیم بسنده کردم به همین ملامین های دم دستیم راحت ترم باهاشون

منم دوستش داشتم بارها دیزی درست کردم که اصلا یادم نبود توی اینا سرو کنیم بسنده کردم به همین ملامین ه ...

باور کن اینا همش اسباب زحمت وجلوی دست وپا.من اون سرویس گل سرخی ام به مامانم گفتم نمی خوام نخری ها.

تو چیدن جهیزیه کارتن ها باز می کردم دیدم گذاشته.

شادی صدام کنید
من یه دوره ای عاشق این ظرفها بودم موقعیت اش پیش نمی اومد بخرم.واقعا خوشحالم که نخریدم.میل ادمی بی ان ...

دقیقا منم سه سال قبل خریدم و بعد یکی دوماه استفاده لب پر میشدن و سفید میزد قسمتای رنگ پریده و خیلی زشت بود،همه رو مفت دادم رفت تو دیوار راحت شدم

چه خوب شما به اون مرحله رسیدین که وسیله هارو راحت میزارید خروجی👏👏👏 😍من همچنان جابه جا میکنم🤕😖😩

بچه ها من سرویس چینی جهیزیم ۱۲ نفره هست هنوز تو کارتون واکبند هست بعد از این همه سال نیاز نشده که بازش کنم ... 

به نظرتون بفروشم یا نگه دارم،، مارک پرمیس هست و مربع هست