2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739014 بازدید | 44705 پست
ب نظرت وزن اضافی م کم میشه ؟ من ۵۹ کیلو بودم آلن ۷۸ هستم دخترم چهار ماهه س هنوز  ممکنه کم بشم ؟

من از سایز ۴۶ ،۴۸ اومدم ۴۰ ،۴۲ تو ۹ ماه که مرخصی زایمان بودم

البته حدود ۳ ماهگی دخترم شروع کردم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
سلام دوستان راهنمایی کنین لطفا،واسه جهیزیه می‌خوام قابلمه بخرم ،چی خوب و کاربردیه؟!یه سرویس کامل کاف ...

یه سرویس بگیر با دوتا تکی چهارنفره برای دم دستی

چدن و سرامیک هردو خوبه

اگه خونواده دو طرف کم جمعیت گاز ۴ شعله 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم فقط یه دونه زودپز استیل دارم که توش اش و سوپ و انواع خوراک و عدسی و خورشت و... میپزم  پیاز ...

قاشق چوبی استفاده کن خواهر

قابلمه هام بعد حدود ۱۵ سال هنوز خراب نشدن

منم زودپزم عصای دستمه

قاشق چوبی استفاده کن خواهر قابلمه هام بعد حدود ۱۵ سال هنوز خراب نشدن منم زودپزم عصای دستمه

قاشق چوبی استفاده میکنم عزیزم البته بعضی  وقتا هم با قاشق و کفگیر! 🙈

به جنس قابلمه هم بستگی داره  

یکی از قابلمه هام یه بار توش قورمه سبزی پختم و با همون گذاشتم داخل یخچال بعد از اون حس میکنم خراب شد دیگه

ماهیتابه ش که داغون شده کلا! 

بچه ها من امشب یه ورودی داشتم به مناسب ولنتاین.یه تی شرت که همسرم خریده گذاشتم برای بعد از زایمانم ک ...

جدیدا اجناس بازار خیلی بی کیفیت شدن اگر سایت خاصی میشناسید ممنون میشم معرفی کنید کیفیت برام خیلی مهمه 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

من سرویس قابلمه ام چدن سال ۹۳ که خریدم ۴ تا قابلمه توش داشت با سه تا ماهیتابه با مخلفات دیگه مثل ست کف گیر وجاادویه واینا.من بازم قابلمه تو جهیزیه داشتم ولی واقعا همون سرویس قابلمه برام کافی بود،بقیه اش اضافه است.

از ماهیتابه اشم ماهیتابه که برای سرخ کردن ماهیه، یکبار فقط استفاده کردم،ماهیتابه دو طرفه اش یه مدت ذوق اش داشتم استفاده کردم که اصلا ضرورتی نداشت.تا چند هفته پیش تو کابینت بود جمع اش کردم.ماهیتابه بزرگ اش از اول تو دستم بود برای خودمون یا مهمونی استفاده می کنم.

شادی صدام کنید

همسرم جاروبرقی قبلی مون +مقداری موکت اضافه+یه تابلو دیواری جمع کرد فردا ببره خونه باغ.

چندتا قلم وسیله دیگه هم هست که ببره ولی بگم دادش در میاد.

همین سه تا فردا ببره برای بقیه باید بپزمش😄

شادی صدام کنید
۱۳۰متره دودست براحتی جامیشه ولی من دوستدارم یک دست داشته باشم خلوت باشه خب گوشهای خونه سرامیکه و ف ...

فقط حال و پذیرایی خونه 130متره؟یا کل خونه

من پذیراییم ۵۰متره،،فقط دوتا فرش ۹متره انداختم وسط با یک دست مبل ۷نفره،کنار ها سرامیک....وقتی مهمونم زیاد باشه همون رو فرش می‌شینن..فوقش ببینم احتیاج باشه براشون بالشت و متکا میارم تکیه بدن

من از سایز ۴۶ ،۴۸ اومدم ۴۰ ،۴۲ تو ۹ ماه که مرخصی زایمان بودم البته حدود ۳ ماهگی دخترم شروع کردم

منم باید مرداد برگردم سر کار کاش بشه برگردم میشه بگی ورزش و رژیم کلا چکار کردی چند ساعت در روز ورزش کردی باشگاه رفتی یا تو خونه و رژیمی گرفتی

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
فکر کنم اشتباه ریپلای کردی گلم.

ن گلم برا لباس خونگی میخواستم گفتی سه تا تیشرت داری فکر کرم حتما جنسشون خوب و بشور بپوشه 

در راستای سوال دوستمون که گفتن قابلمه های کهنه چیکار میکنید درست میکنید یا نه

من یه ست قابلمه چدن تفلون جنس خوب داشتم بعد سیزده سال اونم به خاطر کم کاری و بی احتیاطی خودم کفش خراب شد با یه سری وسایل کهنه چدنی همه رو فروختم یه مبلغ گذاشتم روش دوتا قابلمه جدید جایگزین کردم 

من نفهمیدم فرق چدن و روحی چیه ؟فکر کنم دوتاش یکی باشه مگه نه؟

من همچنان منتظرم شوهرم مینی واش و سبزی خورد کن ببره واسم بفروشه توی این مدت که همسر کم لطفی کردن تصمیم گرفتم لباسشویی دوقلو هم بفروشم وای اینا زودتر بره پی کارش یه بار سنگینی از روی دوش من برداشته میشه🙄

منم مثل اون دوستمون که گفتن طبق مواد غذایی که توی یخچال دارن آشپزی میکنن که یخچال خالی بشه منم دو هفتست همین کارو میکنم و ورودی مواد غذایی هم تحت نظر خودم سفت و سخت داره کنترل میشه یه سری لوبیا قرمز لازم داشتم ظرف خالی لوبیا گذاشتم روی ترازو داخل ظرف رو پر از عدس کردم ببینم چند گرم حبوبات جا میگیره😐همون مقدار دقیق به شوهرم سپردم  و زیاد تاکید کردم همین مقدار فقط لوبیا میخری نه بیشتر نه کمتر😅

مینی‌مالیست های حرفه ای عزیز بیاید منو راهنمایی کنید ممنون میشم 

خونه ما نقشه س یه شکلیه که فضایی که میشه مبل گذاشت ی فضای ۴ در ۴ هست . مبل های جهیزیه م راحتی اما بزرگ هستن 

دو تا سه نفره و دو تا تک نفره 

چند وقتیه خیلی ذهنم مشغول شده ک یکی از مبل های سه نفره رو رد کنم بره که بتونم فضای خونه رو باز تر کنم 

از طرفی ما نهایتا یک سال دیگ توی این خونه هستیم و بعد اون جا به جا میشیم و ممکنه اولش امکان عوض کردن مبل نداشته باشم 

متاسفانه فقط هم یک اتاق خواب دارم و نمیشه توی اتاق خواب هم گذاشت 

شما جای من بودین چکار میکردین 

سلام دوستان راهنمایی کنین لطفا،واسه جهیزیه می‌خوام قابلمه بخرم ،چی خوب و کاربردیه؟!یه سرویس کامل کاف ...

سلام به همگی. 

منم در حال انجام کار هستم ها.

کلا بهمن ماه برا رفع انباشتگی بوده همیشه

ببخشید که تا حالا فقط لایکتون می کردم

عزیزم من ۱۷_۱۸ ساله ازدواج کردم و با تجربه ای که دارم فکر می کنم فقط بر می گرده به مدل خانوادتون که مثلا وقتی مهمون میاد چه تعدادی هستن قابلمه های بزرگ لازمت میشه یا کوچیک؟ 

من هیچ چیزی به اسم برای مهمون ندارم. یک سرویس قابلمه با دو تا استیل سایز ۲۰ کافیه به نظر من. برای اول زندگی سایز ۱۸ و ۲۰ زیاد مصرف میشد و الان که دو تا بچه ۱۰ و ۱۴ ساله دارم ۲۰ و ۲۴... بعد از مدتی قابلمه های پر مصرف جایگزین میشن و بعد به تناسب نو یا کهنگی کل سرویس. نوعشم روکش گرانیتها فکر کنم بهترن. تفلون که منتفیه به خاطر ضررش و روکش سرامیک هم زودتر از گرانیتی ها نچسب بودنشونو از دست میدن.

البته که زودپز هم دارم که عصای دستمه تقریبا همه چیز اون تو پخته میشه. 

گازم هم ۴ شعله هست و تا حالا پیش نیومده فکر کنم کمه. 

چون موقع مهمونی هم چای با چای ساز درست میشه و بعضی غذاها هم با فر، همون ۴ تا کافیم بوده. البته هیچ وقت بیشتر از ۲۰ تا مهمون نداشتم و سه نوع غذای اصلی هم بیشتر درست نمی کنم. وقتی تعداد مهمونام بیشتر بوده و مجبور بودم صندلی براشون کرایه کنم و بچینم غذا رو هم از بیرون سفارش دادم.

🧡