چه خوب که لیست نوشتی
منم باید به نوشتن عادت کنم
امروز برای شروع، تعداد ظرفهای شیشه ای که داشتم رو نوشتم و بعد چیزایی که میخوام بریزم داخل ظرفا
و ازین تعداد اونایی که میخوام بذارم داخل یخچال رو جدا نوشتم که مشخص باشه.
اینجوری میدونم چندتا شیشه لازم دارم. چه چیزایی کمتر استفاده میکنم یا چه چیزایی اصلا نیاز نیس براشون ظرف اختصاص بدم چون دیگه مجدد قرار نیس بخرمشون
و میخوام ظرف های مثلا رب یا مربام یا ترشی یه جوری باشه که فقط مختص همون باشن
اخه چندوقت پیش یه ظرف ترشی داشت خالی کرده بودم و شسته بودم به خیال خودم و بو هم کشیدم بو نمیداد. برداشتم مغز تخمه هامو ریختم داخلش. بعد که میخواستم استفاده کنم همه مغزا بوی ترشی گرفته بودن!
وقتی هرچیزی جای مخصوص خودشو داشته باشه دیگه این مشکلات پیش نمیاد