2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738866 بازدید | 44705 پست
پلو تا حالا توشون درست نکردم. ولی برای سرخ کردن هم مشکلی نداشتم باهاسون. اما تا دلتون بخواد آش و سو ...

منم فقط یه دونه زودپز استیل دارم که توش اش و سوپ و انواع خوراک و عدسی و خورشت و... میپزم 

پیاز هم داخلش سرخ میکنم برای خورشت و...

خیلی دوسش دارم عصای دستمه. 

واقعا اشتباه کردم برای جهیزیه قابلمه استیل نخریدم و پشیمونم

چون قابلمه هام بعد یک سال و نیم استفاده،  دیگه کم کم دارن خط و خش میفتن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من و همسرم عاشق طبیعتگردی هستیم و تو برناممونه در اینده یه کمپر بخریم و باهاش سفر کنیم  من مجر ...

دقیقا 

یه پروسه طولانیه

بعضی وقتها میخواستم این راه رو زود طی کنم و اشتباه میکردم

اکثر کسانی هم که میگن ما بعد یه مدت فلان وسیله مون لازم شده دقیقا مرتکب همین اشتباه شدن.

هیجانی میشن و دور و برشون رو کلی خلوت میکنن بعد تازه متوجه میشن که چی شده. و بعد میگن مینیمالیسم بده و اشتباهه و فلان

در حالی که مینیمالیسم یه مسیر طولانیه و هدف نیست

باید کم کم بری جلو تا طرز فکرت هم باهات همراه شه. نه اینکه خودت و طرز فکرت ماکسیمالیست مونده باشین ولی خونه ت مینیمال شده.

منم فقط یه دونه زودپز استیل دارم که توش اش و سوپ و انواع خوراک و عدسی و خورشت و... میپزم  پیاز ...

استیل هم ممکنه خش بیافته اما چون چیزی از کفش کنده نمیشه اشکالی نداره. سرطان زا نمیشه.

خوبیش هم همینه.

من ۹ ساله قابلمه های استیلمو دارم. هر موقع میسابمشون برق میزنن.

آره پیاز و سیب زمینی و .. هم توش بارها سرخ کردم خیلی خوبه.

با اسکاچ سیمی میسابم من. برقققق میزنه

اره منم برای شستشوی روز مره اما برا این ک براق بشن با سرکه و جوش شیرین عالیه 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

دوستان یخچالم رو پاکسازی کردم 😌الان حدود ده روز هست خریدهای یخچالی رو خیلی محدود کردم وبا توجه به موادی که داخل یخچال هست اشپزی کردم ، یخچال و فریز  من دو درب هست از اینایی که بالا یخچال هست وپایین فریزر ( چهارتا کِشو)

دیگه هیچی تو یخچال نیست 😁🧐

یه شیشه ابلیمو ، ۱۰ تا تخم مرغ و ظرف رب( من درب قوطی رب رو که باز میکنم یه ظرف شبشه ای دارم دقیقا به اندازه ی ظرفیت یه قوطی رب خالیش میکنم تو شیشه )و ظرف پنیر و کره 🤭تماامممم

😌😌😌😌😌😌😌😌

فردا باید برم خرید لیست نوشتم با دقت خرید کنم💖

دوستان یخچالم رو پاکسازی کردم 😌الان حدود ده دوز هست خریدهای یخچالی رو خیلی محدود کردم وبا توجه به م ...

من یخچالمو با اینکه تازه پاکسازی کردم ولی هنوز خیلی چیزا داره که باید استفاده بشه 

مربا و رب و ابغوره و... دارم سعی میکنم مصرفشون کنم و کمتر بشن

متاسفانه هفته قبل خریدای یخچالیمو بدون برنامه و بدون لیست انجام دادم و یه چیزایی خراب شدن مجبور شدم بندازم دور. چون عادت دارم میوه ها یا سبزیجات رو میشورم و بعد میذارم داخل یخچال. ولی این هفته رفتیم خرید و از نظر روحی حالم خوب نبود و میوه ها بیرون مونده بودن یه روز و  تعدادیش خراب شدن و چقدر اسراف شد

تا چندروز میخوام چیزی نخرم تا یخچالم خالی خالی بشه. واقعا این چه باور غلطیه که من دارم که انگار قراره قحطی بشه. قبل ازینکه گوجه یا خیار تموم بشه میرم مجدد میخرم و اینجوری اسراف میشه

از اسراف متنفرم و دارم خیلی روی این رفتارم کار میکنم که بتونم موقعیت و زمان درست خرید رو مدیریت کنم

لیست نوشتن و در اخر خط زدن چیزایی که واقعا واجب نیست خیلی کمک میکنه 

من یخچالمو با اینکه تازه پاکسازی کردم ولی هنوز خیلی چیزا داره که باید استفاده بشه  مربا و رب و ...

چخوب شد گفتی من ی لیست نوشتم از تک تک جاهایی ک باید بررسی کنم پاک یخجال یادم رفته بود اونجا غوغاست

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
چخوب شد گفتی من ی لیست نوشتم از تک تک جاهایی ک باید بررسی کنم پاک یخجال یادم رفته بود اونجا غوغاست

چه خوب که لیست نوشتی 

منم باید به نوشتن عادت کنم

امروز برای شروع، تعداد ظرفهای شیشه ای که داشتم رو نوشتم و بعد چیزایی که میخوام بریزم داخل ظرفا

و ازین تعداد اونایی که میخوام بذارم داخل یخچال رو جدا نوشتم که مشخص باشه.

اینجوری میدونم چندتا شیشه لازم دارم. چه چیزایی کمتر استفاده میکنم یا چه چیزایی اصلا نیاز نیس براشون ظرف اختصاص بدم چون دیگه مجدد قرار نیس بخرمشون

و میخوام ظرف های مثلا رب یا مربام یا ترشی یه جوری باشه که فقط مختص همون باشن 

اخه چندوقت پیش یه ظرف ترشی داشت خالی کرده بودم و شسته بودم به خیال خودم و بو هم کشیدم بو نمیداد. برداشتم مغز تخمه هامو ریختم داخلش. بعد که میخواستم استفاده کنم همه مغزا بوی ترشی گرفته بودن! 

وقتی هرچیزی جای مخصوص خودشو داشته باشه دیگه این مشکلات پیش نمیاد

ممنونم مهربان بانو🌹

من جمع کردم زیاد شده بود بردم یه بار قابلمه روی گرفتم با یه دونه قابلمه چدن قابلمه های خودمو دادم مغازه وزنشو حساب کرد یکمم پول گذاشتم روش 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

بچه ها من امشب یه ورودی داشتم به مناسب ولنتاین.یه تی شرت که همسرم خریده گذاشتم برای بعد از زایمانم که بهار هم هست تو خونه بپوشم.

در حال حاضر سه تا تی شرت دارم که روزمره استفاده می کنم 

شادی صدام کنید