2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738862 بازدید | 44705 پست
خونت بزرگه؟مثلا دو دست جدا بزاری دو طرف سالن ،یا کوچیکه و خیلی شلوغ میشه اینجوری؟ من بودم همون ی ...

۱۳۰متره

دودست براحتی جامیشه ولی من دوستدارم یک دست داشته باشم خلوت باشه

خب گوشهای خونه سرامیکه و فرش ففط وسطه،چجوری روی زمین بشینن؟؟ایده ای ندارید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اکه فضا هست واسه نشستن روی زمین و عادت دارن بشینن روی زمین خوب به نظرم فضا شلوغ میشه... من که یک دست ...

منم دودست دوست ندارم

همه خونه فرش نیست،چجوری روی زمین بشینن؟!ایده ای دارید؟چون کف سرامیکه و غقط وسط فرشه

من تصمیم دارم گوشیم پاکسازی کنم و بعد بقیه رو بریزم توی هارد.شما چیکار می‌کنین واسه پاکسازی گوشی؟اگه ...

خوب باید محتویات گوشی تون دسته بندی کنید.محتویات گوشی من این هاست:

عکس هامون،فیلم های آموزشی ام.

تو لب تاب پوشه باز کردم به تفکیک عکس:

تولدها،مسافرت ها،عکس های خودم وهمسرم تو پوشه های جدااست.

فیلم های آموزشی خودمم به تفکیک موضوع تو پوشه های جدااست.

اسکرین شات دستورای اشپزی ام یا مهارت های دیگه هم تو دفترهایی که براشون تهیه کردم یادداشت می کنم.

بقیه عکس های گوشی ام عکس لباس،چیدمان خونه واین جور چیزای خانمانه است که بعد از مدتی پاک می کنم

شادی صدام کنید

من چندروزه هرموقع بیکار میشم و یادمه، میرم سراغ گالری گوشیم و عکسای اضافی رو پاک میکنم 

تقریبا ۸ گیگ عکس و فیلم اضافه یا تکراری پاک کردم و همچنان ادامه داره...

پوشه هارو هم تا جایی که میشد تعدادشو کم کردم و منسجم تر چیزایی که مربوط به هم میشد رو دسته بندی کردم

من و همسرم باید تو زمینه عکس گرفتن هم مینیمال بشیم. اخه تو یه حالت و یه مکان و با یه ژست بیش از صد تا عکس گرفتیم که تو هرکدومشم یا داشتیم حرف میزدیم یا کج و کوله بودیم یا...! 

یاد دوربینای قدیمی بخیر که فقط میشد تعداد محدودی عکس گرفت و همه حواسشون به دوربین بود و یک دو سه و چیلیک عکس گرفته میشد چاپ میشد و میرفت تو البوم که ورق بزنیم و نگاه کنیم. من الان چندهزارتا عکس و فیلم تو گوشیم دارم ولی بعضیاشو بیشتر از یک ساله مرور نکردم

دلم میخواد از هر جای خاصی که میریم یه عکس نگه دارم و بقیه رو پاک کنم و اونم ببرم چاپ کنم ولی با خودم میگم همین چاپ کردن عکس هم خودش با مینیمالیست در تضاده! و تعداد عکسا اینجوری زیاد میشه 

بچها یه راهنمایی میخاستم لطفا من اثاث کشی دارم و خونه قبلی ام تماما تناژ رنگی قهوه ای و طلایی بود چ ...

اگه خونت بزرگ نیس همون یه دست خوبه روی مبل هم آدم های سن بالا میشینن بچه ها زمین شاید اینجور ببینن جا نیس کمتر بیان  

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
خوش بحالت،منم چندروز پیش اسکرین شات یکم پاک کردم،شاید در حد ۱۰۰تا مونده،،،،ولی عکس و فیلم های دخترم ...

برای عکس های دخترتون چرا از گوگل استفاده نمی کنید اینجوری از گوشیتون هم پاک کنید با ایمل تون راحت دسترسی دارید  دیگه من الان دخترم ۱۱ سالشه همه عکس هاش دارم از زمان تولدش نگران پاک شدنش نیستم حتی گوشیمم عوض کردم اونا هستن 

خروجی های امروزم:

یه بطری شیشه ای که داخلش سرکه می ریختم برای تمیزکاری و خیلی بزرگ و سنگین بود گذاشتم خروجی و سرکه هارو منتقل کردم به یه بطری جمع و جورتر

یه بطری هم از پارسال ابغوره داشتم که انداختم رفت

من امروز رفتم خونه خواهرم اینقدر وسایل داره اصلا عجیب خرت و پرت داشت در حد یه پلاستیک زباله بزرگ مشکی ها تونستم خروجی بدم .مثلا بالای بیست تا دستبند از این مرواریدی ها ۷تا ۸ تا ساعت که باطریشون خوابیده بود یا کتاب فارسی بچه هاش از کلاس اول جمع کرده بود گفتم زرنگی براشون سکه و طلا جمع کن فردا بازهم می رم براش