2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739758 بازدید | 44723 پست
چقدر بد🥲 معلومه وقتی وون همه وسیله تو خونه باشه اصلا مرتب نمیشه و در نتیجه جارو رو هم به اون وضع ب ...

دقیقا همینطوره و این وقت و انرژی مصرف شده یعنی عمرمون که داره صرف میشه 

❌لایک❌
اخ نگووو منم ی همچی فامیلی داریم... دلم نمیخاد حتی خونشون غذا بخورم... خونه اصلا بوی بد میده...همه ج ...

عوضش آدم یه جاهایی میره وسایل نو و آنچنانی و زیادی ندارن 

فقط تمیز هستن 

همین

انژی مثبت ازش میباره 

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوم ها یه نفر که مینی مالیست هست ولی در واقع دوتا بچه شیطون کوچیک داره که خیلی بریز بپاش میکنن به نظرتون حق داره چقدر در روز تمیزکاری داشته باشه من باوجودی که از صبح تاشب بیشتر وقتم داره توی آشپزخونه هدر میره ولی آخر شبم باز سینک پر ظرف میشه گاز لک برمی‌داره لیوان هست که ریخته شده کف پذیرایی آخر شبم هیچ وقت از خودم راضی نیستم و یه جورایی خیلی توقعم از خودم رفته بالا 

گفتم خونه رو خلوت کنم کارام کمتر میشه ولی همیشه یه جا میلنگه تا کارای آشپزخونه تموم میشه میبینم توی پذیرایی بمب ترکوندن پذیرایی مرتب میکنم میبینم اتاق ها بهم ریختن اینجور میشه که افسرده میشم و گاهی گریه ام میگیره به خاطر حال و روزم

خانوم ها یه نفر که مینی مالیست هست ولی در واقع دوتا بچه شیطون کوچیک داره که خیلی بریز بپاش میکنن به ...

این توی خونه بچه دار طبیعیه.من اینجور وقتا سخت نمیگیرم.کمال گرا نباشیم.

اما اگر بشه اخر شب همه اعضای خونه کمک کنن و وسایل جمع و جور کنند خیلی خوبه.هم بچه ها هم شوهر.باید بهشون یاد بدیم

خانوم ها یه نفر که مینی مالیست هست ولی در واقع دوتا بچه شیطون کوچیک داره که خیلی بریز بپاش میکنن به ...

عزیز دلم منم با اینکه بچه ندارم حال و روزم همینه

همش درحال تمیزکاری و مرتب کردنم ولی ازینور دوباره همه چی به هم ریخته س و رو گاز که نگووووو فاجعه س. الان عکس بدم از اشپزخونه م همه سکته ناقص میزنن  خخخ

من یه کم کمال گرام و یه اخلاق بدی که دارم کافیه یه ذره تو برنامه ریزی هام اختلال ایجاد بشه یا زمانش عقب جلو بشه دیگه میشینم حرص زدن و کلا از کار دست میکشم!

دوس دارم همه چی سرجاش باشه و مرتب و منظم و دقیقا به خاطر این قضیه حداقل هفته ای یه بار سیر گریه میکنم چون میبینم کاری از دستم برنمیاد. شوهرم میگه اصلا این چیزا مهم نیس بریز و بپاش و اصلا اشپزی هم نکن و چرا خودتو سر این چیزای کوچیک اذیت میکنی. مگه ما چقدر عمر میکنیم که بخوایم به خاطر نامرتبی خونه بشینیم حرص بزنیم! ولی متاسفانه من همچنان درگیرم با این مسئله

تو این یه سال که ازدواج کردم یه بار نشده همه جا تمیز و مرتب باشه و دیگه بشینم یه جا و یه چایی بخورم و بگم آخیش بالاخره تمیز شد! همش همه کارام عجله ایه و همه کارام رو همدیگه تلنبار میشه یا به بعضی کارا نمیرسم!

به نظر خودم به خاطر اینه که برنامه ریزی ندارم و همه چیزو یا صفر میبینم یا صد و حد وسط ندارم. یا سیاه یا سفید. خاکستری برام معنی نداره 

یا رو یه چیزایی حساسیت به خرج میدم که برای بقیه اصلا مهم نیس 

ببین مثلا میرم خونه خواهرشوهرم میبینم یه صندلی گذاشته کنار اپن و همزمان اشپزیشو میکنه و تلویزیونم روشنه میاد چنددقیقه میشینه رو صندلی فیلمشو میبینه یا سرش تو گوشیه (البته خونه ش هم خیلی تمیز نیست ها ولی براش مهم نیس). حالا من موقع اشپزی همش ازینور میرم اونور و یه لحظه اروم و قرار ندارم اخرشم به نظرم همه جا به هم ریخته س و به هیچ کاری هم نرسیدم! 

حالا مشکل چیه خدا داند! 

خلاصه که تنها نیستی خیلی غصه نخور و یه کم بیخیالی پیشه کن. با دوتا بچه کوچیک دیگه نمیتونی رس خودتو بکشی که خونه تمیز باشه که. فقط در حد امکان وسایل اضافی و ... رو از جلوی دست بردار تا به هم ریختگی کمتر بشه

عزیزم ریپلای نمیشه کرد.. 

بچه هات خیلی کوچیکن؟؟ اگ حدود پنج شش ساله هستن میتونی بهشون مسئولیت بدی براشون مسابقه بزاری. جایزه بزاری ک تمیز کنن... تا عادت کنن... و نکته مهم اینکه صبحها زود بیدار بشی..‌‌من اطرافم هر کیو دیدم ب همه کاراش میرسه حتی با وجود دو سه تا بچه اونای هستن ک زود بیدار میشن.. قبل از بیدار شدن بچه هات بیدار شو غذا ذرست کن کاراتو بکن وقت کم نمیاری  

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

عزیزم یه سری رفتارها مختص سنشون هست و کم کم بهتتر میشن

ولی زیاد اسباب بازی دم دستشون نزار 

میتونی توی چندتا کارتن شماره گذاری کنی و مثلا زیر تخت بترتیب بچینی و هر ده روز فقط یه کارتن رو دم دست بزاری

دوم اینکه برنامه غذایی داشته باش

و موادغذایی چندوعده رو همزمان اماده کن من گاهی انداره دو وعده گوشت تو زودپز اماده میکنم بعد نصفشو قیمه میکنم برای نهار و بقیشو قورمه سبزی میزارم

یا مواد گوشتی لوبیاپلو و ماکارونی رو همزمان اماده میکنم

هروقت پیاز سرخ میکنم برای چند وعده است اما گاهی فرصت کنم مقدار زیادتر سرخ میکنم برای یکماه و تو چندتا ظرف میزارم فریزر

سعی کن با برنامه کاراتو پیش ببری مطمین باش وقت برای استراحت هم خواهی داشت

بازم میگم بزار بچه ها خوش باشن و خودتم سختگیری نکن

بخدا من میشناسم بچه در حسرت اینه بتونه با اسباب بازیهاش بازی کنه چون مامانش نمی تونه ریخت و پاشو تحمل کن

کلا قدرت و خلاقیت بچه ها با محدودیت نابود میشه

چندتا کاغذ نشریه بچسبونید به دیوار اتاق و بزارید کلا خط خطیش کنن

یه لگن اب و سینی بزاریدآشپزخونه تا حسالی اب بازی کنن و اسباب بازیاشونو بشورن

دو تا مشما یا کیسه ،ماسه بیارید تو خونه و اول راه فاضلاب حموم رو با یه فریزر ببندید ودو لایه سفره یه بارمصرف پهن کنید و ماسه رو بریزید اونجا تا حسابی بازی کنن دو سه روز بزارید حسابی انرژیسو تخلیه کنه

بخدا بچه هامون گناه دارن 

یادمه بچه بودم تو حیاطمون چقد با خاک و ماسه و چوب و ... بازی میکردم و الانم عاشق اون حس و حالم 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
عزیزم ریپلای نمیشه کرد..  بچه هات خیلی کوچیکن؟؟ اگ حدود پنج شش ساله هستن میتونی بهشون مسئولیت ...

دوقلوهای سه سال نه ماهه هستن ‌با وجودی که پذیرایی من فقط یه بخاری هست و یه دست مبل تلوزیون به دیوار هیچی دیگه نیست مثلا یه دراور چهارکشو لباس هست همه رو خالی میکنن یا کشوهای آشپزخونه وسایلش میارن کف پذیرایی همزن برقی رو میرن بالای کابینت تو کابینت‌های بالا برمیدارن میزنن به برق یا قابلمه هام برمیدارن میشینن داخلش همدیگه هل میدن باهمه چیز سروکار دارن الی وسایل خودشون یا مثلا من یه تشک ابری نازک خیلی بزرگ اوائل که به دنیا اومده بودن دوختم گفتم کلا عادتشون بدم که اینجا جای بازی و خوردن هست حالت همه جا میخورن میریزن الی این تشک بزرگه سه تا قالی دوازده متری تو پذیرایی هست کلا باید دستمال دستم باشه لکه گیری کنم از تابستون تا الان چهار بار فرش هام رفته فرش شویی خلاصه خواهر الان حضور ذهن ندارم دیگه چه خراب کارهایی میکنن دخترم تنها که باشه خیلی مرتبه هر چی بیاره بازی کنه برمیگردونه سرجاش ولی پسرم برعکس دلش میخواد دورش شلوغ باشه جمع هم که میکنم گریه میکنه چرا جمعشون کردی 

عزیزم ریپلای نمیشه کرد..  بچه هات خیلی کوچیکن؟؟ اگ حدود پنج شش ساله هستن میتونی بهشون مسئولیت ...

من صبح ها ساعت هشت بیدار میشم تا بچه ها خوابن ناهار اول آماده میکنم شبهام نهایت یک شب دیگه آزادم میذارن که بخوابم از اونطرف مجبورم دور بخوابم و شب تا صبح باید هی بیدار بشم پاهای پسرم ماساژ بدم واسه بیماریش ود نهایت خواب درست درمون ندارم که انرژیم جمع بشه واسه فردا

عزیزم یه سری رفتارها مختص سنشون هست و کم کم بهتتر میشن ولی زیاد اسباب بازی دم دستشون نزار  می ...

هونامیک جون من به خاطر آزادی زیادی که به بچه هام دادم الان وضعم اینه شما میگی دو سه تا نشریه بزن دیوار خط خطی کنن من به اینا حساس نیستم کل دیوارای خونم با نقاشی و خط خطی بچه ها یکی هست برام اهمیت نداره 

غذای فریزری اصلا نمیتونم بذارم پسر من مبتلاست به سرطان خون و تغذیه مون خیلی مراعات شده و شب مانده یا فریزری به هیچ عنوان ندارم و واسه همین شرایط پسرم مجبورم روزی دو تا سه وعده غذای کم حجم درست کنم که بلکه موفق بشم غذاشو طی شش وعده در حجم کم بدم بخوره که وزنش کم نشه به خاطر همین پخت وپزها که هر کدوم خیلی زمانبره و ظرف کثیف میشه خیلی سرپا هستم وقتیم کارام تموم میشه مشکلات دیگم در کنارش دارم که تاپیک آخرم توضیح دادم اینا همه باعث شدن یه ادم افسرده و خسته باشم همیشه و در حین حال باید خودمو شاد و پرانرژی نشون بدم 

شما میگی حمام اینجور کنید ماسه بیارید ولی من یه فرش کامل جمع کردم ماسه گذاشتم با ملزوماتش بچه ها بازی کنن یا اسلایم گرفتم یه پارچه بزرگ پهن کردم و نفری دوتا سینی دادم برای زیر دستشون ولی کل خونه شده با اسلایم یکی بنا بر همون شرایط پسرم که گفتم نمیتونم زیاد سخت گیر باشم چون بچم عصبی شده برای داروها و درمانش من دیگه نمیشم قوز بالا قوز بگم وسایلم خراب میشه که بچه عذاب بکشه قید همه چیز رو زدم ولی کاش یکم مادر خونه درک میشد کسی توقع خونه ترگل ورگل نمیکرد

مآل من شیشه ای جنس خوبه ولی دو ماه پیش شیشه ی ادویه از دستم سر خورد افتاد گوشه ی گاز شکست و با اینکه ...

راستش ما ۱۵ ساله که شیشه ایش رو داریم درسته باید خب مراقبت کنیم ممکنه بشکنه ولی خوشبختانه تا بحال پیش نیومده ولی در مورد رد انداختن این اتفاق برای ما نیفتاده و من خودم آخر شب با یه دستمال خیس یه دور میکشم سریع تمیز میشه نیاز به کف و ایناام نیست مگر اینکه خب جوری کثیف بشه با دستمال خیس نره که اینم اگر هر شب در حد یه دقیقه دستمال بکشی همون لکه زیادم براحتی میره در ضمن شیشه ما مشکیه فقط جیزی که هست اون دوره های شعله ها که معمولا چدنه واسه ما چدن نیست از جنس هموناییه که رو گاز های قدیم بود که اونم چند وقت یه بار یا بعد از مهمونی ها که معمولا گاز بیشتر کثیف میشه با همون مایع ظرفشویی میشوریم میزاریم خشک میشه بعد میزاریم رو گاز گازمون نو مونده من که خیلی راضی ام ولی برای جای دیگه مون همین شیشه ای ولی با دور شعله چدنه سریع چدنش چربی میگیره ولی اون یکی اینطور نیست خیلی خوبه

خانوما بنا به تجربه میگم واسه پاکسازی خونه با تصمیمات انفجاری خودتون رو خسته و کلافه نکنید

دو تا کیسه، نایلون یا کارتن بیارید تو یکی وسایلی رو بریزید که کاملا مطمئنید غیرکاربردی هستند تو اون یکی وسایلی رو بریزید که هنوز راجع بهشون شک دارید

وقتی پاکسازی تموم شد محتوای هر نایلون رو بدون ریخت و پاش اضافی بصورت جداگانه بررسی کنید 

اول برید سروقت وسایلی که مطمئنید غیرکاربردی هستن

ببینید کدوما رو میخواید به اطرافیان ببخشید

چون معمولا ما برای هر وسیله غیرکاربردی یه صاحب_خوانده داریم مثلا خواهر، مادر، دوست، همکار و ...

اول اینا رو به دست صاحبشون برسونین

بعد اونایی که قابل فروش هستن بفروشید از باارزش‌ترین شروع کنید چون هم پول بیشتر گیرتون میاد هم احتمال فروش رفتنشون بیشتره به همون اندازه که وقت میذارید نتیجه میگیرید و انگیزه‌تون زیاد میشه

بقیه رو هم مرتب بچینید تو نایلون بذارید کنار سطل زباله

حالا برید سراغ نایلون دوم

این نایلون واقعا به فکر نیاز داره هر آیتم رو بادقت بررسی کنید اگه بازم شک داشتید بذارید تو همون نایلون تو یه فضای پنهان مثل کمد و کابینت بمونه

اگه کاربردی باشن تا ۶ ماه آینده میرید سراغشون

اگه حتی یبار هم نرفته باشید سراغشون بعد از ۶ ماه باید بتونید بدون باز کردن در نایلون محتوای داخلش رو اسم ببرید

اگه یادتون نیاد یعنی این وسایل اونقدر غیرکاربردی هستن که حتی اسمشون هم تو این مدت نیومده