2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740947 بازدید | 44733 پست

یه عالمه اسفناج تو فریزر داشتم همسرم باز امروز اسفناج گرفته.خیلی سخت گیر شدم دوست ندارم فضای فریزر تند تند پر بشه.دلم می خواد یه چیزی استفاده کنیم تموم شه بعد جدید بخریم حتی مواد غذایی...چند بسته هم رشته سوپ گرفته اصلا مصرف رشته سوپ تو دوران متاهلی نداشتم نمی دونم چرا گرفته.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جک دار من منظورم اوناست که زیر تخت میشه وسیله گذاشت مگه به اونا نمیگن جک دار😅شما تخت جمع شو منظورتو ...

من تختخوابم کشودارهست .راضی نیستم تازه کشوهاش خالیه وغیر کاربردی۰🙁.درضمن من دوست دارم تخت از زمین فاصله داشته باشه که زیرش راجارو بکشم تمیز باشه 

خانم ها یه نکته الان به ذهنم رسید.من همسرم حوله لباسی براش واجبه خیلی استفاده می کنه ولی برای من نه.چون من سرمایی ام با حوله لباسی بمونم سرما می خورم،حوله سرویس عروسی ام که کهنه شد دور انداختم دیگه نخریدم چون به دلیلی که گفتم برای من یه آیتم اضافه است.

شادی صدام کنید
خانم ها یه نکته الان به ذهنم رسید.من همسرم حوله لباسی براش واجبه خیلی استفاده می کنه ولی برای من نه. ...

منم دقیقا همینکارو کردم. البته در واقع هر دومون حوله لباسی کهنه رو دور انداختیم و از حوله استخری مون که نو هست استفاده میکنیم.

من چند ماهه که به جز یکی دو مورد ورودی لباس جدید نداشتم ولی همچنان حس میکنم لباسام خیلی زیادن. شاید تعدادشونم زیاد نباشه ولی همین که خیلیاشونو خیلی وقته استفاده نکردم یا اصلا دوسشون ندارم اذیتم میکنه 

الان رفتم سروقتشون دیدم اگه طبق اصول مینیمالیستی پیش برم باید همه رو بذارم کنار یا ببخشم و تو این اوضاع اقتصادی نشدنیه متاسفانه.

دوباره جمعشون کردم و گذاشتم تو باکس

هروقت میرم سراغ لباسا گریه م می گیره نمیدونم چرا 

دلم میخواد یه اتیش سوزی بشه کل لباسام بسوزن‌. خیلی حالمو بد میکنن و ازم کاری برنمیاد

من چند ماهه که به جز یکی دو مورد ورودی لباس جدید نداشتم ولی همچنان حس میکنم لباسام خیلی زیادن. شاید ...

اونایی که خیلی کم میپوشی رو تو ساکی چمدونی چیزی جمع کن جلو چشمت نباشه حداقل.

بعد یه مدت شاید راحتتر بشه خروجشون برات. شایدم دلت تنگ شد استفاده کردی.

خانم ها یه نکته الان به ذهنم رسید.من همسرم حوله لباسی براش واجبه خیلی استفاده می کنه ولی برای من نه. ...

من برای جهیزیه ازین حوله تن پوش ها اصلا نخریدم چون خودم بدم میاد بپوشم و دوست هم نداشتم شوهرم بپوشه و تو خونه باهاش راه بره! کلا نگرفتم دو تا حوله ساده گرفتم و یه دونه حوله خیلی بزرگ هم مادرم از قدیم خریده بود برای حوله مهمان

شوهرم هنوز داره حوله دوران مجردیشو استفاده میکنه و ازش دل نکنده! 

منم حوله تن پوش دوست ندارم نمیدونم چرا برای خرید عروسیم خربدم نو نو مونده تو کمد اصلا استفاده نکردم ، رفتم یه حوله معمولی گرفتم راحتم ، 🙁

متل من و همسرمم نو بود با ست دمپایی ایناش دادم خیریه،فقط دوتا حوله استخرشو نگه داشتم و کاربردیه برامون

اونایی که خیلی کم میپوشی رو تو ساکی چمدونی چیزی جمع کن جلو چشمت نباشه حداقل. بعد یه مدت شاید راحتتر ...

ممنون عزیزم چندین بار این کارو کردم ولی بازم همش حواسم پیششونه. انگار یکی یکی رو مغزم رژه میرن