2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739025 بازدید | 44705 پست
من طرفدار این سبکم... یعنی ذاتا اینطور بودم ن اینکه چون سبک شده تبعیت کرده باشم...  ولی لطفا م ...

واسه بچه ها یک کارتن خالی تهیه کنین توش وسایلشان که دوس دارن یه چیزی باهاش درست کنند بگذارین...

این شیکه انگار گفتی سرویس خواب نداشتی به نظرم به خاطر دلت بخر.

اره نداشتم از ازدواج تا حالا به خاطر مستاجر بودن نگرفتم ولی دوست دارم بگیرم اره به خاطر دلم احتمالا بگیرم😍😇❤

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سرویس قبلیم کلاسیک طلایی بود وبعد سه سال خسته شدم ،الان کذاشتمش دیواربفروشمش،میخام مدل ساده و سفی ...

سردیس تخت من سفید ومشکی.تاج ولبه وپایه از این چیزام نداره ارتفاع اشم کوتاه واقعا دوستش دارم.از میز توالتم راضی ام کشوهاش عمیق وجاداره.

کلا مشکلی با اتاق خوابم ندارم چون سلیقه خودم وهمسرم هر دو ساده پسندیم.

شادی صدام کنید
اره نداشتم از ازدواج تا حالا به خاطر مستاجر بودن نگرفتم ولی دوست دارم بگیرم اره به خاطر دلم احتمالا ...

انشاا...که تو سال جدید صاحبخونه شید.

اره حتما بگیر این عکس دومی که فرستادی از اولی قشنگ تر بود یه چیز بگیر عمری باشه برات.با این اقتصاد نمیشه تند تند وسایل عوض کرد

شادی صدام کنید
انشاا...که تو سال جدید صاحبخونه شید. اره حتما بگیر این عکس دومی که فرستادی از اولی قشنگ تر بود یه چ ...

اینم بگم چون مستاجری همون دردار وایینه اینا نخری برات بهتره اینجوری انشاا..خودتونم خونه خریدید خیالت راحته تخت جا میشه وفضای اتاق ات الکی اشغال نمیشه.

شادی صدام کنید
انشاا...که تو سال جدید صاحبخونه شید. اره حتما بگیر این عکس دومی که فرستادی از اولی قشنگ تر بود یه چ ...

ممنون از دعا قشنگت ❤اره حتما دقت میکنم مرسی نظر دادی 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
اره نداشتم از ازدواج تا حالا به خاطر مستاجر بودن نگرفتم ولی دوست دارم بگیرم اره به خاطر دلم احتمالا ...

منم یک ساله ازدواج کردم سرویس خواب نداشتم 

هم دلم میخواد داشته باشم هم با خودم میگم تو مستاجری داغون میشه. فعلا که قصد خرید ندارم تا ببینم چی میشه 

حست درک می‌کنم.منم هرازگاهی می‌گم تخت بخریم.باز پشیمون میشیم😍😂

منم سرویس خواب ندارم.یک دراور دارم واسه لباس و کمد دیواری

منم ندارم فقط یه کمد سه در دارم اونم چون خونه اول که مستاجر بودیم هیچ کمد دیواری نداشت گرفتم سعی میکنم لباسام هم زیاد نباشه که جا کم بیارم ولی باز جا نمیشه 

منم ندارم فقط یه کمد سه در دارم اونم چون خونه اول که مستاجر بودیم هیچ کمد دیواری نداشت گرفتم سعی میک ...

من فضای خالی خونه رو توی دارم اما یک وقتایی می‌گم تخت شیک می‌کنه اتاق رو.

واقعا شما ها هم ندارین سرویس خواب چه خوب که گفتین من همش فکر میکردم  اکثرا دارن چون اطرافیان همه دارن بجز ما 😅

من سرویس خوابم خیلی دوست دارم همه هم از مدل ورنگ اش تعریف می کنند ولی می خوام اینجا بگم همون سرویس خوابم حداقل برای من وهمسرم اضافه است.

چون فقط یه بخاری وکولر داریم قاعدتا.تابستون ها به خاطر کولر وزمستون ها به خاطر بخاری تو هال می خوابیم.یه جورایی نبود هم مشکلی نداشتیم.

شادی صدام کنید
من سرویس خوابم خیلی دوست دارم همه هم از مدل ورنگ اش تعریف می کنند ولی می خوام اینجا بگم همون سرویس خ ...

منم تو این خونه که الان هستیم این مشکل داریم یه کولر داره و یه جا فقط برای دودکش بخاری  اونم وسط پذیرایی😓😅