2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739050 بازدید | 44705 پست
من همین الان یه سرویس خواب سفارش دادم فقط تخت خواب دونفره و دو پاتختی سفارش دادم میزتوالت نمیخاستم ...

لوازم ارایشی و ... کجا میزارین پس یا ایینه لازم نمیشه من الان خودم یه کمد سه در دارم که طبقه طبقه اس و کشو داره و جای اویز لباس ولی نمیدونم لازم هست که بگیرم یا نه 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاتختی لازمه ؟خانما اونم دوتا؟یا کشو جدا ؟  و اینکه قد تخت رو چطوری انتخاب میکنن ؟

به نظرم یه دونه پاتختی کافیه

میز ارایش هم بستگی به سبک زندگیتون داره اگه  اهل ارایش هرروزه هستین فکر کنم نیازه 

اگر خونه خودتونه و تو اتاق خودتون کمد دیواری دارین و کشو داره دیگه دراور هم لازم نیس

به نظرم السا جان انتخاب درستی داشتند یه تخت با دوتا پاتختی خیلی شیک .دیگه دوتا پاتختی کنار تختخواب زن وشوهر لازمه.

اتاق اگه کمد دیواری جا داروطبقه بندی شده ای داشته باشه میز توالت نیازی نیست.بعضی کمد دیواری ها قسمت داخلی درب یا بیرونش ایینه دارند برای ارایش کردن خانم.

شادی صدام کنید
خانما یه سوال اگه بخوام سرویس خواب بگیرم به نظرتون همه تیکه هاشو بگیرم مثلا  کشو های کوچیک که ک ...

ایینه ایستاده من می گم نگیر تو پست بالا توضیح دادم.

جک دار هم نگیر جک دار یعنی تو فضا داری واگه قراره بر حسب نیازت خرید کنی تو قسمت باکس تخت چی می خوای بذاری؟

هیچی پس ضرورتی نداره زیر تخت هم بشه انباری

شادی صدام کنید
لوازم ارایشی و ... کجا میزارین پس یا ایینه لازم نمیشه من الان خودم یه کمد سه در دارم که طبقه طبقه اس ...

کمددیواری تو دوتا اتاقم هست که کشوداره اونجامیزارم،به آینه قدی سفارش میخام بدم ،تنها اینه خونمونه

اینم خوبه  انگار برای نوجوان هست تا دو نفره یا من اینجور حس میکنم مدل منظورمه؟

من سرویس قبلیم کلاسیک طلایی بود وبعد سه سال خسته شدم ،الان کذاشتمش دیواربفروشمش،میخام مدل ساده و سفید بخرم این بار ک خسته نشم زود و ازمدم نره زودی

بنظر منم دو پاتختی لازمه چون هم ازنظر بصری خوبه و قرینه اس هم بقول شادی جون زن و شوهرهرکدوم یدونه چپ و راست نیازدارن

میزتوالت و اینه و دراورم من نیازندارم

اگرم یک درصد نیازم باشه از سر سرویسم سفارش میدم مجدد و خرید عجله ای نمیکنم

ایینه ایستاده من می گم نگیر تو پست بالا توضیح دادم. جک دار هم نگیر جک دار یعنی تو فضا داری واگه قرا ...

من مستاجرم واقعیت  گاهی شده خونه کمد دیواری نداشته گاهی هم همه جاش داشته نمیدونم گاهی میگم اصلا نگیرم سرویس خواب اصلا  تا الان نگرفتم 😪

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔