2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739272 بازدید | 44706 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کفی داره از صدای کشیده شدن اجسام رو فلز خوشم نمیاد برای همین نمیتونم کفی رو حذف کنم  یه جو ...

واسه من کفش ام دی اف سفید هست.کفی هام واسه ده سال پیشه و هنوز خراب نشده... واسه همین فعلا نمیخام رنگ دیگه اش بگیرم....

از ۳تا شلوار موجودی که دارم دوتاش رفت خروجی

این یه دونه هم مرتب از پام پایین میاد ولی تا سر برج نگهش میدارم تا باخرید یه شلوار نو جابه جا بشه و بره خروجی

دوتا شلوار تو خونه ای پسربزرگم و یه دمپاییش چون کوچیک شده بود رفت خروجی

یه شال هم زن داداشم بهم کادو داده که چون طرحش پسندم نیست و خیلی شلوغه استفاده نمیکنم،اونم رفت خروجی

یواش یواش دارم کمد و کابینت های آشپزخونه رو تمیز میکنم تا آخر برج موکت و فرش آشپزخونه که دادم قالیشویی داخلش کمد و کابینتها و یخچال و گاز تمیز باشه و فقط میمونه شستن و تمیز کردن اساسی دیوارها و روی دربهای کمد ها و یخچال و گاز و ....

چون هرفصل این کارا رو انجام میدم خیلی سریع کارام تموم میشه و مثل خیلیها که تمیز کردن همه خونه یه طرف آشپزخونه هم یه طرف،برام سخت و سنگین نیست این یکی از خوبی های سبک زندگی کردنه،وقت کمی برای تمیزی گذاشته میشه چون تو همون پاکسازی های ساده یواش یواش بدون اینکه بفهمی همه چیز در کنارش تمیز هم میشه

❌لایک❌
از ۳تا شلوار موجودی که دارم دوتاش رفت خروجی این یه دونه هم مرتب از پام پایین میاد ولی تا سر برج نگه ...

دقیقا.‌‌ من آشپزخونه ام رو نصف روز میتونم برق بندازم.. چون خلوت هس.. 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
دقیقا.‌‌ من آشپزخونه ام رو نصف روز میتونم برق بندازم.. چون خلوت هس.. 

پارچ و لیوان و جام چند دست دارید؟

من سه ساله خونه خودم اومدم یکبارم استفاده نشده سه دست پارچ ولیوانم

طرحشم دوستندارم

فقط گاهی یه برای لیوان اب و شربت استفاده میشه،درنظرم دارم این سه دستو بفروشم و بجاش دو دست جدیدتر بگیرم🧐🧐🤔🤔

پارچ و لیوان و جام چند دست دارید؟ من سه ساله خونه خودم اومدم یکبارم استفاده نشده سه دست پارچ ولیوان ...

من ی پارچ چینی سفید دارم ی دونه هم مارک لیمون .

لیوان هم چینی سفید دسته دار. ۱۸ تا 

روی سرویس مهمونی ام هست 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

خانواده ام سبک زندگیشون همینه. ما بهش میگیم صرفه جویی و قناعت. کاغدهایی که یکطرفش سفیده رو بازیافت میکنیم و ازش استفاده میکنیم. یک سال درمیون لباس عید میخریم. از پوست گوجه و خیار و سیب زمینی و اینا به جای کود استفاده میکنیم. با اب نارنج سرویس بهداشتی رو تمیز میکنیم. لباس های اضافه رو میدیم به خانواده های خیلی فقیر یا گداها. لباس هامون رو همیشه مرتب و تمیز نگه میداریم که بتونیم بیشتر از ۵ سال استفاده کنیم. لباس های پاره رو به درپوش دیگ و قابلمه تبدیل میکنیم. پردهای پاره شده رو به جای اسکاج استفاده میکنیم.

کتاب های اضافی امون رو میدیم به کسایی که بهش نیاز دارن. خوراکی های اضافه امون رو بین همسایه ها پخش میکنیم. از جای سس و نوشابه برای درست کردن ترشی و خیارشو و ابلیمو استفاده میکنیم. از مودم فقط وقتی استفاده میکنیم که نیاز داریم یعنی صبح تا شب روشن نیست. به جای خریدن زغال از چوپ خشک های درخت زغال درست میکنیم. لامپ های اضافی رو خاموش میکنیم.

خیلی از خانواده ها این کار ها رو میکنن.

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃
من خیلی به نوشتن وبرنامه ریزی علاقه دارم وخیلی سالها پیش دفتر داشتم ولی نمی دونستم به این نوشتن هام ...

عزیزم با اپلیکیشن روتینو هم میشه برنامه ریزی کرد اسم فعالیتهایی که میخواین منظم انجام بدین وارد میکنین و بعد از هر بار انجام تیک میزنین. به نظرم از نوشتن بهتره. 

این تاپیک پر از انرژی مثبته نمیخوام کامنت نامربوط بزارم اما دوستان عزیزم میشه لطفا برام دعا کنین امروز یکی از سختترین روزهای زندگیمه. 😓🙏