2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739025 بازدید | 44705 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بولت ژورنال رو چحوری باهاش آشنا شدی؟ من یه تاپبک تو سایت نوعروس داشتم که موضوعش همین بولت ژور ...

من خیلی به نوشتن وبرنامه ریزی علاقه دارم وخیلی سالها پیش دفتر داشتم ولی نمی دونستم به این نوشتن هام چی میگن.

امروزه تو لوازم التحریری ها دفترهای برنامه نویسی یا بولت ژورنال تو طرح ها  وموضوعات مختلف هست مثلا بولت ژورنال تخصیلی،شغلی،ورزشی  که می تونید اماده تهیه کنید اگه نه مثل من

می تونید در ابتدای هرسال یه سر رسید تهیه کنید من با تعدادی مداد رنگی توش طراحی کرذم مثلا برای هر ماه یه جدول با سی تا خونه کشیدم کنارش دو عنوان مشخص کرذم ورزش کردم با رنگ ابی مشخص کردم ورزش نکردم با رنگ زرد مشخص کردم

بعد با توجه به فعالیتی که داشتم این خونه ها رنگ می کنم مپلا ۲۰ تا خونه ابیه یعنی من بیست روز ورزش کردم.

این کار می تونید برای تمام حوزه هایی که یهش علاقه دارید انجام بدین به شکل مختلف جدول،دایره،گل خلاصه توش هر جور بخواهید می تونید طراحی کنید.

شادی صدام کنید
من خیلی به نوشتن وبرنامه ریزی علاقه دارم وخیلی سالها پیش دفتر داشتم ولی نمی دونستم به این نوشتن هام ...

مثلا ابتدای هر ماه اهداف اون ماه اعم از مالی تا هر چیز دیگه ای مشخص می کنید....من با بولت ژورنال نویسی تونستم ورزش کنم

یه سر وسامونی به رابطه ام با همسرم بدم.نماز ونماز قضا بخونم واشپزی ام ارتقا بدم.ضمن اینکه با صرفه جویی در وقت تونستم یه در امد هر چند کوچیک به درامد اصلی ام اضافه کنم.

یه جدول هم کشیده بودم شامل

درامد،هزینه،پس انداز .ماهیانه حساب وکتاب می کرذم دسته بندی می کردم چقدر هزینه پوشاک یا تفریحاتم یا اموزش مهارت هام شده خیلی خوب بود

شادی صدام کنید

سلام بچه ها لطفا انتظاراتتون رو از آدما کم کنید بالاخره آدم هستن با عقاید شخصی لیلی دیلی هم ی بلاگر بهر حال من خودم ب شخصه دوستش دارم البته صد درصد هم باهاش موافق نیستم ولی خوبه ی سری نکاتی ک میگه 

من امروز ی رژگونه و ی ضدآفتاب دادم رفت اشغال خشک هم همیشه جدا میشه 

آنقدر دوست دارم سرویس چینی عوض کنم و آرکوپال سفید بخرم حیف نمیشه ی جاروبرقی و تستر و کالباسی ایستاده و آینه و میز زیرش رو میدم مادرشوهرم ببینم می‌تونه رد کنه شهرستان راحتتر مشتری گیرمیاد 

لباس عروسم هم همچنان زیر تخت مونده 

سلام بچه ها لطفا انتظاراتتون رو از آدما کم کنید بالاخره آدم هستن با عقاید شخصی لیلی دیلی هم ی بلاگر ...

عزیز من نمیشناسم لیلی رو ولی اینجا زیاد گفتین رفتم زدم یه عالمه اومد نمیدونم کدومه  عکس پروفش در حال حاضر چیه و‌چقدر فالوور داره ؟و اینکه من نمیشناسم ولی یه چیزی رو خوب میدونم که آدم تمام خوب وجود نداره و همه ی ما بعد منفی رو داریم اگه راحت هر آدمی رو بخاطر یه سری اخلاق بد یا کار بد بزاریم کنار دیگه کسی که دورمون نمیمونه هیچ خودمونم باید بزاریم کنار چون ما هم خوب کامل نیستیم من یاد گرفتم رو خوبی های یه نفر زوم کنم تا بدی ها چیزای که بنظرم خوبه ازش یاد بگیرم و‌اون اخلاق بد و قسمت منفی اون آدم رو نادیده بگیرم ببخشید طولانی شد اینو برای شما نگفتم در کل عرض کردم.  بی زحمت یه عکس از پیجش بگیرین که هم آدرس پیج معلوم باشه هم عکس پروفش 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎