2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738522 بازدید | 44697 پست

خسته نباشید بانوان مینی‌مالیست عزیز❤️

من هنوز نتونستم آنچنان که باید محیط زندگیمو خلوت کنم ولی یه برگه بزرگگگگ گذاشتم رو میز کارم ودونه دونه کارهایی که میخام انجام بدم رو دارم می‌نویسم 

و یه تصمیمی هم که گرفتم شاید ایده اش رو از نظرات همین تاپیک گرفته باشم و لطفا نظرتون رو در موردش بهم بگین ممنون میشم ❤️😍

اینکه یه سری وسیله های که جزو جهیزیه ام هست و پدر و مادرم زحمت کشیدن خریداری کردند و با توجه با این شرایط اقتصادی کنونی که باهاش مواجه هستیم دلم نمیاد از منزل خارجش کنم ولی تو کابینت ها ایجاد انباشتگی کرده و شلوغ پلوغ شده در حدی که نمی‌دونم کدوما زیاد استفاده کدوما استفاده نمیشه 

بشینم برحسب نوع کارکردشون تو یکسال یا شش ماه ،جدا جدا بسته بندی کنم و روی کارتن ها هم لیست لوازم داخلشون رو بنویسم و به انبار منتقل کنم احتمالا تو این جمع کردنها خروجی هم داشته باشم .یا اینجوری که دسته بندی بشه شاید سالهای بعد بفرستم بره خروجی بنا به نیاز به اون وسیله یا عدم نیاز !

هم اینکه یه انرژی بفرستم واسه کاینات این کارتونها رو ببینه شاید آرزوی من ( بازسازی کلی منزلمون ) که فعلا بنا به شرایط بعید می‌دونم اتفاق بیفته ،

هرچه زودتر اتفاق بیفته😍😁🙏

چه عالی من فکر میکردم همه خونه ها انباری دارن من خودمم دوست دارم انباری خالی باشه اما فعلا که یه س ...

خونه ما هم فقط بالای حموم خالیه وسیله اضافیارو اونجا میذارم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پستهات بهم آرامش میده  بازم بیا بنویس و وبلاگ و کتاب و پادکست مفید تو این زمینه بهم معرفی کن&n ...

شما به من لطف داری عزیزم❤

من هر چند روز میام تاپیک رو میخونم از نظراتتون استفاده میکنم اما وقت پست گذاشتن ندارم انشالله به زودی تو پاکسازیها بهتون ملحق میشم🙏

خسته نباشید بانوان مینی‌مالیست عزیز❤️ من هنوز نتونستم آنچنان که باید محیط زندگیمو خلوت کنم ولی یه ب ...

خیلی فکر خوبیه

ایشالا زودتر صاحب خونه دلخواهت بشی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

تصمیم گرفتم دیگه اسکرین شات کمتر بگیرم هر چی بخوام می تونم در لحظه سرچ کنم.

یه سری عکس های گالری از این ها که چندتا پشت سر هم می گیری چندتایی ها پاک کردم .

یه سری اسکرین شات دارم ازش خاطره دارم‌مثلا تعریف دوستام از عکس غذاهام هنوز نتونستم پاک کنم حس خوبی برام داره ولی اخر پلکسازی هام پاک می کنم.

شادی صدام کنید

"مینیمالیسم یک وسیله است. وسیله‌ای که به شما کمک می‌کند

خود را از بار فشارهای مادی رها کنید

و از رهایی و آزادی فراهم شده برای کسب تجربه‌های جدید استفاده کنید.

تجربه‌هایی که می‌‌توانید با دیگران به اشتراک بگذارید  و با هم از آن لذت ببرید"❤️

❌لایک❌
سلام بر همگی من امروز یه جفت کفش خودم و چند تا کفش و دمپایی دخترهام  گذاشتم خروجی فکر می کردم ت ...

یک روند هست انگار تمامی نداره... منم همینطورم ... اما اگه این پس ذهنمون باشه و  ورودی ها هم کنترل کنیم بالاخره سبک تر می‌شیم

بچه ها دو روزه در گیر کابینت های آشپزخونه خستم یک جورایی هم پاکسازی و هم تمیز کاری.

بچه ها من توی عکساتون از کابینت دیدم که خیلیا کف کابینت چیزی نمیندازین... من چند ساله کف کابینت از این کفی ها میگذارم.دیروز برداشتم دیدم خیلی شیک شد...

واسه کمد قابلمه ها اگه کفی رو بردارم ممکنه کف قابلمه ، کف کابینت خط بندازه؟ 

سلام بر همگی من امروز یه جفت کفش خودم و چند تا کفش و دمپایی دخترهام  گذاشتم خروجی فکر می کردم ت ...

چون زندگی در جریان عزیزم 

هیچ وقت قرار نیست این پاکسازی تموم بشه 

این روند همراه جریان زندگی میتونه ادامه پیدا کنه و ما سبک و با آرامش زندگی کنیم و میتونه ادامه پیدا نکنه و باعث انباشتگی بشه

❌لایک❌
بچه ها دو روزه در گیر کابینت های آشپزخونه خستم یک جورایی هم پاکسازی و هم تمیز کاری. بچه ها من توی ع ...

من کفی داره

از صدای کشیده شدن اجسام رو فلز خوشم نمیاد برای همین نمیتونم کفی رو حذف کنم 

یه جورایی دارم استفاده میکنم

میتونی کفی سفید رنگ بندازی که ظاهرش اذیتت نکنه و بدون کفی به نظر بیاد

❌لایک❌