2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739050 بازدید | 44705 پست

کمد دیواری اتاق قسمت خودم اندازه دو درب فضا داره یه قسمت اش لباسای اویز اویزون کردم پایین اش کیف هام کذاشتم.همسرم به دیوارش چندتا قفسه زده که چندتا کتاب ودفترم گذاشتم تو قفسه یه قفسه عکس پدرم 

یه قفسه قران ومفاتیح ام گذاشتم.

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

به جای این گل هایی که گذاشتم یه طبقه تصور کنید که داخل کند دیواری دو بخش تقسیم کرده

بخش پایین جعبه کمک های اولیه،یه کیف که توش مدارک پزشکی،اسناد،پاکت پول وفاکتورهای طلا به تفکیک تو پوشه هلی جدا گذاشتم وبرچسب زدم مثل لیلی دیلی 

کیف اش خوب نبست یا با یه کیف دیکه یا به یه سبد باید تعویض کتم جعبه کمک های ادلیه هم همینطور.

کنارش قاب قرآنم که توش تعدادی مهر وتسبیح وسجاده است:چون تو خونمون مهمون میاد نماز می خونه.

کنارش صندوقچه پدرم که یه سری وسایل شخصی ام توش با البوم عردسی مون دوتا عکس خودم وهمسرم رو تخته شاسی که نزدیم به دیوار پیگیدم لای روزنامه

این مجموع کمد من.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قسمت بالای کمد دیواری که معمولا صندلی می ذاریم تا دستمون برسه

چمدون مسافرتی که الان چند دست لباس نی نی که مامانم از قبل خریده ویه کم وسایل بچگی همسرم که اوردم برای نی نی استفاده کنم چمدون تقریبا خالیه.یه ساک مسافرتی که برای مسافرت های سه چهار روزه یا خونه اقوام بریم استفاده می کنم 

که توش مقداری لبلس بود که بخشی گذاشتم خروجی بخشی بعد از عید می ذارم خروجی.

یه ساک دیگه ام هست توش چندتا پارچه چادری ویه پارچه برام از کربلا اوردند.این ها می خوام نگه دارم چون لازمم میشه.

یه پلاستیک که توش آیتم های تولد که لازممون میشه.

کفش  ودوتا دسته گل عروسی ام که محال ممکن شوهرم اجازه بده بذارم خروجی وتعدادی عکس عروسی روی تخته شاسی.

شادی صدام کنید
قسمت بالای کمد دیواری که معمولا صندلی می ذاریم تا دستمون برسه چمدون مسافرتی که الان چند دست لباس نی ...

در مجموع از اتاق خوابم خروجی ندارم‌محتویات چمدون وساک دوم بعد از عید استفاده میشه.

ایتم های تولدم بعد از عید می ذارم دم دست کم کم استفاده کنیم وپاکسازی شه.

شادی صدام کنید
قسمت بالای کمد دیواری که معمولا صندلی می ذاریم تا دستمون برسه چمدون مسافرتی که الان چند دست لباس نی ...

عزیزم کل کمدات همیناست که گفتی؟ 

لوازم تحریر و اینا رو کجا میذاری؟

عزیزم کل کمدات همیناست که گفتی؟  لوازم تحریر و اینا رو کجا میذاری؟

ببین من دوتا کند دیواری تو دواتاق+کابینت ها+۸ کشو مربوط به کل تخت وپاتختی+کمد جلوی در که بالاش اویز لباس پایین اش جا کفشی+پنتری که کنار اشپزخونه است.

لوازم التحریر ندارم.یه جامدادی دارم توش چندتا خودکار مداد رنکی وتراش وپاک کن اونم چون بولت ژورنال می نوبسم همیشه دم دستم.

شادی صدام کنید
دوستان شما سبد لباس چرک رو میذارین تو اتاق خواب یا نزدیک حموم یا نزدیک لباسشویی؟ 

تو راهرو ما بین حموم و دستشویی یه عقب رفتگی هست. یعنی حموم یه کم عقبتر از دستشویی و طولش کمتره. تو اون قسمت گذاشتم. رخت آویز رو هم همونجا پشت سبد میذارم.

بچها من اوایل ازدواج جوگیر بودم و یه عالمه شاسی درحد بیست الی 25 تا شاسی بزرررگ و کوچیک دارم که الان دوساله به دیوار نمیزنم و تو انبارین

و فقط تو اثاث کشیا مزاحمن

چیکارشون کنم؟ نمیشه داد بکسی یا انداخت دور ک 🤔🥴