2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737887 بازدید | 44694 پست

چه جالب اکثر شما انباری دارید من اصلا کلمه انباری برام مفهومی نداره 

یه سری پشتی برای جهیزیه ام بود که پارسال بازش کردم و همه رو روبالشی دوختم به قول خودم بالشت زیر دستی درست کردم دوتاش مستطیل سه تاش دایره و یه تشک چی یک متری

الان همه رو جمع کردم بعدازظهر ببرم بدم برام حلاجی کنن و چهارتا بالشت زیر دستی یه اندازه یک شکل درست کنه 

حالا سوالم اینه من که خونه ام مبله هست و مهمونام عید تا عید زیاد میشن و فقط سن بالاها و بزرگترها تقاضای بالشت زیر دستی دارن به نظرتون چهارتا بالشت زیاد هست یا کمتر کنم؟؟

با نظم دادن به کمد دیواریم  و خروج وسایل اضافه تونستم بخاری اتاق بچه ها رو جا بدم و اتاقشون خلوت تر شد وای چقدر این روزها خوشحال و سر حال هستم وقتی میبینم تا حدودی تونستم موفق بشم خونه نظم پیدا کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهمون سرزده داشتی که رسیده به خونه منفجر شده ات؟ وقتی اضافات نباشه خونه ات همیشه مرتبههههه کمداتو ...

منممم این روشووو شروع کردمممن😍

توتاپیکهای خنده مدیونید تگم نکنید بنظرم به اندازه کافی غم وغصه داریم که برای فرارازش پناه میاریم به مجازی پس تو مجازی دلیل حال خوب همدیگه باشیم♥️...الهم عجل لولیک الفرج♥️..برای شادی دل خودت الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن عدوهم♥️یک عددعاشق پاستای آلفردو♥️دیدی تواوج ناامیدی یهووو دلت میگره بغض خفت میکنه به بن بست میرسی هیچ راهی نداری انگار تموم غم عالم ریخته تو دلت؟بعد یهو شاد میشی اون اتفاق میگن اون شادی خدائه🥺♥️دستانم بوی گل میداد ومرا به جرم گل چیدن محکوم کردن اما نمیدانستن شاید من گلی را کاشته بودم❤️به امید روزی که بیام تاپیک بزنم دیدن تونستم بلاخرهه تونستم  مزون خودم دارررم با یه عالمه لباسای خاص که خودم طراحیشون کردم طبقه بالاش هم  کارگاه خیاطیمه  با یه عالمه کار آموز یه دختر خود ساخته که  روزگاری نه چندان دور شهره شهر میشه من به خودم ایمان دارم یکروزی میرسه برند مخصوصمو میزنممم چه لذتی داره خودت دونه دونه نگین های تور پرنسسی رویای دختری رو  پرس کنی وباعشق بدوزی انگار لباس عروسی خودته اون روز دیر نیس من مطعنم😌تخریب میکنم آنچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم آرزو طلب نمیکنم آرزو میسازم ... زانونمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاهتراز قد من باشد زانو نمیزنم حتی اگر تمامی آدمهاروی زانوهایشان راه بروند 

یه سوال دیگه هم دارم اینکه برگ های گل گیاهتون چجور با چی پاک میکنید که براق بشه و لک آب روش باقی نمونه من اینترنت سرچ کردم گفته بود باید آب جوشیده و یک شب مونده شده رو اسپری کنید به گلها به مرور این اثرات کثیفی برگها میره من انجام دادم تغییری نکردن

من شش ساله  

توی این شش سال چند درصد تونستید مینی مالیست بشید 

خیلی دوست دارم دوستانی که سالهای زیادی این سبک زندگی رو دارن عکس وسایلها و وضعیت کمد دیواری و کمدها و کابینتهاشون ببینم

و ما که تازه اول راهیم رو راهنمایی کنن

توی این شش سال چند درصد تونستید مینی مالیست بشید  خیلی دوست دارم دوستانی که سالهای زیادی این س ...

خیلی زیااااااااد 

حتی در مورد آدم های اطرافم هم این کار و کردم 

و دور و برم و خلوت کردم 

خیلی حس خوبیه فقط باید اول  بخواید و دوم اینکه ساده پسند باشید 

نه از اون آدمایی که خیلی شلوغ پلوغی رو دوست دارند و حاضر نیستن از وسیله هاشون بگذرن 

خیلی مفصله .....

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
خیلی زیااااااااد  حتی در مورد آدم های اطرافم هم این کار و کردم  و دور و برم و خلوت کردم& ...

خب منم این سبک رو خیلی دوست دارم از شلوغی بیزارم

از سادگی هم خوشم میاد از این به بعد سعی دارم ساده ترین ها انتخابم باشه 

میدونم مفصله و این قصه سردراز داره و صبر و حوصله میخواد 

شما همین که هر روز یه توضیح و یه نکته یه تلنگر بیاید برامون پست کنید انگیزه میره بالا و می‌فهمیم که باید چکار کنیم که سردرگم نشیم

خب منم این سبک رو خیلی دوست دارم از شلوغی بیزارم از سادگی هم خوشم میاد از این به بعد سعی دارم ساده ...

میخوای یه جا رو معرفی کنم بری دنبال کنید و بعد تا آخر عمر من و دعا کنید ؟!

دونه به دونه مفصل میاد آیتم ها رو تفکیک می‌کنه و خروجی میده بیرون 

اصلا و ابدا به هیچ عنوان خرید اضافه نداره 

عالیه عالیییییییی

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
خب منم این سبک رو خیلی دوست دارم از شلوغی بیزارم از سادگی هم خوشم میاد از این به بعد سعی دارم ساده ...

با دیدن خیلی بهتر میتونید راه و پیش بگیرید 

با توضیحات هر از گاهی فایده نداره 

باید ببینید 

خواستی بگید آدرس پیج و اینجا بذارم 

چه جالب اکثر شما انباری دارید من اصلا کلمه انباری برام مفهومی نداره  یه سری پشتی برای جهیزیه ا ...

چه قدر عالی عزیزم

خب خونه انباری داره دیگه. به من باشه هیچی اونجا نمیذارم اما در حال حاضر قلمروی همسرمه😆

یه سوال دیگه هم دارم اینکه برگ های گل گیاهتون چجور با چی پاک میکنید که براق بشه و لک آب روش باقی نمو ...

با دستمال نمدار

آروم بکشین روشون، تمیز میشن.

بعصی گلها که غبارپاشی لازم ندارن مثل سانسوریا دیرتر کثیف میشن

اما گلهایی که غبارپاشی لازم دارن باید زودتر تمیز شن.

با دستمال نمدار آروم بکشین روشون، تمیز میشن. بعصی گلها که غبارپاشی لازم ندارن مثل سانسوریا دیرتر ک ...

من با دخترم چکار کنم که فقط عاشق خرید کردن و اصلا و ابدا به بعدش فک نمی کنه که اینا رو چطور می خواد جمغ کنه و جاسازی کنه نتیجه ش هم میشه یه اتاق با کمد و کشو های شلوغ 

من با دخترم چکار کنم که فقط عاشق خرید کردن و اصلا و ابدا به بعدش فک نمی کنه که اینا رو چطور می خواد ...

عزیزم راست میگی سخته

این چیزا با زمان و حوصله حل میشه

مثلا اگر کش مو میخواد بخره به جای پنج تا یگین فقط یکی میتونین بخرین.

هر یه دونه هم که بیاد تو خونه دو تا باید خارج بشه. براش با حوصله و محبت توضیح بدین.

بستگی به سنش هم داره چند سالشه؟

یه کم سخته اولش ولی کم کم بهتر میشه.

پسر من میدونه سوپر مارکت که بریم هر بار فقط یه چیز میخرم براش. فقط یه دونه.

بعد چند ماه الان دیگه غر نمیزنه. یکی انتخاب میکنه میریم