واقعا سخته.
فکر کنم همه ی ما این شرایط رو تا حدی داریم. حالا یکی شوهرش اینجوریه یکی بچه ش یکی پدر یا مادرش.
فقط زمان میخواد عزیزم. هر چه بیشتر اصرار کنین اونا هم بیشتر سر مواضع خودشون می مونن. فقط آروم آروم و با خوش اخلاقی بگین و توقع نداشته باشین. اول هم از وسائل شخصی خودتون شروع کنین بعد آشپزخونه و ..
همسر من بعد پنج شش سال الان ده درصد مینیمالیست شده😆
اوایل خیلی غر میزدم و بدتر می شد. میخواستم همون لحظه کمدش رو متحول کنه. لج میکرد و بیشتر حواسش به وسایلش بود. منم تمرکز رو گذاشتم رو وسایل خودم و بچه م و آشپزخونه
وقتایی که حالش خوب بود میشستم و کم کم میگفتم مثلا فلان لباستو چند وقته نپوشیدی. میگفت دلیلش اینه. دیگه هیچی نمی گفتم . دوباره چند وقت بعدش میگفتم و دفعه سوم مثلا میگفتم اگر نمی خوایش بده به کسی. اونجا معمولا به جای یکی سه تا لباس یا وسیله رو خارج میکرد.
یا مثلا هر از گاهی میگفتم فلان لباسمو چه جنس خوبی خریدم. جنس خوب هر چه قدر آدم براش هزینه کنه کمه. همیشه مرتب و نو می مونه. دیر هم خراب میشه. هر موقع هم خرید میرفتیم همینو یادآوری میکردم. کم کم وسایل کهنه و بی کیفیت خارج شدند و تعداد کمتری وسیله با کیفیت وارد خونه شد.
خیلی زمان میبره و حوصله میخواد. من اینطوری بهتر نتیجه گرفتم. شاید برای شما هم خوب باشه