2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735795 بازدید | 44671 پست
حالا تصمیم گرفتم به هر سختی شده انقدر بگردم تا طبق سبک ام لباس بخرم دیگه نهایتا پارچه بدم دوزند بهتر ...

فکر خوبیه اگر پارچه تهیه کنید و بدین براتون بدوزن 

تا سالها کاربردی خواهد بود 

شاید هزینه اش بیشتر بشه ولی کیفیتش تضمینی خواهد بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای خانم ها بحث پوشاک خیلی مهمه وگسترده است  لوازم وارایش وکیف وکفش که کاملا مشخص ودردسری ندا ...

آره معمولا بیشترین بی نظمی مربوط به همین لباس و لوازم آرایش و بعدش لوازم آشپرخونه س.

این دو مورد خلوت شه بیشتر راه رو رفتیم.

منم دو سال پیش یه دامن مشکی میدی گرفتم برای مهمونی با تاپ و بلوز میشه پوشید. گاهی هم تو مناسبتا تو خونه میپوشم.

کم استفاده ترین آیتم کمدمه 😁 ولی همینم سالی دو سه بار استفاده داره.

نه گلم اینها خیلیم قشنگه 

من از سرویسم که لب پر شده و لنگه شد اوردم تو دست و پا تا مصرف بشه 

الان یه سری کریستال انگشتی دارم هرچیم اینور اونور بخوره آخ نمیگه 

خونواده هردومون منم پرجمعیتن و اون مدل به صرفه ست فقط 

❌لایک❌
من با این پمادهای مشکل دارم خیلی زیادن یعنی دوبرابر این بود که رد کردم به نظرتون کدومش واجبه نگه دار ...

عزیزم اول تاریخ انقضاشونو چک کن. بعد هم ببین کدوم بیشتر استفاده میشه.

ما تو خونه در حال حاضر فقط پماد آ د و آسیکلوویر دارم.

آسیکلوویر سالی یه بار لازمم میشه چون تبخال میزنم😑

سلام به نظر من زشت نیست اما کاملا با روند مینیمالیست بودن در تضاده شما الان بری ۵ دست از این لیوان ...

ایده جالبی بود که برای بچها لیوان بچگونه تهیه کنم،ممنونم واقعا گلم

و اینکه به جهت اینکه بچه زیاده تو مهمونی گفتم یوقت به میزی جایی نخورن بندازن بشکنه

ولی بقول شما خیلیم نباید حساس باشم

دقیقا سبک زندگی شما میشه مینیمالیست کم بخر با کیفیت بخر و پولاتو خرج دلخوشیهات کن

من ک جرات ندارماسباب بازیای بدردنخوروشکسته پسرموبندازم دور از دست خونواده همسرم. میبینن کلی حرف درمیارن. لباس هم ک بدتر

من ک جرات ندارماسباب بازیای بدردنخوروشکسته پسرموبندازم دور از دست خونواده همسرم. میبینن کلی حرف درمی ...

عزیزم اونا ازکجا میفهمن شما اسباب بازی پسرتون دورانداختید؟!!!!

خب نگید بهشون

من ک جرات ندارماسباب بازیای بدردنخوروشکسته پسرموبندازم دور از دست خونواده همسرم. میبینن کلی حرف درمی ...

وقتی با مشورت یه تصمیم درست گرفتیم یه نکته مهم اینه حرف دیگران نباید تو هیچ زمینه ای برامون مهم باشه 

❌لایک❌

خانما یه سوال شما بدلیجات استفاده میکنین یا فقط طلا ؟و اینکه من کلی بدلیجات نقره و استیل دارم استفاده دیگه نمکنم نمیدونم چکارشون کنم   کسی هم نمیشناسم بدم بهش که استفاده کنه راه حلی دارین ؟؟؟

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
خانما یه سوال شما بدلیجات استفاده میکنین یا فقط طلا ؟و اینکه من کلی بدلیجات نقره و استیل دارم استفاد ...

من که بدلیجات استفاده ندارم یه دو سه مورد بود که رد کردم رفت کل زیورآلات من یه پلاک زنجیر ظریف یه حلقه و دوتا ساعت هست 

میتونی بذاری کمدا واس فروش 

یا بدی خواهری یا بدی دخترای فامیل

من همین دیشب یه سبد اسباب بازی شکسته مجددا جمع کردم گذاشتم بیرون

یه لباس و عروسک هم مادرشوهرم واسه دخترم دوخته بود که لباس اسلایم بهش چسبید پاک نشد و عروسک هم دخترم دوستش نداره هر دو رو انداختم بیرون 

سلام خداقوت به دوستای مینی‌مالیستی من😍😍 خروجی امروزم سه تا از میز عسلی هام بود میز جلو مبلی هم ش ...

آره واقعا خروجی ها تموم نداره اونقدر که تو این چندسال همش وسایل اضافه جمع کردیم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
2810