2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735406 بازدید | 44659 پست
خانما یه سوال شما بدلیجات استفاده میکنین یا فقط طلا ؟و اینکه من کلی بدلیجات نقره و استیل دارم استفاد ...

من از بچگی علاقه ای نداشتم و هرازگاهی هم که هدیه بدلیجات میگیرم سریعا میبخشم به کسی

من حتی طلاهامم ساده و اسپرته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسایه هستیم بچهای خواهرشوهرام میان میبینن تو گونیه. کلا اخلاق همسرمم مثل خودشونه اعتقادشون اینه هرچ ...

خب تو گونی جلو چشم نذارین. هر موقع خواستین برین بیرون تو پلاستیک باشه همون لحظه ببرین بذارین سر کوچه یا چند تا کوچه بالاتر.

ولی در کل براتون مهم نباشه اگر واقعا اعتقاد شما اینه که اون وسیله باید خارج بشه به بقیه ربطی نداره. اگر چیزی هم گفتن بگین من دور و برم خلوت باشه حالم بهتر میشه تمیزکاریم هم کمتره. 

خانما یه سوال شما بدلیجات استفاده میکنین یا فقط طلا ؟و اینکه من کلی بدلیجات نقره و استیل دارم استفاد ...

من هم طلا استفاده می کنم هم بدلیجات.بدلیجاتم دوست دارم ولی اینجوری نبست که تعداد زیاد باشه شلوغ پلوغ.

چندتا ایتم که شیک وسالهاست دارمشون وشامل مد نشده.

یه تعدادی دلی می خرم واسه تنوع وروحیه ولی خودم ملزم نمی کنم همیشه نکه دارم مدتی بعد از استفاده می ذارم خروجی.

دوستان گفتند دیگه بده دخترای نوجوون یا خواهری،خواهرزاده ای

شادی صدام کنید

بچه ها ایتم های خروجی تون اصلا شامل مرور زمان نکنید مثلا یه ماه دیگه بدم خواهرم دوماه دیگه فلان بشه.هر آیتمی که باید خارج بشه همون لحظه از خونتون خارج کنید نهایتش می ذارید سر کوچه متاسفانه تو شرایط جامعه هستند کسانی که بردارند که کاش اینجوری نبود.لباس های بچه هاتون اگه سالم ونو بدین به بچه های کار سر چهار راه ها

یه بخشی از وسایل خونه که قصد فروش ندارید ببرید کمیته شهرتون برای جهیزیه عروس خانم ها استفاده می کنند.

شادی صدام کنید

سلام.من امروز رفتم سراغ وسایل فنی مثل آچار و انبر پیچ و بست و ... یکسری جدا کردم مثل شیرآلات که دیگه توی خونه ما استفاده نمیشه چون اهرمی هست.میبرم خونه مادر شوهرم...

چند تا وسیله غیر ضروری که باز به شوهرم نشون بدم سریع ردش کنم.

در ضمن نظم هم دادم تا حدودی مثلا پیچ ها و میخ ها رو جدا کردم و ....

تو محل کارم دوتا از همکارای خانم می گفتند وسیله اضافه دارین بیارین بدین به ما.این ها جمع می کردند دسته بندی می کردند می بردند پایین شهر می دادند به نیازمندا .خدا خیرشون بده خوب می شد اگه تو هر فامیل چند نفر این مسولیت قبول می کردند یا شهرداری هر منطقه یه اتاق دوتا کارمند تو مجموعه اش به این کار اختصاص می داد.چون ماها که پاکسازی می کنیم همیشه وسایل مون بلاتکلیف نمی دونیم چیکار کنیم یا به کی بدیم؟اخرشم سر از خونه مادر وخواهرمون در میاره

تازه اگه شهرداری هر متطقه این کار قبول می کرد مثلا من چرخ گوشت سه میلیونی یک میلیون ونیم از من می هرید برای جهیزیه عروس خانم ها این چرخه به نفع اهدا کننده وگیرنده بود البته در زمینه اقلام نو.

شادی صدام کنید
همسایه هستیم بچهای خواهرشوهرام میان میبینن تو گونیه. کلا اخلاق همسرمم مثل خودشونه اعتقادشون اینه هرچ ...

از یک جایی باید شروع کرد.ببرین وسایل توی کوچه بالاتر یا پایین تر که نبینند.من بعضی اسباب بازی های شکسته رو نگه میگذاشتم پسرم با پیچ باز می‌کرد و مثلا تعمیرکار می‌شد.دیگه وقتی باهاش نشه بازی کرد خودش می‌گفت بگذاریم بره

بچه ها ایتم های خروجی تون اصلا شامل مرور زمان نکنید مثلا یه ماه دیگه بدم خواهرم دوماه دیگه فلان بشه. ...

ددقیقا.اگر بگذاریم واسه یک هفته دیگه ممکنه باز همینطوری بمونه.یک نگاهی به استفاده اش در طول یکسال بکنیم حساب دستمون میاد که لازم میشه یا نه

2810