2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735256 بازدید | 44657 پست

سلام بچه های گل 

دور ریختنی های من یه دمپایی برای حیاط داشتم لژ دار بود ینی چند بار پاهام باهاش پیچ خورده بود و کهنه شده بود اونو گذاشتم خروجی.  چند وقت پیش برای دخترم کفش خریدم بعد تو‌تالار یه لنگه اش افتاده بود یه لنگش رو‌نگه داشته بودم 🤦‍♀️اونم انداختم یه رژ خشک شده داشتم اونم انداختم رف . یه ساعت خراب داشتیم اونم گذاشتم بره . یه چند تیکه لباس دارم قشنگن ها ولی به من نمیان گذاشتم بدم مامانم که بده خواهرم البته رفت دوسال دیگه تنش بشه من تا الان خیلی لباس بخشیدم به مردم ولی خواهرم ماشالا داره هیکلی میشه دیگه از این به بعد به اون میدم تا مامانم تو‌خرج نیوفته یه لنگه گوشواره داشتم یکی دیگش گم‌بود اونم انداختم بره یه چند تا گل بودن که روی پنس های دخترم بودن چسبش کنده شده بود گذاشته بودم دوباره بچسبونم دیدم نمیشه باز کنده میشه اونم انداختم یه سری کاسه های نذری خونمون بود بردم دادم فعلا اینا یادم میاد 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
دخترا یه سوال  از بیرون میاین لباس های بچه هاتون یا خودتون که تنتون بوده چکار می‌کنید؟ کجا میز ...

عزیز مال بچم اگه کثیف باشه که میشورم مال خودم هم شلوار رو بعد دو سه بار پوشیدن میشورم مانتو رو اگه بوی عرق نگرفته باشه دوباره میزنم چوب لباسی بعد دو سه بار میشورم چون‌زمستونه زیاد تعریق نمی‌کنیم ولی تابستون هرچی پوشیدی رفتی بیرون باید بیای سریع بندازی ماشین

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان،امروز چند تا قاب که برای کسب مقام ورزشی تو رشته های مختلف بود رو برداشتم ، قابها که قدیمی هم بودن رفتن خروجی و مدارک رو گذاشتم داخل کیف مدارک.

لوازم آرایش هارو مجدد پاکسازی کردم، یه ریمل ، یه رژگونه رفت خروجی.

یه لباس و یه جفت جوراب بچه و یه پیراهن که مندرس بودن هم رفتن خروجی.

من دوتا لگن درب دار که یکیش برای نون و یکیش برای سبزی بود داشتم ، ولی هیچوقت استفاده نمیکردم، درها و آبکش داخلشون رو گذاشتم خروجی ،لگنشون رو نگه داشتم چون بنظرم قابل استفاده ست. سبزی خوردن رو همیشه داخل قابلمه روحی داخل یخچال نگهداری میکنم همیشه تازه می مونه.اگه از اول میدونستم هیچوقت اینارو نمیخریدم. 

یه سطل زباله دارم که اصلا استفاده نمیکنم چون خیلی حساسم و زود به زود زباله ها رو بیرون میبرم، پدالشم چند ساله خرابه و من به عنوان جای مشما و پلاستیک ازش استفاده میکنم ، فردا اونم میذارم خروجی.

یا الله

گزارش کار امروز من هم 

دوتا دمپایی حمام و حیاط رفت خروجی 

یک عدد لگن کوچک حمام شکسته بود رفت خروجی 

دو عدد دمپایی روفرشی نو دوستشون داشتم ولی استفاده نمیشد بالاخره گذاشتم بره برای خیریه 

یه سری لباسهای دخترم کوچیک شده بود  ولی  هنوز قابل استفاده بود گذاشتم بره خیریه 

دوتا کفش یکی قابل استفاده نبود رفت زباله 

دیگری قابل تعمیر و قابل استفاده بود دادم برای تعمیر هم صرفه جویی میشه در هزینه ها هم کمک بشه برای محیط زیست 

یه کمد هم هست یه سری وسیله های برقی دیر کاربرد توشون هست یه سری وسیله هم از دست دخترم توش قایم کردم 😰دیروز یواشکی درشو باز کردم دیدم دو تا کیف دستی از خریدای عروسیمون گذاشته بودم داخلش واسه یادگاری بمونه 

اونا رو هم گذاشتم برای خیریه 

تو همون کمد دستگاه بخور هم دیدم 👹باید بزارم وقتی همسرم می‌ره ماموریت یا تو دیوار بفروشم یا اهدا کنم به خیریه 👹

من یه کلمن از اون مدل قدیمی ها چند تا استکان که ناقص شده بودن دو تا فنجون که اشانتیون روی سرویس ظرفم بود و یه کلمن کوچیک دخترم گذاشتم خروجی تقریبا دیگه خروجی هام تموم شده 

سلام دوستان❤️

امروز مامانم برای یه جعبه نبات و یه ظرف ارده و گردو و یه بسته پشمک اورده بود.پشمک و گردو رو گذاشتم برای استفاده،نبات رو دادم به همسرم ببره مغازه،بابت تشکر بده به یه خانمی که هردفعه برام یه تکه از سرویس آشپزخونه میدوزه میفرسته که البته من لازم ندارم میدم به نیازمند.

ارده و یه دمپایی کفشی پاشنه بلند که چنددفعه تو عروسی پوشیدم و یه کمربند طبی که استفاده نکردم با یه بسته دمنوش سوغات که لازم ندارمم فردا میدم به کسی.

اینم گزارش من😍😇

❌لایک❌
سلام دوستان❤️ امروز مامانم برای یه جعبه نبات و یه ظرف ارده و گردو و یه بسته پشمک اورده بود.پشمک ...

ارده خیلی مقویه با شیر خرما هم حسابی خوشمزه می شه امتحان کنید شاید خوشتون اومد

خانم ها یه سوال می خوام دخترم چاق بشه چی بهش بدم بخوره ۱۱ سالشه ۳۰ کیلووو کلا چوب خشک پریودم نشده هم ...

سلام عزیزم، طبع دخترتون خشکه، باید مواد غذایی گرم و تر بهش بدید تا کمی وزن بگیره،مثل سوپ ماهیچه، حریره بادام، شیره،شیربادام،حلیم گندم،ووو ببرید پیش دکتر طب سنتی، احتمالا حجامتش میکنه ‌تا صفرای اضافه ی بدنش تعدیل بشه، سن نرمال قاعدگی تا ۱۴ هست.دیر نشده که نگران هستید، معمولا یک تا دوسال بعد از رشد سینه اتفاق میافته. 

یا الله
ارده خیلی مقویه با شیر خرما هم حسابی خوشمزه می شه امتحان کنید شاید خوشتون اومد

چون ارده داریم تو کمد دیگه واقعا نیاز نداریم 

نهایت تا آخر ماه رمضان استفاده میشه 

کم کم که هوا گرم بشه چون طبع ارده هم گرمه دیگه نمیشه استفاده کرد پس بهتره برسه دست کسی که نیاز داره مخصوصا برای این روزها که میشه روزه گرفت و مقویه

❌لایک❌
2810