دخترا یه سوال از بیرون میاین لباس های بچه هاتون یا خودتون که تنتون بوده چکار میکنید؟ کجا میز ...
همسرم میزنه چوب لباسی
خودم و بچه ها لباسهامون میره سرجاشون تو کشو (جای خاصی هم نمیریم)بخوام هر سری بشورم که لباسها زود ب زود خراب و رنگ روش میره مگر اینکه دور از جون بیمارستانی اینطور مکان ها باشیم که شسته میشن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
درراستای اهداف مینیمالیستی ام همسرمو گفتم مناسبتها مثل روز زن و ولنتاین و یلدا و....وهمچنین روز مرد ...
اتفاقا من در این مورد خیلی وقته مینیمالم.از مجموعه مناسبت های ریز ودرشت فقط تولد هامون وسالگرد ازدواج مون برام مهمه که تولدها جشن دو نفره یا خانوادگی می گیریم.سالگرد ازدواج شام می ریم بیرون.
بقیه مناسبت ها فقط یه تبریک ساده.چون به نظرم زیادن ودست وپاگیر
دخترا یه سوال از بیرون میاین لباس های بچه هاتون یا خودتون که تنتون بوده چکار میکنید؟ کجا میز ...
لباس های من و شوهرم رو چوب لباسی، لباس پسرم اگه تمیز باشه تو کشو.
کمد دیواریمون کوچیکه از داخل دو تا از این چوب لباسیهای فلزی که پشت در اویز میکنن گذاشتیم یکیش برا لباسهای من و یکی برای شوهرم. اینطور از بیرون دید نداره و منظمه. ما به جز یه کمد دیواری دو دره و یه دراور کمد دیگه ای نداریم تو برنامه م هست انشالله بعد که بچه ها به دنیا اومدن و جابه جا شدیم یه کمد لباس مناسب بگیریم.