2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737017 بازدید | 44690 پست
خب همه اینا جا گرفته و خونه را شلوغ کرده  هیچکدومم نمیشه بدی بره بنظرم ما بچه‌دارا مخصوصا ...

اصلا قرار نیست وسایل رو هر چند وقت یه بار نو کرد.

این مینیمالیسم نیست.

ما فقط وسایل بلا استفاده رو میذاریم خروجی. یعنی چیزی که هیچ کاربردی نداره.

قرار نیست وقتی مانتومون مرتب و سالمه بندازیم دور که بریم نو بخریم.

ولی قراره اون مانتویی که مثلا ۴ ساله پوشیوه نشده از خونه خارج بشه و در عین حال حواسمون جمع بشه که دوباره اشتباه نکنیم و همچین خریدی نداشته باشیم

مینیمالیسم مخالف مصرف گرایی هست

السا جون چه کارای خیرخواهانه خوبی کردی کیف کردم. بخصوص در مورد لباس عروس ات. در مورد بردن بخارشو ب ...

قربونت عزیزم

اره موافقم خودمم نظرم همینه که فروش نمیره

بااین اوصاف باید چرخ گوشت و بخارشورمم بدم برای جهیزیه عروس

چون همسرم ازفروش وسایل خوشش نمیاد😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موافق حرفاتونم عزیزان

منم لباس عروس و نامزدیمو میخاستم بدم خیریه ،هرکی از اطرافیانم فهمید گفت نه چرا میخای بدی نگه دار برای دخترت!!!

الان ما لباس عروس مادرمونو داریم کلی کیف میکنیم....!!!!!

حالا عقیده ی من چیه: اینکه اولا اون لباس بعد چندین سال نکه داری رو به زردی میره و تاروپودش از هم میپاشه و به زوال میره پس بزار تا نوعه بدم یه عروس نیازکند استفاده کنه و ثواب و انرژی مثبتش ده برابر به زندگیم برمیگرده

دوما چرا باید دخترم تو عروسیش لباس بیست سی سال قبل منو بپوشه؟!!! 

چرا لباس نو و انرژی نو وارد زندگیش نشه؟

بله کهنه شدن فرق میکنه منم لباسای کهنه بشه دستمال آشپزخونه میکنم ولی واقعا کهنه بشه نه الکی

لباسای دخترم اونایی که در حد یکی دوبار پوشیده رو منم نگه داشتم شوهرم نذاشت بندازم دور البته براش هم کوچیک شده بودن ولی اونارو میخوام بدم به کسی که نیاز داره چون من تصمیم دارم تا چندسال دیگه بچه دار نشم و اینکه از کجا معلوم بچه دومم دختر باشه و تا اون موقع واقعا از مد میوفتن امسال برای دخترم فقط یه کاپشن گرفتیم چون لباسای که پارسال براش گرفته بودم کاملا اندازش بود همیشه یه سایز براش بزرگتر میگیرم تا نهایت استفاده هم بشه چند تا لباس موقع برا سیسمونی دخترم مارک هاشم روشونه اونارو کادو میدم به کسایی که بچه شون تازه بدنیا اومده 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
موافق حرفاتونم عزیزان منم لباس عروس و نامزدیمو میخاستم بدم خیریه ،هرکی از اطرافیانم فهمید گفت نه چر ...

واقعا باهات موافقم چندسال دیگه کاملا از مد میوفته منم لباس عروسم کرایه کرده بودم اینطوری همم ارزون تر دراومد همم توی کمد الکی جا نگرفت 

من لباسهای پسر بزرگمو هرکدوم نو مونده برای کوچیکه نگه میدارم اونهایی بیرون میذارم که میدونم دیگه اس ...

کااملا موافقم ... اصولاً چیزی بنام یادگاری تو خونه من وجود نداره.. و اعتقادی هم ب یادگاری ندارم... یادگاری توی ذهن ما هس نه توی اشیا..

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

تا پارسال مانتوهای که از خونه پدرم آورده بودمو نگه داشته بودم همشونم مدل قدیمی اصلا هم نمیپوشیدم وقتی هم به شوهرم میگفتم مانتو ندارم میرفت در کمدو باز می‌کرد میگف اینهمه مانتو داری منم از اون موقع فهمیدم لباس هایی که نمیپوشم تو کمد نگه ندارم هم‌آوایی که نمیپوشیدم رو دادم به یه نفر و واقعا بعضی وقتا لازمه که خودمون برای خودمون ارزش قائل بشیم تا اطرافیانم اونقدر ارزش قائل شن یکی از اصول مینیمالیست ک من میخوندم اینه که وقتی یه لباس جدید می‌خریم یکی از لباس کهنه هایی ک نمیتونیم رو بذاریم خروجی اینجوری همیشه کشو ها ی کمدمون هم تمیزه هم لباس اضافی نداریم یا ظروف هایی که لب پر شدن و...اتفاقا این مدل زندگی کردن خیلی بهاره چون یاد میگیری دیگه وسیله ی بدرد نخور دیگه نخری پولامو مدیریت کنی 

عزیزم ما که این سبک زندگی رو دوست داریمم، داریم تو این کشور زندگی میکنیم با همین حقوق های معمولی.اتف ...

اگه جهیزیه و سیسمونیم برامون نخرن که از کجا بیاریم بخریم 🤦‍♀️

منم با نگهداری وسایل بی استفاده موافق نیستم

ولی هموناییم که نگه داشتم برا بچه بعدی استفاده کنم کلی جا گرفته

یا مثلا لباسام که اصلا کهنه نیستن کلی جا گرفته

واقعا هر بار تصمیم میگیرم دورم را خلوت کنم میبینم همشون به درد بخور هستن و نمیشه کمشون کرد.

ولی اگه هزینه ها زیاد نبود بعد بزرگ شدن بچم وسایلش را میدادم خیریه، برا بچه بعدی دوباره میخریدم

موافق حرفاتونم عزیزان منم لباس عروس و نامزدیمو میخاستم بدم خیریه ،هرکی از اطرافیانم فهمید گفت نه چر ...

البته لباسی که من نگه داشتم لباس نامزدی هست که مراسمات مجلسی هم میشه پوشیدش

و نه الزاما برا دخترم، خودم استفاده میکنم. 

البته لباسی که من نگه داشتم لباس نامزدی هست که مراسمات مجلسی هم میشه پوشیدش و نه الزاما برا دخترم، ...

قاعدتا دختری تازه عروسه لاغرتر از چندسال بعد ازینه که ازدواج میکنه و زایمان

من بشخصه لباس نامزدیم سایز۳۸ بود و الان سایز ۴۲ ام

به اصرار اطرافیانم چهارسال لباس نامزدی و عروسیمو نگه داشتم تا دیروز که دادم خیریه و راحت شدم

درضمن من نمیتونم لباس نامزدی پرسنسسی پرتور رو تو مجلس بپوشم عزیزدلم

اگه جهیزیه و سیسمونیم برامون نخرن که از کجا بیاریم بخریم 🤦‍♀️ منم با نگهداری وسایل بی استفاده مواف ...

به کائنات و خداوند توکل کن

به آینده ای روشن و روزی زیاد ،زندگی پربرکت و برکتی که بعد از ورود فرزند جدید وارد زندگیتون میشه

همه وسایلی ک شش ماه تا یکساله استفاده نکردینو بفروشید یا ببخشید

چندبرابر بیشترش بهتون برمیگرده

در مورد یادگاری ها مگه چقدر میشه یادگاری نگه داشت.خوشخبتانه هممون تو زندگی مون پر از اولین ها داریم از اولین لباس نوزادی خودمون تا الی آخر تا امروز که فرزندمون برای اولین بار تونست بنویسه.

نگه داری همه این یادگاری ها چقدر فضا می خواد؟

شادی صدام کنید