2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736597 بازدید | 44687 پست

بچها یه نکته ای که شاید همتون بدونید و شنیده باشید که میگن بعد از بخشیدن وسایل کهنه جاش باوسایل نو پرمیشه‌

من چندروز قبل چندین کیسه لباس بخشیدم به ضایعاتی ها همونطور ک گفتم و چون تجربشو داشتم و میدونستم جاش سریعا با نو پرمیشه گفتم خدایا نمیخام دیگه جاش با لباس نو پرشه...کمدا تازه دارن نفس میکشن همینقدر بسه دیگه🤣🤣

باوز کنید چند روز بعدش رفتیم برای پدرا هدیه روز مرد بخریم،همسرم چندتا چندتا شلوار و پالتو ولباسای دیگه خرید و من نتونستم جلوشو بگیرم هرچقدر گفتم نیاز نداریم

دوباره کمدا پرشد

چرا واقعا🤔🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

کاش جاش با طلا پر میشد تا لباس😉

من که الان همش میگم اگه در گذشته کمتر وبا فکر خرید می کردم احتمالا امروز سکه یا طلای بیشتری برای پس انداز داشتم.خریدهایی که شاید اون لحظه هزینه اش جزیی بوده ولی روی هم که قرار گرفته خودش پول مثال می زنم یه ربع سکه بوده.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که الان همش میگم اگه در گذشته کمتر وبا فکر خرید می کردم احتمالا امروز سکه یا طلای بیشتری برای پس ...

واقعناااا کاش میشد چشم و هم چشمی رو کذاشت کنار

من موقع جهیزیم نتونستم مامانمو قانع کنم که کمتر وسیله بخریم،از طرفی هم مامانم موافق خرید وسایل کم ولی باکیفیت بود ولی چون خانواده همسرم سبکشون با ما فرق داشت و حسابی جهازای شلوغ میدادن ماهم مجبورا شلوغ کردیم😢

باورتون نمیشه بعد مراسم جهازبینی من یه نیسان بیشتر وسیله رد کردم رفت

کاش میشد پول اون وسایلو طلا میخریدم و الان چندین برابر شده بود😐🤦🙏

در مورد یادگاری ها مگه چقدر میشه یادگاری نگه داشت.خوشخبتانه هممون تو زندگی مون پر از اولین ها داریم ...

میدونی چرا یادگاری رو نگه میداریم معمولا چون فکر میکنیم با نگه داشتن اون یادگاری، میتونیم اون خاطره و اون حس رو نگه داریم. در حالیکه اینها فقط تو ذهن و قلب ماست همینطور که هستی جان گفتن

میدونی چرا یادگاری رو نگه میداریم معمولا چون فکر میکنیم با نگه داشتن اون یادگاری، میتونیم اون خاطره ...

من اینجور چیزها رو ازش عکس میگیرم . عکسش رو نگه میدارم و خودش رو میذارم خروجی. معمولا بعد یه مدت حتی همون عکس رو هم پاک میکنم چون دلبستگی م کم میشه.

اگه جهیزیه و سیسمونیم برامون نخرن که از کجا بیاریم بخریم 🤦‍♀️ منم با نگهداری وسایل بی استفاده مواف ...

یه جاهایی از کشور رو میبینم خونواده دختر رسم جهیزیه و سیسمونی ندارن و داماد خودش همه چیز رو میخره البته که در این صورت  نیازهای اولیه خریده میشه و این خوبه

اونهای که مثل ما (یزدیها) جهیزیه و سیسمونی میدن باید اساسی تغییر کنن. یا کلا بذارن به عهده مادر و پدر نوزاد یا اینکه فقط موارد ضروری گرفته بشه 

من سر بچه اولم که سیسمونی گرفتم پدرم هم دخترونه برام گرفت و هم پسرونه و هم تابستونه هم زمستونه تا ۸-۹سالگی لباس و وسایل و کمد و تخت و سه چرخه و دوچرخه و ....🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️دست گلشون درد نکنه ولی چه نیازیه این همه خرج کردن و پر کردن اتاق نوزاد؟! 

جهیزیه هم همینطور....

❌لایک❌
یه جاهایی از کشور رو میبینم خونواده دختر رسم جهیزیه و سیسمونی ندارن و داماد خودش همه چیز رو میخره ال ...

آره واقعا چرا باید خانواده جور ما رو بکشن آخه؟

این رسمها از اساس اشتباهه.

اگر کسی واقعا از عهده هزینه ها برنمیاد ساده تر برگزار کنه همه چی رو.

منم پدرم برام سیسمونی گرفتن و کلی هم خرج اضافه کردن. الان با خودم میگم چقدر اشتباه بود. اگر با فکر الانم بچه دار میشدم هرگز نمیذاشتم مخارجم گردن کسی بیافته

من درنظردارم برای سبسمونی بمامانم بگم پولشو طلا یا دلار بدن که پس انداز شه برای بچم

تااینکه پول به تیرتخته و دوچرخه برای ده سال دیگه اش بخرن

خودم فقط لوازم ضروری رو میخرم به مرور که بزرک میشه خودمون بنا به صلاح دید هرچی لازم باشه بوقتش میخریم

جهیزیه رو که حریف کسی نشدم ولی برای سیسمونی خودم مدیریت میکنم😁

به کائنات و خداوند توکل کن به آینده ای روشن و روزی زیاد ،زندگی پربرکت و برکتی که بعد از ورود فرزند ...

چقدررر حرف دل منو زدی...ترس از فقر باعث جذب فقر میشه... 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
منم چون پسرام خیلی لیوان استفاده میکردن در طول روز ،دوتا لیوان فانتزی بزرگ و دسته دار پلاستیکی چندسا ...

اتفاقا لیوان دخترای منم لاکی پلاستیکی هستن..فعلا گذاشتم رو کانتر کابینت ...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️