2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737012 بازدید | 44690 پست

سلام دوستان 🌹استند قابلمه و استند سرویس قاشق چنگال دارم جنس و کیفیتش خیلی عالیه چند ساله استفاده نمیکنم تو کمد دیواریه🤪

به نظرتون بزارم سایت دیوار فروش میره؟

به چند نفر دوست و آشنا هم گفتم ولی کسی نخواست😐

چه کارشون کنم ؟

چه کار جالبی   اگه تا حالا دیوار رنگ نکردین بزارین  مدرسه برن بعد من الان پسرم از وقت ...

باورت میشه من حتی کارتن لباسشویی رو باز کردم پنس کردم به دیوار باز کارتن رو می‌کندن به دیوار خط میکشیدن😂

پس بذارم مدرسه که رفتن بازم درست میگید وقتی نوشتن یاد میگیرن بازم وسوسه میشن به دیوار بنویسن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باورت میشه من حتی کارتن لباسشویی رو باز کردم پنس کردم به دیوار باز کارتن رو می‌کندن به دیوار خط میکش ...

اره باور کن بزار  برن مدرسه بعد اون روز پسرم رفته رو دیوار نوشته با چه دوقی منو کشونده نشونم داده تا نگو عدد جدید یادشون دادن   انقدر ذوق داشت دلم نیومد دعواش کنم بعد با سیف پاک کردم خدا روشکر پاک شد 😅😍

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
بعد مثلا یادمه برای بچه هاش اسباب بازی خیلی زیاد نمیخرید البته چون اتاق جدا نداشتن هم شاید بی تاثیر ...

من یه خورد کن داشتم شوهرم از مغازه دوستش جای کاری که واسش انجام داده بود آورد بعد این جنسش خیلی آشغال بود منم چیزی نگفتم بهش که نخوره تو ذوقش بعد استفاده پنجم خود ب خود خراب شد بازم شوهرم نذاشت گفت درستش میکنم چندجا هم بردم واسه تعمیر قطعه مربوطه رو نداشتن همینجور تو کابینت بود تا اینکه ظرفشو رو انداختم سطل آشغال موتورش که توی دسته اش بود نگه داشتم هنوز روحش خبر نداره که انداختم بیرون 🫠میخوام بگم بچه انداخت پایین از پله شکست که دیگه بعدش موتور هم بی استفاده هست بندازم بیرون چه کنم سه ساله موفق نمیشم بفرستمش بیرون

باورت میشه من حتی کارتن لباسشویی رو باز کردم پنس کردم به دیوار باز کارتن رو می‌کندن به دیوار خط میکش ...

حالا من دوس دارم فوم متری بگیرم دور تا دور اتاقش تا جایی که قدش میرسه  وصل کنم شبیه خونه بازی ها که به دیواراشون وصل هست راحت تمیز میشه 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
حالا من دوس دارم فوم متری بگیرم دور تا دور اتاقش تا جایی که قدش میرسه  وصل کنم شبیه خونه بازی ه ...

اینم ایده خوبیه بچه های من حاضر نشدن حتی تو اتاق خودشون فقط خط خطی کنن فکر کن کل خونه ۱۲۰ متری دور تا دورش خط های رنگی رنگیه😂

اینم ایده خوبیه بچه های من حاضر نشدن حتی تو اتاق خودشون فقط خط خطی کنن فکر کن کل خونه ۱۲۰ متری دور ت ...

چه باحال دفتر نقاشیشون خیلی بزرگه اونا دیگه 😅😍فدای سرشون 

چه کار جالبی   اگه تا حالا دیوار رنگ نکردین بزارین  مدرسه برن بعد من الان پسرم از وقت ...

خدا حفظش کنه دختر من مداد پیدا کردنی میز تلویزیون سفیده میره اونجارو خط خطی میکنه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

ذهن اکثر ما پر شده از اینکه هر چه خار آید روزی به کار آید ،این شده ملکه ی ذهنمون که آت و آشغال جمع کنیم آخرم اون روز که ممکنه نیاز شه اصلا یادمون نیس همچین چیزایی داریم

السا جون چه کارای خیرخواهانه خوبی کردی کیف کردم.

بخصوص در مورد لباس عروس ات.

در مورد بردن بخارشو به خونه باغ مطمئنم که اونجا به دردت نمی خوره فقط صورت مسئله پاک می کنی.

شادی صدام کنید
من یه خورد کن داشتم شوهرم از مغازه دوستش جای کاری که واسش انجام داده بود آورد بعد این جنسش خیلی آشغا ...

شوهر منم نمیذاره چیزیو بندازم بره ولی آخرش من کار خودمو میکنم  

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

سلام دوستان عزیز لطفا هرکسی لباس زنونه که اضافه داره و بهشون احتیاج نداره یا لباس بچه اندازه پسر 8ساله لاغر داره خواهش میکنم بهم بخشه به قران قسم تو این سوز سرما پسرم یه کاپشن نداره با یه بافتنی میره مدرسه همه مسخرش میکنن😓 من دارم طلاق میگیرم اونم غیابی چون شوهرم یه ساله گم گور شده از دار دنیا فقط یه پدر مریض دارم که حقوق ناچیزش برای شیمی درمانی میره منم چسبندگی عصب دارم هیچ غلطی نمیتونم بکنم 😭 توروخدا هرکی ختم قران میخواد هم بهم بگه لاقل کمک خرج بچه هام میشه تو این اوضاعم😔

ربی انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین🌺