2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737196 بازدید | 44691 پست
به قیمت پایین رد کن بره ولی چرخ گوشت و بخارشوی ببر باغ ولی بازم اگر خونه لازم ندارید استفاده نداشتید ...

اره حدس خودمم اینه بره باغ هم استفادم نمیشه چون کف اونجا موکته

الان چارساله استفادشون نکردم بااینکه کف خونه سرامیکه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه تو باغ استفاده میشه ببر اونجا وگرنه با قیمت پایین تر بفروش

تو باغ ک نه استفادم نمیشه،برای اینکه خونه جدیدو شلوغ نکنه میخام بفرستمشون باغ ولی شوهرم میگه تو دیوار ارزون نده جنسارو اگه میخای ارزون بدی بده خیریه

نمیدونم چیکارکنم

بخارشورم پنج میلیون قیمت نوشه و تو دیوار یک میلیون و دویست مشتری داشت شوهرم گفت کمه نزاشت ردش کنم بره خخخ

بچه ها اپن من شلوغه.هرکی از راه میرسه یک چیزی میگذاره روش.مثل گوشی، پرونده اداره، اسباب بازی بچه ها ...

خونه قبلی ما هم اینجوری بود مدام باید رو اپن رو خالی میکردم. شوهرم که از راه میرسید میخواست بره اتاق لباس عوض کنه، قبلش کل محتویات جیبش رو خالی میکرد روی اپن! کلید و کارت بانکی و کاغذ خرید و... ظرف غذاش هم میذاشت رو اپن

دیگه این اواخر یه ظرف حصیری گذاشته بودم گفتم حداقل داخل این بذار که ریخت و پاش نباشن!

خداروشکر خونه جدید اپن نداریم اشپزخونمون دیوار داره 😁

پیامک های من،همیشه تو دوتا یه سه تاست.پیامک بانک وپیام همسرم همیشه هست.بقیه بسته به نوع پیام می ذارم ...

وای پیامای من خیلی زیادن فقط شیش تا کارت بانکی دارم!

من با این کارت بانکی ها درگیرم

تازه امروز مجبور شدم برم یه حساب جدید باز کنم.

به زور تو کیف کارت هام جا دادمش دیگه داره میترکه! همشونم استفاده میشن نمیشه کاریشون کرد 

نمیدونم تاپیک پس انداز خوندین یا نه. پیشنهاد داده بودن برای مدیریت خرج و مخارج از روش پاکت استفاده کنیم که مثلا هرماه مبلغی بذاریم تو پاکت ها و فقط در همون حد ازش خرج کنیم

من چندتا پاکت داشتم تو خونه بلااستفاده بودن چندسال، اوردم  این روش رو انجام بدم ولی دیدم این پاکتا با مینیمالیستی در تضادن که هی پول نقد بذارم داخلشون و ... 

اومدم به جاش از کارت استفاده کردم. همه این کارت ها هم داشتیم تو خونه

الان رفتم سراغ کارتام و اونایی که لازم نبود همراهم باشه رو گذاشتم کنار که بذارم داخل کمد که کیف کارتام خلوت بشه 

من چند روز مهمون یکی از آشناهامون بودم

اولین بار بود که میرفتم خونشون و قرار بود دو روز بمونم

وارد خونشون که شدم حس کردم وارد خونه های خوش نقشه و خوش دیزاین گوگل شدم!

ظرفای غذاهاش وقتی اومد جلوم یاد عکسای تزیینی دیوار کافه رستورانا و فست فودیا افتادم

چقدر اول همه چیز به چشمم لوکس بود

حس کردم خیلی هزینه ی زندگی به این قشنگیش شده

اون روز خیلی بچه بودم ۱۱ سالم بود خلاصه گذشت و بعد ۶ سال دوباره رفتم خونشون

هیچ تغییری تو خونشون اتفاق نیفتاده بود

اما تو مغز من چرا

حالا راحت میتونستم سبک زندگیشو تجزیه تحلیل کنم

راحت میتونستم متوجه بشم این شیکی و لوکس بودن و ارامش از چیه

از سادگی و خلوتی  بود

تقریبا بیشتر کابینتاش خالی بود

هیچ دکوری نداشت

کمد لباساشون خیلی خلوت بود

دوتا مانتو مجلسی  دوتا مانتو اداری و دوتا مانتو راحتی شده بود کل مانتو هاش

وسایل خونش بشدت ساده ظروف سروش همگی ساده ترین حالت ممکن

حالا این خانومی که براتون میگم به قدری ثروت منده که دکوری های  برنزی و برنجی که براش هیچی نیست طلاشم میتونست بخره اما تنها دکوریای خونش ۴ تا گلدون گل طبیعی با تابلو بود

خلاصه از اونجایی که نیتم یادگیری بود نه فضولی ازش سوال کردمو اجازه خواستم خونشو بیشتر نشونم بده (اگه نی نی سایتی بود تاپیک میزد دختر خاله شوهرم اومده کل کابینتامو گشته😐😬😅) اما میدونست نیتم خیره و فضول نیستم  

خلاصه این شروع مینیمالیست شدن من بود

"این خاطره یکی از کاربرای سایت که الان نیست🌺"

@آناکارینا

❌لایک❌
کارت ملی و گواهینامه و ۹ تا کارت بانکی در حال حاضر تو کیف کارت هامه 😁 شیش تاش برا خودمه دوتاش برا ...

😇😇

من همش دوتا کارت دارم 

خیلی وقت پیش تموم حسابهای بانیکمو که لازم نداشتم بستم 

❌لایک❌
😇😇 من همش دوتا کارت دارم  خیلی وقت پیش تموم حسابهای بانیکمو که لازم نداشتم بستم

متاسفانه من همشونو لازممه

دوتاش دستگاه پوز مغازه روشه 

یکی دیگه حسابای مامانمه که من قبضاشونو پرداخت میکنم و... 

یکیش مال کارگزاری مفید و کارای بورسیمه 

یکیش قبلا پوز روش بود که تازه عوض کردم حسابشو و کارتشم زیاد لازم نیس ولی برای همین قضیه پس انداز و اینا نگه داشتم 

امروزم مجبور شدم برم یکی دیگه باز کنم چون اینجا که هستم فقط یه بانک داره که من کارتشو نداشتم و سختم بود! 

یکی هم مال وام ازدواجمون بوده که نمیشه ببندمش

کارت شوهرخواهرمم برای قرعه کشی استفاده کردم چون امسال  قرعه کشی خونگی گذاشتم کارت جدا میخواستم براش

خودم قاطی کردم از این همه کارت 😁

بچه ها اپن من شلوغه.هرکی از راه میرسه یک چیزی میگذاره روش.مثل گوشی، پرونده اداره، اسباب بازی بچه ها ...

فیگی عزیزم ، بنظر من سخت نگیر .

ما این سبک رو انتخاب میکنیم که ذهنمون باز تر و آروم تر باشه .

حالا میخوای کل روز بری و بیای روی اپن رو خلوت کنی ؟ بارها به بچه بگی اسباب بازی نذار؟

خب بذاره ... دائمی که نیست .

یادت باشه این سبک اثر خوبی داره ، اما محدود کردن بچه هامون تو سنی که دنیاشون بدون شلوغ کاری معنا نداره ، اثر خیلی بدی داره .

البته من به عنوان خواهر کوچکتر نظر دادم .

هرجور خودت بهتر می‌دونی .💖