2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737202 بازدید | 44691 پست
مهمونم برام بیادعصرانه  ودورهمی همه چیز می چینم روی میز نهارخوری حتی استکان ها ولیوان های شربت& ...

من با مهمونهای صمیمی و البته جوونتر اینجوری م

ولی با بقیه باید رسمی تر باشه پذیراییم

مثلا یه دورهمی داریم با هم سن و سالای خودمون برای بازی دور هم جمع میشیم پانتومیم و اینا

رو میزناهارخوری همه ظرف و خوراکی و فلاسک و فنجون  میچینم 

دور اول خودم چای میبرم بعد دیگه کار ندارم 

هر کی هر چی میخواد پا میشه برمیداره

پیامک های من،همیشه تو دوتا یه سه تاست.پیامک بانک وپیام همسرم همیشه هست.بقیه بسته به نوع پیام می ذارم ...

منم امروز کل پیام هامو پاک کردم  چندتا هم پیام رسان تو گوشیم ذخیره داشتم حدف کردم و چند تا فیل تر شکن حدف کردم کلی عکس و فیلم وpdf....هنوزم باید کلی پاک کنم 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم قبل بچه داشتن شوهرم میخورد عق میزدم میگفتم به این تلخی چجور میخوری بعد که دوقلوهام نارس به دنیا ...

من یه کوچولو بیش فعالی دارم

قهوه میخورم عصبی میشم 

واسه همین خیلی خیلی محدود کردم مصرف ش رو

بچه ها من خونه قبلی ام صاحبخونه پرده ها گذاشته بود پنجره ام بزرگ بعد چه والن های سنگینی همون اول وال ...

منم کتیبه دوس ندارم

اما قاب پرده ساده قشنگه

البتا الان خونه مون خودش گچبری ساده داره که پرده پشتش میخوره

ببخشید میشه بکید چند هفته به دنیا اومدند؟ اره کمترش گنید به جاش دمنوش بخورید سالمتره قهوه هم خوبه ...

من جدیدا دمنوش زیاد درست میکنم.

یه ماگ دمنوش هدیه گرفتم چند ماه پیش. همون یه دونه ماگ رو دارم.

بعضی عصرا که بی حوصله ام واسه خودم دمنوش درست میکنم حالم بهتر میشه.

من اثاث کشی دارم و چندوقتیه که درگیر رفع انباشتگی و پاکسازیم،چندروز قبل دو سه تا پلاستیک بزرگ لباس گذاشتم خروجی

شب که باهمسرم رفتیم بیرون ،هر پلاستیکی رو دادم به عزیزانی که ضایعات جمع میکردن

لباس مردونه و زنونه و بچگونه قاطی بود و درحدنو بودن

ترجیحا به پیرمرد و پیرزنا و بچها کمک میکنم ک کم توانترن

کلی خوشحال شدن و منم انرژی گرفتم

بعدش کابینت خوراکیا و یخچالو مرتب کردم و موادی که مدتها بود نخورده بودیم مثه یه پلاستیک بزرگ نبات و نخود کشمش و ارد و شکلات و فندق و نسکافه و...رو تو پلاستیک کردم بدم به ضایعاتیا

سرراه یه دخترجوون دیدم داره تو زباله ها میگرده دادم بهش🤩😢

درهمین راستا لباس عروسی و نامزدیمو همراه با شنل هاشون دادم به خیریه و به مسولش گفتم هرعروسی که این لباسا سایزش بود بده و مجدد پس بگیر بده به یه عروس دیگه

حس خوبی دارم که نگو

بخارشور و چرخ گوشت و یه عروسک خرسی دومتری و ساعت و یسری وسایل دیگه رو که تو دیوار فروش نرفت گذاشتم ببرم باغ اونجا بزارم

نمیدونم به قیمت پایین تو دیوار رد کنم بره یا بزارم یه گوشه بمونه🤔🤔🤔🤔

کمکم کنید چیکارکنم

خیلی بده اینجوری من که خیلی اذیتم واقعا  گاهی انگار ذهنم  افکارش دست من نیس همینجور پشت سر ...

آره مث من بعضی وقتا تو ذهنم همش حرف میزنم دعوا میکنم  

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
بخارشور و چرخ گوشت و یه عروسک خرسی دومتری و ساعت و یسری وسایل دیگه رو که تو دیوار فروش نرفت گذاشتم ب ...

به قیمت پایین رد کن بره ولی چرخ گوشت و بخارشوی ببر باغ ولی بازم اگر خونه لازم ندارید استفاده نداشتید خونه باغ هم باز بی مصرف میمونه

چند گرمین اصولا،بعد مثل پارسیان میمونه؟

یه گرم به پایین که میشه "سوت" تا یه گرم به بالا و ...

بله مثه پارسیان 

ولی اینجور که من شنیدم موقع فروش از پارسیان کسریش کمتره

❌لایک❌
بخارشور و چرخ گوشت و یه عروسک خرسی دومتری و ساعت و یسری وسایل دیگه رو که تو دیوار فروش نرفت گذاشتم ب ...

اگه تو باغ استفاده میشه ببر اونجا وگرنه با قیمت پایین تر بفروش

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.