2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737184 بازدید | 44691 پست

بچه ها اصلا مینیمال بودن صد در صد به نفع خانم خونه است.

همین طوری ریز ریز کلی از انرژی جسمی وزمانتون صرفه جویی وذخیره میشه به کارای دیگه تون برسه.برلی مهمون سر زده وغیر سرزده اماده هستید وکار زیادی ندارید.همیشه خونتون نظم داره.جای هر چیزی تو خونه مشخص.هزارتا مزیت داره.

شادی صدام کنید
دخترا یه بافت مشکی که دیگه سایزم نبود گذاشتم ابجیام ببرند فکر کنم تا بیان چیزی تو کمدم نمی مونه.

منم چندروز پیش حسابی کشو خودمو دخترمو خالی کردم   

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی عالیه عزیزم من که خداروشکر قهوه بهم نمیسازه سالی یکی دو بار شاید بخورم همونم تو شیرجوش استیلم ...

وای منم.هوس کنم تو شیر جوش درست می کنم.

کافی بار هم باب سلیقه ام نیست.

ولی برای مهمون می پسندم میز اماده از وسایل خوراکی باشه وترجیحا خودشونم راحت باشند از خودشون پذیرایی کنند هم در رفت وامد اشپزخونه باشم دوست ندارم البته برای جوون ها وگرنه حساب بزرکترا جدااست

شادی صدام کنید
من اپن ندارم اشپزخونه ام بازه.خونه قبلی ها که اپن داشتم روش چیزی نمی ذاشتیم همسرم فقط دسته کلید داره ...

من تو کابینتای اپنم سرویس چینی و ظروف مهمان رو گذاشتم که کمتر دسترسی داشته باشم.

از سمت پذیرایی هم اپنم یه قسمتش شیشه داره دو طبقه س. تو هر طبقه یک تکه از سرویس چینی م هست. بالای همون قسمت هم یک گلدون طبیعی. بقیه اپن خالیه.

میز نهارخوری م تو پدیرایی جلوی اپنه.

پشت اپن یعنی داخل آشپزخونه هم دو تا صندلی هست که استفاده روزمره داره. سر میز اپن غذا میخوریم.

یه قاب خیلی بزرگ پازل داشتم که اصلا نصب نکردم به دیوار و قراره بفروشم .

فعلا تو پذیرایی فقط یه ساعت به دیواره.

مهمونم برام بیادعصرانه  ودورهمی همه چیز می چینم روی میز نهارخوری حتی استکان ها ولیوان های شربت 

دوست دارم خودشون پاشند برن بردارند ولی هنوز تو دور بری هامون از این هاست که می شینند باید پذیرایی کنی.

یه وقت آن بودید یه سری عکس میدم که لتونم بعدش پاک کنم

شادی صدام کنید
خیلی عالیه عزیزم من که خداروشکر قهوه بهم نمیسازه سالی یکی دو بار شاید بخورم همونم تو شیرجوش استیلم ...

منم قبل بچه داشتن شوهرم میخورد عق میزدم میگفتم به این تلخی چجور میخوری بعد که دوقلوهام نارس به دنیا اومدن کوه مشکلات داشتم و شب روز باید بیداری میکشیدم مجبور شدم بخورم که انرژی داشته باشم و بتونم شبها بیدار بمونم در حدی بهش وابسته شدم که بعد چهارسال معتادش شدم نخورم سردرد میگیرم و انگار به پاهام قفل سنگین بستن تصمیم دارم بچه ها بزرگ تر شدن مسئولیت‌هام کمتر شد کم کم ترکش کنم چون کم خونی مینور هم دارم واسم خوب نیست 

بچه ها اصلا مینیمال بودن صد در صد به نفع خانم خونه است. همین طوری ریز ریز کلی از انرژی جسمی وزمانتو ...

صد درصد حرف حق رو زدی من پشیمونم چرا زودتر اینکارو نکردم هیچ وقت دوست نداشتم مدام به بچه بگم نکن درعوض خودخوری میکردم دوتا بچه هام مدام وسایل ریخت و پاش میکردن الان چیزی نیست که ریخت و پاش کنن یا میرفتن از اپن بالا وسایل توی ویترین برمی‌داشتن بازی میکردن من حرص میخوردم ولی الان فقط با وسایلهای خودشون سروکار دارن 

منم قبل بچه داشتن شوهرم میخورد عق میزدم میگفتم به این تلخی چجور میخوری بعد که دوقلوهام نارس به دنیا ...

ببخشید میشه بکید چند هفته به دنیا اومدند؟

اره کمترش گنید به جاش دمنوش بخورید سالمتره

قهوه هم خوبه با یه کیک شکلاتی برای تنوع

یا تو هوای سرد می چسبه.

شادی صدام کنید

بچه ها من خونه قبلی ام صاحبخونه پرده ها گذاشته بود پنجره ام بزرگ بعد چه والن های سنگینی همون اول والن هاش باز کردم فقط موند زیری اش.یه خرده دست وبالمون خالی بود زیری نگه داشتم.

بعدا که تونستیم خودمون بخریم یه پرده سفید گلدار خریدم.

خیلی ام راضی ام البته کار شیک تری هم نی شد خرید ولی با بودجه اون زمان این پرده انتخاب خوبی بود یه لایه پارچه سفید هم که زیرش بدون والن هیچی

فقط همسرجان لطف کرد کتیبه زد من کتیبه دوست ندارم.

شادی صدام کنید
منم دقیقا همینطورم کافیه کسی چیزی بگه بهم بربخوره خیلی خود خوری میکنم همیشه هم استرس دارم و نگرانم

خیلی بده اینجوری من که خیلی اذیتم واقعا  گاهی انگار ذهنم  افکارش دست من نیس همینجور پشت سر هم شروع میکنه به چیزای منفی فکر میکنه حالا باز بهتر از قبلم هستم ولی باز هست هنوز انگار خود درگیری دارم 😅

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

بچه ها اینجا می گیم والن دوست ندارم کتیبه دوست ندارم کسی نارحت نشه ها اولا که همه سلیقه ها قشنگن وقابل احترام

دوم اینکه بنا بر این اعضای این تاپیک همه ساده پسندن❤️

شادی صدام کنید