2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737881 بازدید | 44694 پست

پایین کابینت زیر سینک،دوتا ریلی خیلی باریک که‌حبوبات ادویه ها می ذارم یه دونه کتار یخجال جا داره ولی درش باریک وطبقه نداره وسایلی که نیاز ندارم گذاشتم توش.

بقیه کابینتا بالای سینک وهود ویخچال کشو هم کنار گاز سه تا کوچلو دارم که اولی اش داروها ،دومی قاشق ها سومی دستمال ها وسفره ها

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این آشپزخونه من روبروی گاز کابینت پکیج هست زیرش ماشین لباسشویی کنارشم یخچال فریزر جا ...

چقدر قشنگ شده.البته من قبلش ندیدم اما اینجوری که شما این مدت کار کردی خودت حس خوبی داری. به ما هم این حس خوب منتقل کردی....

چقدر قشنگ شده.البته من قبلش ندیدم اما اینجوری که شما این مدت کار کردی خودت حس خوبی داری. به ما هم ای ...

ممنون عزیزم. اینجا که تازه اومدیم اما کلا چند ساله آشپزخونه مو خلوت کردم. حتی یه مدت تو خونه قبلی آون توسترو میذاشتم تو کابینت😆 

واقعا خلوت بودن استرس رو کم میکنه و حال خوب میاره با خودش. 

خروجی های امروزم هفت تا بشقاب استیل بود که جزو خریدام نبوده مامانم بهم داده بود که من سرویس ملامین د ...

فلاسک مهمان دارین؟ یعنی موقع مهمونی استفاده میکنین یا موقعی که مثلا با بقیه میرین بیرون و مسافرت و اینها؟

بچه ها پارسال که گزارش میدادم اینجا خلوت بود و دست و دلم خیلی باز نبود واسه کنار گذاشتن وسایل اضافی. اما الان خیلی دست و دلم باز تر شده برای اینکه چیزایی که لازم نمیشه بدم به کسی و اینو مدیون شماها هستم....

اگرچه که مینیمال بودن یک روال پیوسته هست...

بچه ها پارسال که گزارش میدادم اینجا خلوت بود و دست و دلم خیلی باز نبود واسه کنار گذاشتن وسایل اضافی. ...

آفرین فیگی جان.

آره خیلی زمانبره

نیاز هست طرز تفکر آدم عوض شه و وابستگی به وسایل کمتر شه.

بچه ها اپن من شلوغه.هرکی از راه میرسه یک چیزی میگذاره روش.مثل گوشی، پرونده اداره، اسباب بازی بچه ها و... البته خودمم میگذارم روش.... اما خوب گل و وسیله تزیینی ندارم روش فقط دستمال کاغذی دارم روش.اما مدام باید خالیش کنم... راه کار چی دارین؟

منم دوتا فلاکس دارم.یه دونه برای استفاده که خوب پیک‌نیک بین راه این جور مواقع.به امید خدا برای نی نی جدا نمی خرم از همین استفاده می کنم.

یه دونه بزرگ دارم که ۸ سال بهش دست نزدیم پیش بقیه وسایلم.

شادی صدام کنید
بچه ها اپن من شلوغه.هرکی از راه میرسه یک چیزی میگذاره روش.مثل گوشی، پرونده اداره، اسباب بازی بچه ها ...

من خودم مرتب میکنم. هر موقع میارن چیزی بذارن خیلی مهربون سعی میکنم بگم که البته فقط در بیست درصد مواقع موثره😶