2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
ببینم موفق میشم شوهرم راضی کنم بازش کنه ببندم توی پله ها که وقتی مامانم میاد خونمون بتونه دستش بگیره ...

آره میله رو باز کن. جامایعی رو بذار باشه به نظرم.  

ماریتان عزیز درست میگن با ترکیب سیمان سفید و آب جای پیچ پوشونده میشه

منم همه ی اینا رو تو آبچکان دارم آخه جای لیوان رو بردارم پس لیوان رو کجا بذارم موقع شستن 

آبچکونتون جای صاف نداره؟ اگر جای صاف داره بذارین همونجا. اگر هم همیشه از جای لیوانش استفاده میکنین پس کاربرد داره براتون. بذارین باشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین🥰 عالی شده حتما. من صبح داشتم فکر میکردم که چه خوب که همسرم اهل خرید گل و اینها نیس.  ...

😁😁😁

حالا همسر من رفته بود داروخونه شربت سرماخوردگی بخره دیدم با یه کاسه نارنجی از داروخونه خارج شد گفتم این چیه گفت نمیدونم از رنگش خوشم اومد خریدمش😐هرچی فکر کردم این کاسه به چه درد میخوره چرا تو داروخونه می‌فروختند نفهمیدم انداختمش تو اسباب بازی بچه هام تاباهاش بازی کنن

بعد داشتم پیج لیلی دیلی نگاه میکردم هایلایتهاش دیدم عه یه کاسه عین همونو فقط رنگ مشکی رو لیلی داره نگو کاسه واسه رنگ مو بود😂😂😂من از خودم معذرت میخوام به عنوان یه زن کاسه رنگ مو رو نشناختم چی بود

طرح اینا خراب نمیشه تو شست و شو؟ این سفره پارچه ای ها رو میگم

نه من اوایل سفره یکبار مصرف استفاده می کردم ولی هم تولید زباله هست هم نون می گذاشتن روش خوشم نمی یومد از طرفی دخترم هر جا می رفتیم به هوای خونه خودمون سفره میزبان رو کثیف می کرد الان سفره  قلمکار استفاده می کنم چند ساله راضی ام

آها خودمم حدس میزدم که باید بازه زمانی زیادی گذرونده باشی که به اینجا رسیده باشی بازم خوبه پیشرفتت و ...

شادی جان تو تاپیک جهیزیه شون خیلی خوب توضیح دادن.

مامانها کلا سیستمشون فرق داره😁 مامان منم همینطوری ان. میان خونه م جرات ندارم در کابینتارو باز کنم یه وقت نگه فلان چیز کو😐

بایدی نیست که فلان وسیله نباشه ها. اگر وسایلتون رو استفاده میکنین هیچ عیبی نداره بذارین باشه. 

اما هر چی خلوت تر باشه معمولا حس خیلی بهتری دارین استرس کمتر و البته کار کمتر برای انجام دادن.

شادی جان تو تاپیک جهیزیه شون خیلی خوب توضیح دادن. مامانها کلا سیستمشون فرق داره😁 مامان منم همین ...

همین قسمتی که من امروز پاکسازی کردم خودش خیلی وقت گیر بود که همه رو بشورم خشک کنم الان این کارها از رو دوشم برداشته شد این جمله که بچه ها گفتن نباید درخدمت وسایل باشیم منو خیلی تحت تاثیر قرار داد

جاقاشقی آویز داشتم که تو عکس خروجی هام هست میله اش دیگه زنگ زده بود ولی جای قاشقم چینی بود گذاشتم کا ...

چه خوب، من که وقتی یه همچین کار خیلی کوچیک میکنم حس سبکی میگیرم خودم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
دقیقا   عید آدم ذوق داره هی خرید میکنه بعد عید میفهمه چه کرده با خودش و خونه ش🤭

آره دقیقا ولی الان چندماهه دیگه بیرون رفتنی جلوی خودمو میگیرم نمیخرم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
خب ریکا رو کجا بریزم کجا بذارم؟ نه خونه مال خودمون هست متاسفانه استاکار ضعیفی داشتیم وگرنه اون لوله ...

جا مایعی سلیقه ای اگه دوست داری بذار بمونه من به شخصه نمی پسندم.یا ریکا همون جوری بذار روی سینک یا جا مایعی نقره ای ساده هستند تو بازار از اون ها تهیه کن.

خانم هایی که جا مایعی دارند کنار سینک به نظرم خیلی با سلیقه اند هر دفعه مایع ظرفشویی توش می ریزند.

من مایع ظرفشویی ام پریل رنگ اش سرمه ای تقریبا دیگه همون می ذارم از نظر بصری ظاهر بدی نداره

شادی صدام کنید