2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما دستکش و پیش بند اشپزخونه رو کجا میذارین خشک بشه؟ من پیش بندمو اویزون کردم به دسته کابینت بالای ...

من دستکش بعد از استفاده می ذارم تو ابچکان روی ظرفها خشک میشه.پیش بند نمی دونم چون خونه قبلی پشت کابینت ها دید نداشت می ذاشتم اونجا زمانی که نیاز نداشتم تا می کرذم می ذاشتم تو کشو.

شادی صدام کنید
این جای دو تا لوله رو که فکر نکنم بشه کاری کرد  ولی اون جای پیچ ها رو میتونی یه کم سیمان سفید ...

ببینم موفق میشم شوهرم راضی کنم بازش کنه ببندم توی پله ها که وقتی مامانم میاد خونمون بتونه دستش بگیره به میله بیاد بالا

اگه مستاجر نیستید اون جا  مایعی باز کن  برای سوال های دیگه راه حلی به ذهنم نمی رسه اون م ...

خب ریکا رو کجا بریزم کجا بذارم؟

نه خونه مال خودمون هست متاسفانه استاکار ضعیفی داشتیم وگرنه اون لوله ها رو نباید میذاشت 

اون میله هم اره باز میشه پیچ مهره ای هست 

هههههیییی خودم کردم که لعنت بر خودم باد😅

ماشالله چقدر فعالی عزیزم  منم ازین گیره های اویز لیوان برای جهیزیه خریده بودم ولی دیدم استفاد ...

اثرات قهوه خوردن هست که فعال میشم 😐😬

اره دوباره میخوای استکان استفاده کنی مجددا باید بشوری واسه رسوبی که میگیره

اینا خروجی های امروزم هست+یه کاسه گل سرخی لب پر و یه گلدون که گل پتوس داخلش بود که گلدونش پلاستیکی ب ...

منم همه ی اینا رو تو آبچکان دارم آخه جای لیوان رو بردارم پس لیوان رو کجا بذارم موقع شستن 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
منم همه ی اینا رو تو آبچکان دارم آخه جای لیوان رو بردارم پس لیوان رو کجا بذارم موقع شستن  

جاقاشقی آویز داشتم که تو عکس خروجی هام هست میله اش دیگه زنگ زده بود ولی جای قاشقم چینی بود گذاشتم کابینت کارد و چنگال گذاشتم داخلش یه جاقاشقی طرح حصیر که پلاستیکی بود رو گذاشتم آبچکان قاشق ها هم رفت بالا

دختر آفتاب واقعا خیلی منظم و مینیمال هستی آفرین بهت  فقط یه سوال چندساله یا چند وقته این سبک ر ...

ممنون عزیزم لطف داری.

دقیقا نمیتونم زمانش رو بگم چون اولش من اصلا با مینیمالیسم آشنا نبودم و هدفم فقط کاهش استرس بود به خاطر اون حجم شلوغی دور و برم. 

ولی فکر کنم استارتش از حدود ۵ یا ۶ سال پیش خورد. کم کم دور  و برمو خلوت کردم. ولی آشناییم با مینیمالیسم حدود ۴ ساله فکر کنم. خیلییی طول کشید . اصلا این یه پروسه ی زمانبره چون عادتهامون و طرز تفکرمون عوض میشه. و تغیر عادت و تفکر خیلی سخته.

تازه شما فکر کن این وسط خونواده ت هم با این سبک جدید مخالفن😑

همسرم هم کم کم همراه شد و الان راحت تر موافقت میکنه با خروج وسائل. هر چند هنوز هم مینیمالیست نیستن ایشون.

ولی یه ساله که خیلی تعریف میکنه از خلوتی خونه. مخصوصا تو اسباب کشی اخیر که خلوتی واقعا کمکمون کرد.

اینا خروجی های امروزم هست+یه کاسه گل سرخی لب پر و یه گلدون که گل پتوس داخلش بود که گلدونش پلاستیکی ب ...

آفرین🥰 عالی شده حتما.

من صبح داشتم فکر میکردم که چه خوب که همسرم اهل خرید گل و اینها نیس. 

ظهر اومد با دو تا گلدون متوسط کاکتوس😪

هیچی دیگه قراره عصر بریم خاک و گلدون بگیریم😑 باز گلام شد هشت تا. تازه کمشون کرده بودم.

ممنون عزیزم لطف داری. دقیقا نمیتونم زمانش رو بگم چون اولش من اصلا با مینیمالیسم آشنا نبودم و هدفم ف ...

آها خودمم حدس میزدم که باید بازه زمانی زیادی گذرونده باشی که به اینجا رسیده باشی بازم خوبه پیشرفتت و هم اینکه تونستی همسرت تاحدودی همراه کنی و نظرش عوض کنی جای تحسین داره برامون عکس های بیشتری بذار اگر برات مقدور بود 

یکمم بیشتر واسمون توضیح بده باید چیا داشته باشیم چیا نداشته باشیم من به حساب خودم آشپزخونه تکونده بودم تا اینکه یکی بچه ها گفت جا قاشق لیوان و جای اسکاج اینام نباید باشه در صورتی که من فکرم به اون محل نرسیده بود امروز که خلوتش کردم خیلی حس خوبی بهم داد وقتی به مامانم میگم حس خوب میگیرم میگه دخترعاقل وسایل خونت می‌ریزی بیرون که حس خوب بگیری میخوام این حس خوب نباشه اصلا🫠😄

آبچکان بالای سینک مگه نداری؟یه قسمت صاف هست به تعداد خانواده لیوان ها  رو بذار اونجا

آره الان منم جای استکان و لیوان رو برمیدارم اینطوری میبینم جا کمه ظرفم از کابینت کم در میارم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.