2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بشینید رو به روی آشپزخونه با یه قلم کاغذ همه کابینت ها ترجیحا با درب باز نکاه کنید بعد الویت بندی کنید

کابینت خواربار،کابینت لوازم سفر،کابینت لوازم برقی،کابینت ظروف،کابینت جای سیب زمینی پیاز

ببینید الویت شما تو استفاده کدوم یکی از این هست مثلا تو خونه ما لوازم برقی واقعا استفاده دارند پس برامون خیلی مهمه

ولی مثلا ظرفهای ست گل سرخی تو کارتن ام می تونه باشه تو کمد دیواری مثلا.

منظورم این بر حسب نیازتون کابینت هاتون دسته بندی کنید وبجینید

شادی صدام کنید
ایها الناس  شیخ هاتون رو تو چی و کجا میزارین؟؟

منظورتو سیخ هست؟من گداشتم تو جا سیخ تو کمد دیواری کنار وسایل پیکنیک 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

تنها چیزی که به ذهنم میرسه و نمی‌دونم خوبه یا نه ، اینه که اون میله رو هم باز کنید و بعدش از این کاور ها ( نمی‌دونم اسم واقعی چیه ، اینا که پلاستیکن و میچسبونن به پشت سینک یا گاز ) بخرید .

یه چیز ساده و تک رنگ مثل سفید .

نمی دونم اینجا گفتم یا نه لباس عروسم خریده بودیم همون ماه اول بردم یه مزون فروختم هنوز که هنوز شوهرم غر می زنه چرا فروختیش واقعا من کجا باید نگه می داشتمش؟عکس هامون کافیه دیگه.

شادی صدام کنید
خانما دستکش و پیش بند اشپزخونه رو کجا میذارین خشک بشه؟ من پیش بندمو اویزون کردم به دسته کابینت بالای ...

راستش پیش بند حوصله م نمی‌کشه هی ببندم باز کنم پس استفاده ندارم .

دستکش رو هم بعد شستن ظرفها یه آب میگیرم تو همون آبچکان میذارم .

نمی دونم اینجا گفتم یا نه لباس عروسم خریده بودیم همون ماه اول بردم یه مزون فروختم هنوز که هنوز شوهرم ...

من لباس عروسمو کرایه کردم چون خواهرم که چند سال قبل من ازدواج کرده بود لباسشو تو کاور نگه میداشت. با اینکه اون موقع مینیمالیست نبودم اما هر چی مامان و مادرشوهرم گفتن نخریدم لباس عروسو. لباس بله برونمم کرایه بود😁

اینا خروجی های امروزم هست+یه کاسه گل سرخی لب پر و یه گلدون که گل پتوس داخلش بود که گلدونش پلاستیکی ب ...

گلم جا لیوانی رو گذاشتی خروجی . پس لیوان‌ها رو کجا میزاری خشک بشن ؟؟؟

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰