2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737510 بازدید | 44692 پست
ممنون عزیزم  منم قندون قوری نمک پاش اینا نداره سرویس ام فقط بشقاب پلویی و خورشت و کوفته خوري و ...

من پلوخوری خورشت خوری میوه خوری وابگوشت خوری وکاسه ماست جای قاشق وچنگال اش دارم همشون ۶ تایی.دوتا سس خوری هم گرفتم دیگه چون مامانم داد گفتم سرویس اش کامل کنم.

با این بخش صحبت هاتون موافقم منم از ظرف های پلاستیکی وسفره های پلاستیکی فراری ام.

کلا از زباله وتولید زباله به هر نحوی دوری می کنم.

هیچ وقت زیر سینک سطل آشغال ندارم جوری هم بوده خونمون هم طبقه همکف میشه معمولا اگه غذا اضافه بیاد می ریزم تو باغچه برای پرنده ها،انواع بطری ها وشبشه های خوراکی های وروذی ها با همسرم جمع می کنیم می برند میدن به کسی 

با این حساب زباله تو خونمون تولید میشه در حد پوست سیب زمینی وتخم مرغ این چیزا

شادی صدام کنید
من گل و گیاه خیلیییی دوست دارم اما تعداد زیاد مدیریتش سخته برام

ببین ۵ تا لب داخلی اشپزخونه گذاشته،دوتا گذاشته بالا نزدیک سقف جا درست کرده گذاشته،۴ تا گذاشته پشت پنجره آشپزخونه.همه میگن قدر بدون ولی من میگم هر چیزی به اندازه اش قشنگ وخوبه

تازه این فقط اشپزخونه است

رسیدگی هاش خودش می کنه من از زیاد هر چیزی بدم میاد

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳ تا شیشه خیار شور داده مادرهمسرم درست کرده حالا اون بنده خدا چقدر زحمت کشیده درست کرده خود به خود که درست نمیشه بعد قبل بارداری ام که می خوردیم می گفت شادی زیاد نخور شوری خوب نیست الان که اصلا نمی خوریم میگم پس چرا هزینه ووقت براش می ذاری یخچال الکی پر میشه.خوب مگه یخچال خالی باشه چی میشه؟بده مرتب وتمیزه

شادی صدام کنید
ببین ۵ تا لب داخلی اشپزخونه گذاشته،دوتا گذاشته بالا نزدیک سقف جا درست کرده گذاشته،۴ تا گذاشته پشت پن ...

وای قبلا همسر منم همین بود

هفت هشت تایی گلدون تو آشپزخونه بود که رو کانتر جلوی پنجره بود و خداییش خیلی بد جا بودن .زیرش هم کثیف میشد

فقط اونجا نبود.تو راه پله هم یه ده تایی بود

اوایل خودش رسیدگی میکرد و منو التماس میکرد گاهی یه آب بهشون بدم.

خب منم از اینهمه گل زده شده بودم و فضای آشپزخانه را شلوغ کرده بود . اکثرا یادم میرفت آب شون بدم با اینکه جلوی چشم بودن🥴

رفته رفته گلدون ها کمتر شدن و حدود دو ساله که دیگه خودش هم وقت و حوصله رسیدگی نداره و دید منم بی ذوقم از صرافت گلدون داری افتاده.اما الانم یه گل آپارتمانی فوق‌العاده پرپشت جلوی همون پنجره هست که هرچند وقت بهش میگم ببره خونه مادرش.ولی گوش نمیده

یکی دوتا هم تو راهرو هست که با وجود آب نخوردن هنوز سبزن😶

[QUOTE=272023717]با پوست میوه 

پوست میوه ها دیگه میشه جز زباله های خونه

البته می دونم بعضی تبدیلش می کنند به کمپوست برای باغچه ولی دیگه انقدر حوصله ام نمی کشه دردسرش زیاذه

شادی صدام کنید
وای قبلا همسر منم همین بود هفت هشت تایی گلدون تو آشپزخونه بود که رو کانتر جلوی پنجره بود و خداییش خ ...

شوهر منم اینطوریه 

چندوقت بود هردفه میومد خونه یه قلمه گل دستش بود! منم از گل و گیاه متنفرم کاش حداقل گل درست و حسابی میاورد نه یه قلمه که نصفشم خشکیده و اویزونه 

هی میذاشت تو شیشه اب و رو اپن به ردیف چیده بود 

کم کم همه رو دادم برد مغازه ش 

الان فقط دو تا گلدون کوچیک دارم که یکیش هدیه خاله م بوده و یکی هم هدیه دوست شوهرم و یه گلدون بزرگ پتوس دارم و یه دونه پتوس هم تو اب نگه داشتم همین

تازه همینا هم گاهی یادم میره اب بدم. شوهرمم اصلا بهشون نمیرسه 

من هنوزم حرف خودم می زنم ایرانی ها همه چیز دوره ای هستند الان هر خونه ای می رم یه گوشه خونه پر از گلدون.

مدتیه باب شده حدود ۷ و۸ سال پیش اینجوری نبود.

از این خونه ویلایی ها هم که گل های مختلف تو سطل ودبه ماست وگلدون سفالی وزرد وسبز کنار دیوار وگوشه حیاط چیدن نمی پسندم.گل پتوس تو شیشه های رنگی دلستر هم نمی پسندم.

ولی مثلا عاشق تراسی ام که دوتا گلدون شمعدونی پر روش باشه

یا پذیرایی که دوتا گلدون سفید حالا یا خاکستری گیاه اپارتمانی کنار مبل ها یا تی وی باشه

شادی صدام کنید
پس من هنور درست مینیمالیست بودن رو درک نکردم و نشناختم خوبه راهنمایی میکنید آخ منم سبد کنار سینک داش ...

خب وقتی 20 تا دارید چه کاریه اون 3 تا رو رد کنید؟ 😅

یوقت ممکنه یکی‌ش بشکنه و جایگزین کنید، اینا سر سرویس هست نگه دارید به نظرم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند