2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737887 بازدید | 44694 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم آدرس پیجشو بزار.  اون لیلی دیلی رو هم سر همون مواضعش انفالو کردم . دنبال ی پیج مینیمالیست ...

عزیزم ایشون خیلی فعالیت ندارن مثل بلاگرا چون فالورشون کمه

این پیجشونه 

منم سرویس اش تو جهیزیه اش دارم. البته کامل نیست انقدر غر می زدم نمی خوام نمی ذاشتم مامانم بخره.الان ...

ممنون عزیزم 

منم قندون قوری نمک پاش اینا نداره سرویس ام فقط بشقاب پلویی و خورشت و کوفته خوري و  رولت خوري دوتا دیس برنج و کاسه ماست و آبگوشت خوري رو دارم همشون هم تعداد بالا از یزد برام آوردن نمیدونم چه فکری کردم سرویس شش نفره مربع  یه مدل دیگم برداشتم مثلا نذر رشته یا شله زرد داشته باشم ظرف یکبار مصرف نمیخرم میریزم توی کاسه گل سرخی هام پخش میکنم ....واسه دوربری ها هم که دورتر هست راهشون  توی قابلمه هام میفرستم با سفره و ظروف یه بار مصرف اصلا میانه خوبی ندارم 

منم کلی سایه دارم و هیچ وقت هم نمیزنم 😑 نمیدونم هم چکارشون کنم  شما چکار کردید اینا رو؟  ...

من همون جای که کیف هارو بخشیدم مطمن بودم دست خانوم ها میرسه لوازم ارایشی هم گذاشتم براشون 

یا بده به دخترای نوجون اطرافت خیلی دوست دارن 

چقدر عالی من تو نمای اشپزخونه این هاست مایع ظرفشویی،جای قلشق چنگال،ماکروفر ،روغن مایع وروغن زیتون‌ک ...

من ۹ تا گلدون سرامیکی داشتم که دو تاش ترکهای ریز خورده بود و خیلی زشت شده بود. امشب خاک و سنگ برای کفشون گرفتم و تعدادشون رسید به ۶ تا (دو تا گلدون رو یکی کردم. و یه گلدون رو هم با یکی دیگه جا به جا کردم).

خیلی مرتب شد.

خروجی م هم شد دو تا گلدون و یک زیر گلدونی.

یه دستکش آشپزخونه هم که چند تا پارگی داشت برای تعویض خاکها استفاده کردم و بعد هم گذاشتمش خروجی