2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737203 بازدید | 44691 پست
خواهش میکنم عزیزم  به نظرم برو یه دکتر طب سنتی مزاجتو تشخیص بده بعد طبق مزاجت دمنوش استفاده کن ...

من مزاج شناسی خوندم بپرسین تا کمک کنم

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
هر چی اصافه س بذار خروجی. کارت دعوت ها رو یادگاری نگه داشتی؟ چرا جوراب و مدارک و شمع باید کنار هم ب ...

اره کارت ها رو یادگاری نگه داشتم باید بندازم آخه بدرد نمیخوره . اونم جوراب نیس عزیز از اینایی ک کفه اش سفته روش توریه اونم باید تو‌کمد کنم . شمع هم از این شمع های عدد هستش برای تولد اونجا گذاشتم . تو آشپز خونم جا نیست اصن . 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز اتفاقا میخواستم بپرسم شمعا رو کجا نگه میدارین! اصلا فکرم به اشپزخونه نرسیده بود میتونم بذارم ک ...

آخه از این شمع های عددی هست مال من مال تولد دیگه گذاشتم تو اون کشو

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

وسایل خونه باید این تقسیم بندی داشته باشه

باکس لوازم فنی مثل پیچ ومهره اچار وپیچ گوشتی وکسب برق واین ها

باکس لوازم بهداشتی مقداری چسب زخم،باند وپماد سوختگی از این قبیل :من از محل کار همسرم یه کیف کوچلو بهمون دادند اندازه کیف لدازم ارایش بیرون بزیم باند وچسب زخم ومپاد ونخ وسوزن توش می ذارم جهت اطمینان انشاا...که تستفاده نشه

باکس لوازم تولد طوری:مقداری ریسه برای تزیین وبادکنک وشمع وچسب نواری وای چیزا

شادی صدام کنید
وسایل خونه باید این تقسیم بندی داشته باشه باکس لوازم فنی مثل پیچ ومهره اچار وپیچ گوشتی وکسب برق وای ...

مشکلم این جاشون زیاد عوض می کنم شوهرم دادش در میاد کاملا هم حق داره🙈🙈🙈

شادی صدام کنید
اینجا رو تمیز کردم‌امروز چقدر عکسا رو میفرستی بی کیفیت میشن

کل وسایل این سه طبقه شیشه ای می تونی تو یه طبقه جا بدی.

به نظرم اینطور باز چیدنم از اون ور بوم افتادن.اون زیبایی بصری نمیده‌.تازه دو طبقه هم برات باز میشه برای وسایل دیگه اگه کمبود جا داری.

اون دوچرخه اگه ازش خاطره نداری به نظرم بذار خروجی الکی کلی جا گرفته براش یا مداد تو چیز دیگه ای می تونی بذاری.

شادی صدام کنید