2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737874 بازدید | 44694 پست

به به از چیدمان همگی لذت بردم 👌👌👌❤️❤️❤️

تا قبل از دیدن عکساتون فکر میکردم یکم یه کوچولو مینیمالم 

در حال که الان به یقین رسیدم نیستم و خیلی کار دارم تا به این مرحله برسم و انشالله خواهم رسید محیطی خلوت پر از اشیا کاربردی 

از توضیحات خانم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جای نایلون بگیرید راحت تره 

جای نایلون نباید بگیزیم منیمال که جای نایلون نمی گیره 

از خرید هاتون اگه پاکت مقوایی یا پلاستیکی ضخیم دارید از این که بوتیک می دند بذارید زیر سینک یکی برای نایلون های کوچیک یکی برای نایلون های بزرگ یا هر دوتا سایز تو یه پاکت.

یا بچرخید تو خونه اگه سطل متوسطی دارید بذارید زیر سینک نایلون ها بذارید توش

در مورد بهم ریختکی نایلون ها کلا همه جای خونه روزانه بهم ریختکی داره که مرتب می کنیم.

شادی صدام کنید
دقیقا همینه و کار درستی میکنی به نظرم ... یه پیشنهاد ،مثلا الان که داری اضافه میکنی یه جوری بخر که ...

ممنون از پیشنهادتون.

دقیقا همینکارو میخوام بکنم. مثلا آبکش استیل مینیمالتر از پلاستیکیه چون دوامش بیشتره. تمیز کردنش هم آسونتره. رنگ و وارنگ هم نیس

جای نایلون نباید بگیزیم منیمال که جای نایلون نمی گیره  از خرید هاتون اگه پاکت مقوایی یا پلاستی ...

من معمولا خودم نایلون نمیگیرم از بیرون. یه ساک پارچه ای دارم و با همون خرید میکنم بیشتر. همسرم معمولا میوه میخرن و نایلون میگیرن. وگرنه خودم اگر بخوام میوه بخرم از همین نایلونا چند تا میبرم توش میوه میریزم میارم خونه دوباره

کمد لباس نداریم 

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 
من معمولا خودم نایلون نمیگیرم از بیرون. یه ساک پارچه ای دارم و با همون خرید میکنم بیشتر. همسرم معمول ...

منم مدتهاست یه ساک پارچه ای دارم زمان خرید می برم با خودم خریدهام می ذارم توش.برای میوه وسبزی هم سبد حصیری دارم نزدیک باشه اون می برم.برای پیک نیک باکس پارچه ای دوختم میوه یا لیوان بشقاب می ذارم توش باکس پارچه ای.

مصرف پلاستیک خودم فقط برای زباله های سینک دوتا سطل زباله سرویس بهداشتی هاست

ولی همسرم خوراکی هاش می ذاره تو پلاستیک می بره الان که اینجا دارم تایپ می کنم یادم افتاد برای ایشون یه فکری بکنم

سبد که نمی تونه ببره مخل کارش بهش می خندن.ولی میشه یه باکس پارچه ای با رنک سرمه ای یا مشکی جمع وجور براشون تهیه کرد غذا وخورتکی هاش بذاره توش ببره

شادی صدام کنید

دوستان من یه سفره ۲ متری و یه سفره ۴ متری برای مهمان دارم. الان سفره ی روزمره م خراب شده. به نظرتون یه متر از همون سفره ۴ متریه قیچی کنم برا خودمون بهتر نیست تا اینکه برم بخرم؟ 

یه جا یکی از خانمها گفته بود هر متر سفره برای چند تا مهمون مناسبه الان چند صفحه رو خوندم ولی کامنتشو پیدا نکردم. 🤔

وای چرا من انقد سوالام زیاده و تمومی ندارن. 😁

جای نایلون نباید بگیزیم منیمال که جای نایلون نمی گیره  از خرید هاتون اگه پاکت مقوایی یا پلاستی ...

خب من از قبل دارم یه استیل زدم به درب کابینت همه رو میذارم اونجا یعنی اینم باید حذف بشه 

ممنون از پیشنهادتون. دقیقا همینکارو میخوام بکنم. مثلا آبکش استیل مینیمالتر از پلاستیکیه چون دوامش ب ...

اخ اخ من اگه به گذشته بر می گشتم اصلا یه جور دیگه خرید می کردم.قبلا راجبع آبکش ولگن اینجا پست گذاشتم

تو نت سرچ کن مثل اینکه مارک یونیک خوبه به نظرم دوتا سایزش براتون کافیه

شادی صدام کنید
خب من از قبل دارم یه استیل زدم به درب کابینت همه رو میذارم اونجا یعنی اینم باید حذف بشه  

بله.

البته اجباری نیستا خونه خودتون هر جور دوست دارید بچینید ولی من کلا به درب داخلی کابینت ها وکمدها هیچ چیزی آویزون نکردم

جای لیوانی از این ها که از ابچکان اویزون می کنند ندارم

سبد کنار سینک که ظرفها می شورند توش می ذارند ندارم.

شادی صدام کنید