2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
مال منم همیشه به هم میریخت چند ساله اینجوری گره میزنم مرتب تر می مونه. حتی بریزن بیرون هم باز بذاری ...

منم گره میزدم یه مدت اما خب اونا که همکاری نمیکردن همینجوری میزاشتن تو کابینت 

کشو هم ندارم تو آشپزخونه، فقط دو تا هست یکی سفره و دستمال ها و یکی هم قاشق و کفگیر ملاقه 

یه مدت هم از اون مدل که مثل دستمال کاغذی تو جعبه میزاریم چیدم بازم فایده نداشت ، دلشون میخواد راحت باشه 

الان دیگه پشت سطل دو تا نایلون بزرگ گذاشتن و همینجوری میچپونم اون تو، همونم باز درست نمیزارن و میندازن دور و برش 😖

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا کابینت زیر سینکم رو دوست ندارم 

شماها چطوریه اون کابینت تون؟ 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
منم خودم گره مینم شوهر همینجوری مچاله فشارشون میده تو کشو😑

امان از آقایون 🙄

کلا کابینت زیر سینکم رو دوست ندارم  شماها چطوریه اون کابینت تون؟

یه سطل زباله دارم. یه سبد مستطیل بزرگ با ارتفاع کم که توش پودر و مایع ظرف و شیشه پاک کن و سیف و یه مسواک برای شست شو ، یه برس برای آشپزخونه و ... دارم.

سیب زمینی و پیاز رو هم تو یه سبد ارگنایزر تو کابینت دیگه ای گذاشتم

کابینت سرویس دم دستی م چند تا از ظرفا تو آبچکونه یکی دو تاش هم شکسته اینجا بشقاب پلو و خورش. کا ...

چه مرتب 👏😍

دوست عزیزی که لاندری روم داشتی این فضا جزو مورد علاقه های من به نظرم منم جای حوله حذف کن،شوینده هات کمتر کن ویه گلدون به اون فضا اضافه کن زیبایی بصری میده.

شادی صدام کنید
کابینت سرویس دم دستی م چند تا از ظرفا تو آبچکونه یکی دو تاش هم شکسته اینجا بشقاب پلو و خورش. کا ...

از دیدن عکس هات خیلی لذت بردم به نظرم کاملا همسو با هدف تاپیک هستی.کابینت هات خیلی خلوت وساده ودر عین حال خیلی با سلیقه چیدی.

شادی صدام کنید