2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
چه خووووب  نایلون ها کابوس من هستن، هرررر جور میزارم باز بچه ها بهم میریزم  خرید به عهده ...

عزیزم واسه همسرت کیف  مخصوص قابلمه ناهاری بگیر 

در مورد پلاستیک من تا میکنم روی خط خودش و میزارم توی ی سبد توی کشو زیر گاز..

خیلی هم پلاستیک نگه نمبدارم.. نهایت ده تا دونه. بزرگها رو هم بعنوان کیسه زباله  استفاده میکنم 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یه چیز بگم هدف این تاپیک با خانه داری اشتباه نگیرید.

ما اینجا می خواهیم وسایل خونمون به حداقل برسونیم.

من خودم چون کابینت هام منیمال نیست دوست نداشتم عکس بدم دیگه گفتم همه عکس گذاشتن من نذارم بد میشه وگرنه در راستای هدف این تاپیک به نظرم هنوز کابینت هام پاکسازی نیاز داره.

تا اینجا به نظرم دختر آفتاب نمونه مناسبیه.

شادی صدام کنید

آیینه توالت منم کشویه.قبلا خرت وپرت زیاد داشتم همه گذاشتم خروجی.در حال حاضر هر سه طبقه تا انتها خالیه اصلا هم قصد ندارم چیزی توش بذارم.این سه تیکه دیگه دل نکندم.یه مجسمه شیر دوتا گوی ارامش ویه باکس که نگه داشتم برای هدیه دادن به کسی ازش استفاده کنم که حذف میشه.اون پایین ام عکس خودم روی تخته شاسی گاهی جاش با عکس روی میز توالت عوض می کنم

شادی صدام کنید

یه نکته رو بگم اینجا در رابطه با جمع بندی یه سری کامنتا که نتونستم تک تک ریپلای بزنم چون زیاد میشد کلی مینویسم ...

اولین چیز ممکن اینه که هر چقدر که دوست دارین صفحات مختلف از سایتهای مختلف گرفته تا یوتیوب و ... دنبال کنید و بخونید و یاد بگیرید ،اما تقلید نه ! تقلید تو این سبک سمه ! برای من حداقل اینجوری بود ،مینیمال بودن رنج های مختلفی داره حتی تو سبک چیدمان ! سعی کنید به روش خودتون مینیمال بشین و از سبک دیگران صرفا الهام بگیرین !

صادقانه بگم من هر جوری که بهش فکر کردم مینیمال بودن تو ایران خواه نا خواه خیلی متفاوت تر از مینیمال بودن با خارج از ایرانه ...

مثلا اینکه بعضی خانوه ها واقعا پر جمعیتن و حتی ممکنه اون تعداد ظرفاتون از یه مینیمالیستی که شما ازش الهام میگیرین  بیشتر باشه ولی واقعا کاربرد داره براتون در سال ،پس چیز اضافه ای نیست و خودتونو بابتش سرزنش نکنید !

پاکسازی کردن ؛ نکته ی مهمیه ولی شیوه های مختلف داره ...یه سریا سریع اول چیزهایی رو که دارن کامل میندازن دور و از اول خرید میکنن (روش بدی نیست ولی الان با توجه به شرایط اقتصادی جامعه خیلی سخته واقعا !) ...یه سری پاکسازیا هم هستن که شما حداقل یک وسیله رو میندازین دور یا میبخشین یا ... این روش منطقی تره همینکه ما بتونیم در طول یک سال حداقل ۳۶۵ تا وسیله ی بی کاربرد رو کنار بذاریم خودش پیشرفت بزرگیه ،اولش به چشم نمیاد ولی بعد ها و در گذر زمان بیشتر مشخصه و به نظرم شیوه ی پایدارتریه ...

یه نکته رو بگم اینجا در رابطه با جمع بندی یه سری کامنتا که نتونستم تک تک ریپلای بزنم چون زیاد میشد ک ...

کاملا درسته حرفتون. کسی که در سال سر جمع ۵ تا مهمون هم نداره نباید خودش رو با کسی مقایسه کنه که تو خونواده پرجمعیت هست و بالعکس.

من تا پارسال ظروف پذیراییم کافی بوده اما امسال قصد دارم تعداد ظروف غذاخوری و پذیرایی مهمونمو به ۲۴ برسونم.

سبک زندگیم متفاوت شده.

حالا یکی که میاد میگه تو چرا میری میخری و اضافه میکنی به ظروفت، درک درستی از مینیمالیسم و شرایط زندگی من نداره.

حداقلها رو با توجه به شرایطمون باید در نظر بگیریم.

معیار رو خودمون تعیین کنیم و با توجه به این قضیه پاکسازی کنیم

بچه ها یه چیز بگم هدف این تاپیک با خانه داری اشتباه نگیرید. ما اینجا می خواهیم وسایل خونمون به حداق ...

ممنون عزیزم.

البته اینو بگم من کابینتهام زیاده. اگر کمتر بود شاید مجبور میشدم جور دیگه ای بچینم ولی تا حد ممکن خلوت کردم دور و برمو.

الانم قصد دارم کم کم وسایل کهنه آشپزخونه مو عوض کنم.

مثلا همون که گفتم قوری هام لب پر شده بود و جایگزین کردم. 

دو تا آبکش و لگن پلاستیکی متوسط و بزرگ دارم که تو چند سال اخیر خیلی کهنه شده و خش دار.

یه لگن استیل و دو تا آبکش دسته دار استیل کوچیک دارم. انشالا اگر بشه به جای پلاستیکی ها دو تا آبکش و لگن استیل سایز بزرگ میخرم که دوامش بیشتر باشه.

در حال حاضر الان تنها مینیمال هایی که من مطالبشون رو گه گاهی میخونم جاشوا فیلدز میلبرن و رایان نیکودیموس هست که اونم فقط وبسایتشون رو چک میکنم (به واسطه ی فی*لتر شدن و اینکه وقتشو ندارم فعلا دیگه این رو چک میکنم ) که به واسطه ی مستندشون شناختمشون 

Minimalism: A Documentary About the Important Things 2015 ( این مستند میتونه برا متاهلا کمک کننده تر باشه باز و تفاوت مینیمالها با هم !)

The Minimalists Less Is Now 2021

خود اینها سالهاسته در تلاشن برا مینیمال شدن ،پس اگه الان چند ماهه یا یک ساله که در تلاشین برا مینیمال شدن خودتون رو نباید با کسانی که سالهاست این سبک رو دنبال میکنن مقایسه کنید ولی چتد سال دیگه اگه با این استمرار برین جلو ،مطمئن باشید قطعا شبیه میشید پس گاهی هم سخت نگیرید از الان !

حتی خود جاشوا فیلدز میلبورن تو یکی از مطالبش نوشته بود که به واسطه ی تعداد وسایلم بعضی مینیمالها منو مینیمال نمیدونن ! در حالیکه  من از تک تک وسایلی که دارم استفاده میکنم ... فراموش نکنید مینیمال بودن صرفا به این نیست من وسایلم کم و کمتر باشه یعنی مینیمالم ،یعنی وسایلی که دارم تک تکشون برا من کاربردین و من ازشون دارم استفاده میکنم ولی وسیله ای ندارم که استفاده نشه !

کلا سعی کنید زیاده روی نکنید ... خود جاشوا اول یکی از کتاباش نوشته بود من برا رهایی از وسواس فکریم به این راه رو آوردم! وسواس وحشتناک و زیاد خرج نکنین !

کاملا درسته حرفتون. کسی که در سال سر جمع ۵ تا مهمون هم نداره نباید خودش رو با کسی مقایسه کنه که تو خ ...

دقیقا همینه و کار درستی میکنی به نظرم ...

یه پیشنهاد ،مثلا الان که داری اضافه میکنی یه جوری بخر که به سبکت بیاد ، خریدت سعی کن ظروفی باشه که مینیمال و ساده ان ، تو الان استارت تغییرت از یه خرید ساده ست ،یواش یواش به مرور زمان که حذف میکنی ،باز یه وسیله ات میبینی قدیمی شده و وقتشه عوضش کنی ،باز به سبک مینیمال میخری ،خلاصه همین آروم آروم پیش رفتنه و افکار مینیمالت ،نه تنها تو وسایلت نمود میکنه بلکه سبک خونه ات و حتی پوششت و ... هم پیدا میشه ...پیوسته و آروم میری جلو ولی یه هو به خودت میای و میبینی واقعا مینیمال شدی تو هر چیزی و خیلی پایدارتره و نشون میده واقعا میخوای که باشی نه صرفا تحت تاثیر موقت قرار گرفتی 

دوست عزیزی که لاندری روم داشتی این فضا جزو مورد علاقه های من به نظرم منم جای حوله حذف کن،شوینده هات ...

ممنون از همفکریتون 

اون قفسه حوله که حذف شده و الان گذاشتمش تو اتاق دخترم و ‌کتابهاش رو میزاره روش ☺️

شوینده هارو حتما کم میکنم 👍🏻

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
دوست عزیزی که لاندری روم داشتی این فضا جزو مورد علاقه های من به نظرم منم جای حوله حذف کن،شوینده هات ...

اها راستی اونجا اصلا نور نداره نمیدونم گلدون میشه گذاشت یا نه؟ 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
عزیزم واسه همسرت کیف  مخصوص قابلمه ناهاری بگیر  در مورد پلاستیک من تا میکنم روی خط خودش و ...

چه خوب 👌

منم خیلی وقته دیگه نایلون زباله نمی‌خرم و تا جایی که بشه خودم هم نایلون نمیگیرم از فروشگاه ها 

اما باید بازم مثل شما کمتر نگه دارم تو خونه 

من خیییلی دارم، همه رو نگه داشتم 

بچه ها یه چیز بگم هدف این تاپیک با خانه داری اشتباه نگیرید. ما اینجا می خواهیم وسایل خونمون به حداق ...

خب قراره اینجا کم کم مینیمال بشیم دیگه 😍

عکس های همدیگه رو می‌بینیم و به هم ایده میدیم