در حال حاضر الان تنها مینیمال هایی که من مطالبشون رو گه گاهی میخونم جاشوا فیلدز میلبرن و رایان نیکودیموس هست که اونم فقط وبسایتشون رو چک میکنم (به واسطه ی فی*لتر شدن و اینکه وقتشو ندارم فعلا دیگه این رو چک میکنم ) که به واسطه ی مستندشون شناختمشون
Minimalism: A Documentary About the Important Things 2015 ( این مستند میتونه برا متاهلا کمک کننده تر باشه باز و تفاوت مینیمالها با هم !)
The Minimalists Less Is Now 2021
خود اینها سالهاسته در تلاشن برا مینیمال شدن ،پس اگه الان چند ماهه یا یک ساله که در تلاشین برا مینیمال شدن خودتون رو نباید با کسانی که سالهاست این سبک رو دنبال میکنن مقایسه کنید ولی چتد سال دیگه اگه با این استمرار برین جلو ،مطمئن باشید قطعا شبیه میشید پس گاهی هم سخت نگیرید از الان !
حتی خود جاشوا فیلدز میلبورن تو یکی از مطالبش نوشته بود که به واسطه ی تعداد وسایلم بعضی مینیمالها منو مینیمال نمیدونن ! در حالیکه من از تک تک وسایلی که دارم استفاده میکنم ... فراموش نکنید مینیمال بودن صرفا به این نیست من وسایلم کم و کمتر باشه یعنی مینیمالم ،یعنی وسایلی که دارم تک تکشون برا من کاربردین و من ازشون دارم استفاده میکنم ولی وسیله ای ندارم که استفاده نشه !
کلا سعی کنید زیاده روی نکنید ... خود جاشوا اول یکی از کتاباش نوشته بود من برا رهایی از وسواس فکریم به این راه رو آوردم! وسواس وحشتناک و زیاد خرج نکنین !