2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734989 بازدید | 44643 پست
این به هیچ عنوان مینیمالیسم نیست. فقط ارگانایز شده

اره درسته ولی مینیمال ایرانی شده🤣من عیدها چون داداشام و پسرخاله هام از تهران میان باید یکجا دعوتی بدم که با خانواده خواهر و پدر مادرم میشیم سی نفر باید حتما داشته باشمشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها چطوری پیام بنویسم وذخیره کنم بعد که تاپیک می زنم سریع بتونم پبامم پست کنم؟

یه دفتر یادداشت از بازار دانلود کن اونجا تایپ کن کپی کن اینجا یا توی پیام رسانی بنویس واسه یه مخاطبت ولی ارسال نکن کپی کن بذار اینجا 

من امروز تاپیک زدم وبخش اتاق ها هم نوشتم.

فردا پذیرایی وسرویس ها می نویسم.

چه حس خوبی داشت کاش زمان جهیزیه خودم همچین لیستی داشتم.

من مبل هام جنس اش خیلی خوب با یه دستمال مثل روز اول تمیز میشه هم راحتی هم شیک حالت رسمی داره برای مهمان

ولی میز نهار خوری روز اول قشنگ بود ولی به مرور دیدم کثیفی ازش پاک نمیشه ۴ نفره است به نظرم کاربردی نیست ضمن اینکه با مبل ها ست نیست اون موقعه نمی دونستم باید با مبل ها ست باشه.

اینکه ۴ نفره نکرفتم فکر کردم پولم نرسید در حالیکه مامانم کلی هزینه غیر ضروری دیگه واسه جهیزیه ام کرد

شادی صدام کنید
من امروز تاپیک زدم وبخش اتاق ها هم نوشتم. فردا پذیرایی وسرویس ها می نویسم. چه حس خوبی داشت کاش زما ...

امروز همین به همسرم گفتم اوه حالا چقدر باید رو همسرم کار کنم تا این میز نهار خوری رد کنیم بره یه میز نهارخوری ۶ یا ۸ نفره بگیریم.

راستی من از این مدل ها که هم میز نهار خوری بزرگ دارند هم کوچیک تو اشپزخونه نمی پسندم

شادی صدام کنید
اره درسته ولی مینیمال ایرانی شده🤣من عیدها چون داداشام و پسرخاله هام از تهران میان باید یکجا دعوتی ب ...

منم همینم.معمولا این نوع مهمونی ها توی خونه اکثر ماها هست. البته چند سالی بخاطر کرونا کمتر شده. از نظر تشک و پتو هم این مشکل هست و من که راه حلی پیدا نکردم

چرا تو کارتن گذاشتیشون ماریتان عزیز؟ به نظرم از تو کارتن درشون بیار و وسایل هر طبقه رو بچین تو همون ...

عزیزم از کارتن دراوردم و چیدم ولی چون شبیه هم نیستن و رنگ و وارنگن  نگاه میکنم حس بدی می گیرم و همش فکر میکنم به هم ریخته س همه ی کمد . فکر کنم وسواس گرفتم رو چیدمان 

به خاطر همین دوباره گذاشتم داخل کارتن که حداقل فقط یه رنگ باشه

2810