2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734937 بازدید | 44643 پست
کابینت وسایل پذیرایی مهمان هست تقریبا ۲۵ تا مهمون رو کفایت میکنه این کابینت اونقد خروجی داشت تا رسید ...

من اینا رو توی نایلون پیچیدم چون جایی که زندگی می‌کنم خاک زیاده... واسه همین زشت شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ومنی که هروقت یچیزیو دور ریختم چن روز بعدش بهش احتیاج پیدا کردم تازه نمونش هم تو بازار نیست که بخرم& ...

دقیقا منم

یا اگه بود گرونتر بود

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)

یکسال این سبک زندگی انتخاب کردم

قبلا یک ماکسیمال بودم و از هرجبزی تعداد زیاد داشتم 

۱۰۰ دست لباس 

۲۰ دست مانتو و کیف اهدا کردم 

کلی لوازم ارایش بخشیدم 

و هنوز خیلی راه دارم برای مینمال واقعی شدن 

یه پالتو را به خیال اینکه کهنه شده می اندازی دور بعد سرما میشه سگ لرز میزنی می خوای بری بخری می بینی همون جنس با کیفیت خیلی پایین تر الان شده ۱ میلیون و ۶۰۰ 

ولمون کن باو

یکسال این سبک زندگی انتخاب کردم قبلا یک ماکسیمال بودم و از هرجبزی تعداد زیاد داشتم  ۱۰۰ دست ل ...

ماکسیمال بودن بهتره یا مینیمال

علت بهتریش چیه؟

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
یه پالتو را به خیال اینکه کهنه شده می اندازی دور بعد سرما میشه سگ لرز میزنی می خوای بری بخری می بینی ...

😆😆😆😆

ماکسیمال بودن بهتره یا مینیمال علت بهتریش چیه؟

من چون از نظر مالی مشکلی نداشتم هیج وقت هرچیزی ب تعداد میخریدم زیاد خواه همیشه بودم وتنوع طلب 

مینیمال بودم روح ادم اروم میکنه باعث میشه بهتر بتونی بگذری و بببخشی و یاد اوری میکنی زندگی موقتیه و به اندازه مصرف چون بیشتر داشتن به هیچ دردی نمیخوره ببن من انقدر داشتم و داشتم که یسال هی میبخشم هی دارم بازم واقعا یسال زندگیم عوض شده بهتر خرید میکنم با فکر خرید میکنم 

مینیمال بودن خسیس بودن نبست طبق نیاز خرید کردنه نه بیشتر خرید با کیفیت 

من چون از نظر مالی مشکلی نداشتم هیج وقت هرچیزی ب تعداد میخریدم زیاد خواه همیشه بودم وتنوع طلب  ...

مرسی عزیزم 

خیلیم عااالی ❤

2810