2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735848 بازدید | 44674 پست

شوهر منم همینه انگاری همه مردها اینطوری هستن... هر چی ببینه میخام بندازم میگه بده من حیفه .. ی بار صندوق عقب ماشینش رو باز کردم دیدم همه اونای ک ازم گرفته نزاشته بندازم دور رو اونجا جم کرده😕😒

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
عزیزم اینجا بیش از هرچیزی یه گروه دوستانه است و بچه ها کنار همدیگه هستن تا درمورد مبحث زندگی مینیمال ...

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمی من خونه ام اصلا جز ساعت و یه جاکلیدی  چیزی آویز نیست قصد داشتم یه تابلو بخرم نمیدونم چه س ...

غکس دونفره قدی خودت و شوهرت میتونی بزنی به دیوار،و یسری نمادهای خوب هستن که خیلی خوبه و برکت میارن مثل طلوع خورشید،گندمزار،ماندالای ثروت،دشت لوندر و..

من با خرید کلی مخالفم.. مگه خیلی جا اضافه داشته باشم اونم توی انباری نه توی کابینتام 

منم 

یه مدت کلی میخریدم که جنسا گرون میشه من تاچندین ماه نیاز به خریدنداشته باشم

ولی بعد یه مدت خسته شدم ازبس جاگیر بودن

الان دیگه به کائنات اعتماددارم و میگم هرچقدرم گرون بشه مشکلی نیست و بع اندازه نیازمیخرم😅

منم  یه مدت کلی میخریدم که جنسا گرون میشه من تاچندین ماه نیاز به خریدنداشته باشم ولی بعد یه م ...

افرین👌

جمع کردن و انبار کردن ی جور پیام به کائنات هست ک ممکنه من فقیر بشم... پیام فقر و ترس به کائنات میفرستی

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
2810