2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736258 بازدید | 44680 پست
همسرم همه چیزو فله ای و زیاد میگیره میگه از لحاظ قیمت به صرفه تره و در عین نمیخوام دو روز یه بار&nbs ...

دقیقا درد مشترک 

هر اتاآشغالیم میام دور بریزم میگه میشه باهاش فلان کار رو کرد 

رفتم خونه مامانم چند وسایلشو دور بریزم دیدم ده تا چاقو بزرگ داره که هیچ کدم خوب نیس 

اومدم دور بریزم شوهرم برداشت آورد خونه خودمون 😭😂

چقد خوشحالم که از مبحث نمادشناسی استقبال کردید و حواستون به خریدهای جدید هست بچها من مدام درحال مطا ...

عزیزم اینجا بیش از هرچیزی یه گروه دوستانه است و بچه ها کنار همدیگه هستن تا درمورد مبحث زندگی مینیمال صحبت کنن و تجربه هاشون رو با هم به اشتراک بذارن.

اصلا هم بحث سواد و یکی بگه من اگاه ترم یا باسوادترم مطرح نیست. یا لااقل من تو نوشته های دوستان تاحالا همچین چیزی ندیدم که یکی فخرفروشی کنه و بگه من باسوادترم یا من مینیمال ترم یا با نیش و کنایه با بقیه حرف بزنه! مسابقه و مدالی هم در کار نیست

شما هم میتونید مثل بقیه دوستان تجربه هاتون رو یا اطلاعاتتون رو درمورد پاکسازی یا رفع انباشتگی یا مسائل مربوط به مینیمالیستی اگر دوس داشتین باهامون درمیون بذارین 

ولی درمورد فنگشویی به نظر من تو تاپیک های مربوط به خودش صحبت بشه بهتره چون نظر شخصی من اینه که فنگشویی و مینیمالیست  (به جز قسمت رفع انباشتگی) دیگه هیچ ربطی به هم ندارن و دو بحث کاملا جدا هستن 

بازم استارتر هنامیک جان هرجور صلاح میدونن من نظر شخصی خودمو گفتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد خوشحالم که از مبحث نمادشناسی استقبال کردید و حواستون به خریدهای جدید هست بچها من مدام درحال مطا ...

خانمی من خونه ام اصلا جز ساعت و یه جاکلیدی  چیزی آویز نیست قصد داشتم یه تابلو بخرم نمیدونم چه سبکی چه شکلی بگیرم که بیشتر سبک های نقاشی دوست دارم  میگن گل، زن تنها ،مرد تنها کلی چیزای دیگه هم خوندم گیج شدم پس چی خوبه بگیرم ک نماد بدی نداشته باشه؟؟

حالا من سیزده ساله که متاهلم نشده یه بار جمله ای وسایل خرید کنیم هم خودم هم همسرم با این یه مورد نمی ...

فقط اون جمله کجا انداختی رو😅😅😅

منم دورریختنی ها رو یواشکی میدم بیرون

دیروز به همسرم میگم کارگر بگیرم برای کارای عیدم ، میگه نه اصلا خودتو بیچاره میکنی!!! میگم چرا ؟!

میگه تا عید یواش یواش انجام میدی دیگه اونجوری کارگر بگیری دوروزه باهم خونه رو تمیز میکنید (چون خودمم با کارگر کار میکنم😄) هم خسته میشی و هم آخر سر یه وانت وسایل همراهش میکنی میدی بره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🥴🥴🥴🥴

متوجه هست اخلاقم چجوریه ولی پیگیر نیست چیا میره😁✌

یه بار یه سری پارچه پیراهن مردونه و یه پارچه قدیمی دیگه رو مامانم فرستاده بود واسم می یکی دوتاشو جدا کردم برای تعویض روکش های تشک بچه م و گفتم بقیه ش رو نیاز ندارم 

همسرم گفت دور نندازیا!! گفتم اینا به دردم نمیخوره بخدا

خلاصه کار تا جایی پیش رفت واسه اینکه دور نندازم پارچه ها رو یه جا ازم خرید گفت اینها رو میذارم تو کمد انباری خواهشا بهش دست نزن مال من 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😄😄😄😄😄

یه ساله گذشته هنوزش ازش استفاده نمیکنه میگم نمیخوای مالیاتشو بدی؟! 

کاردش بزنی خونش درنمیاد😄😄😄

❌لایک❌
فقط اون جمله کجا انداختی رو😅😅😅 منم دورریختنی ها رو یواشکی میدم بیرون دیروز به همسرم میگم ...

خلاصه کار تا جایی پیش رفت که پارچه ها رو یه جا ازم خرید 😂😂😂😂😂

خیلی باحالی 🤣🤣🤣🤣

ازت یاد گرفتم برم مشکلات مالیمو بر طرف کنم 🤣🤣🤣🤣

به به چقد مرتبه  من لباسمو تمیز و مرتب میکنم فرداش دوباره نامرتب شده چون کشو ندارم لباس خونگی ...

منم کشو ندارم 

اما تو طبقات کمد هم مثل کشو میچینم و به هم نمیریزه 

بعد عکس میفرستم ببینید 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
من قبلا خییییییلی کتاب داشتم  کتابخونه م که پر بود راه به راه هم کتاب میخریدم و جاسازش میکردم ...

من کتابهامو دوست ندارم رد کنم 

خیلی نیست، اما از یکیش هم نمیتونم دل بکنم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
دوستان من الان همه ی نقاط خونه پاکسازی شده وخیلی خلوت شده،فقط من یخچال فریزم ازاین پهناست،وفریزردوتا ...

یخچال منم از این پهن هاست و فریزر کشویی داره 

من اینطوری میچینم، تا حدی مرتب میمونه 

فکر کنم طبقه ای زودتر بهم بریزه 

اول بسته ها رو افقی یک جای صاف میزارم یه بزنه، بعد عمودی میچینم 

قبلا بالای کمددیواری بود اوردمش پایین گفتم اینو میخوام بندازم دور دیدم قیافش یه جوری شد، فکر کردم نا ...

اگه اشتباه نکنم شما تازه ازدواج کردین و فکر کنم طبیعیه هنوز دلبستگی بیشتری داشته باشن به این وسایل 

من در این مورد نمی تونم خروجی داشته بلشم اتفاقا ورودی هم دارم.هنیشه ارزو داشتم خونه ام یه اتاق اضافه ...

آخ دقیقا منم همچین رویایی دارم 😍😍😍