2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737196 بازدید | 44691 پست

سلام من دیروز ۲ تا تی شرت گرفتم 

ادکلن داشتم که تموم شد یکی. جایگزین کردم 

لاک پاک کن هم خریدم 

میخواستم کفش بخرم پشیمون شدم 

ی عینک آفتابی رد کردم رفت حالا باید لباس تو خونه هام چک بشه

اون اخرش خیلی قشنگه راجب یه مستندی هست ک چجور یه شخص معروف مینیمالیس وارد این فضا شد و چجوری شناخت پ ...

تا اونجا را هم شنیدم

دوستش کل خونه رو خالی میکنه😃

واقعا کدوم یک از ما جرعت همچین کاری داریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا اونجا را هم شنیدم دوستش کل خونه رو خالی میکنه😃 واقعا کدوم یک از ما جرعت همچین کاری داریم 

اسم پادکست رو میگین لطفا

راستی یه مینیمالیست ژاپنی هم هست به اسم فومیو ساساکی. در واقع اکستریم مینیمالیسته. خونه ش تقریبا هیچی نداره. سرچ کنید به فارسی.

سلاااام

به به جمعتون جمعه

چه خبر بوده امروز

باریکلاااا

همتون دست وجیغ و هورا دارین🤗🤗🤗

فقط یک نکته اصلی رو فراموش نکنید

دور ریختنی ها و ... که رد کردید

باید خودتونو کنترل کنید که کمتر خرید کنید

و پول خریدهای بدردنخور و غیرلازم رو برای دلخوشی و شادکردن و آرامش زندگیتون خرج کنید

به اهدافتون فکر کنید و در راستای رسیدن به اون اهداف با برنامه ریزی خرج کنید

سعی کن برای هدفی که بهت آرامش میده پس انداز کنی و خرج کردن برای آرامش خودت باشه نه چشم و همچشمی و ...

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

بچه ها من دیگه خسته شدم از دست همسرم 

من جمع می‌کنم پاکسازی می‌کنم 

اون میره به سلیقه خودش لیوان و استکان میخره 

انقد دوست دارم به سلیقه خودم بخرم 

اما اصلا انگار نه انگار ، هفته قبل رفته یه دست لیوان گرفته 

امروز دیدم دو دست استکان گرفته 

بخدا انقد دلم می‌خواد برم شوش و تو اون بازار قبل عید استکان و ظرف پذیرایی بگیرم 

الان ۱۴ ساله ازدواج کردم 

هنوز باب دلم نخریدم همه جهیزیه هستن  یا اونایی که همسرم خریده بدون نظر من 

حالا نمی‌دونم چکار کنم

الان یه عده ای میان میگن خدارو شکر شوهرت خرج میکنه 

ولی باید بگم فقط چیزی که خودش بخواد رو خرید میکنه ، حتی بابت لباس زیر هم پول نمیده 

راستش خسته شدم خیلی خیلی داغونم 

یا لباس میخره برا خودش و بچه ها 

یا خرت و‌پرت و لوازم تحریر 

چند بارم چیزایی که خرید رو جلو خودش گزاشتم بیرون که بفهمه جا ندارم و خوشحال نیستم بابتشون 

اما چه کنم که فایده ای نداره 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
بچه ها من دیگه خسته شدم از دست همسرم  من جمع می‌کنم پاکسازی می‌کنم  اون میره به سلیقه خو ...

اگر همسرت مثل همسر من عادت داره بخره و کم حافظه ام هست میتونی چیزایی ک میخره و لازم نداری بفروشی 

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

بچه ها شوهر من مخالف پاکسازی نیس ولی یه چیزایی رو میگه نفروش حیفه و یا رد نکن بره لازم میشه

منم اگر قصد فروش چیزی رو داشته باشم نمیگم بهش مثلا اون کجا میخواد توجه کنه من چنتا کتری دارم فعلا اون چیزی رو میبینه ک استفاده میکنم 

من با رفع انباشتگی ونگه نداشتن چیزای اضافی هم تونستم پس انداز کنم هم اینکه کمدو کابینتارو خلوت کنم پس اندازمم یه کار دیگه باهاش انجام دادم و بعدها بهش گفتم ک با پول فلان وسیله ها من تونستم این کارو بکنم ک هرچند بروز نداد ولی خوشش اومد

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
بچه ها من دیگه خسته شدم از دست همسرم  من جمع می‌کنم پاکسازی می‌کنم  اون میره به سلیقه خو ...

یه راه حل موقت ابنکه وقتی سرحال

عکس چیزایی که دوست داری بهش نشون بده بگو دوست داذم از این طرح لیوان دو دست داشته باشم.

یا فلان رنگ مبل خیلی دوست دارم اگه اون لحظه تایید نکنه ولی تو ضمیر ناخودگاهش می مونه وزمان خرید دنبال چیزی می گرده که شما دوست دارید

شادی صدام کنید
یه راه حل موقت ابنکه وقتی سرحال عکس چیزایی که دوست داری بهش نشون بده بگو دوست داذم از این طرح لیوان ...

دقیقا مدل  استکان رو نشونش دادم که از اینا میخوام 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
دقیقا .موافقم،منم برای نامزدیم و شب یلدام و مناسبتای دیگه ...خوشحال بودم و جوگیر کلی شاسی بزرگ سفارش ...

اگه اصلا تو اتاق خواب نزدی مثلا یکی رو بیار بزن اتاق خواب بعد دوماه اونو ببر یکی دیگه بجاش بزن حیفه

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

سلام

امروز یه دونه روسری که نو بود ولی دوستش نداشتم (در واقع دیگه دمده شده) با یک دکوری گذاشتم خروجی

و یک استند ادویه.۶ تا جا ادویه داشت که دوتاش شکسته بود.اون چهار تا رو گذاشتم کابینت ادویه ها و استندش رفت بازیافت

در مورد کنترل ورودی 

دیروز رفته بودیم بازار و فقط یه سری خوراکی خریدیم.شوهرم یه جا ایست کرد و میخواست برای بچه از این چکمه ها پلاستیکی بخره .

بهش گفتم یه کم فک کن اینو میخواد کجا بپوشه؟ گفت خب توی حیاط میپوشه 😐

گفتم بعدن براش دمپایی میگیریم راحت تره.یک جفت داره برای تو حیاط.اما باید یه جفت برای دستشویی هم براش بخرم که از پوشک بگیرمش

من چند روز بود نبودم ک گزارش بدم ولی از فردا شروع میکنم . مامان من برعکس مامانای بعضی از کاربرا بشدت مینیمالیسته چند روز خونمون بود یه عالمه وسیله انداخت رفت ولی من برعکسشم دل نمیکنم بندازم ولی الان چند هفته با این تاپیک آشنا شدم یکم راحت تر شدم تو انداختن وسایل . البته وسایلی ک لازم نیست وگرنه تو این اوضاع اقتصادی نباید چیزای واجب رو بندازیم و جدید جایگزین کنیم مگه اینکه که خیلی خراب و قدیمی باشه 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎