2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
قانون پومودور یه قانون ۲۵ دقیقه ای .۲۵ دقیقه زمان لازم برای درست کردن سس گوجه فرنکی. یعتی شما تو ۲۵ ...

حالا تو کار خونه تمیز کردن گاز ۲ دقیقه.شستن ظرفها ده دقیقه والی آخر.

ولی به نظرم منیمالست بودن،نظم وبرنامه ریزی خیلی مارو جلو می اندازه.

امروز همسرم می گفت یه پاور بانک بخریم واقعا دلم نمی خواد بخره واین آیتم به خونه اضافه شه.

یه عالمه عکس عروسی روی تخته شاسی داریم که اون موقعه که عروسی کردیم مد بود مدتی تو دکور اتاق خواب استفاده می کردیم الان همش تو کمد نمی دونم چیکارش کنم .به نظرم همون آلبوم وفیلم عروسی مون کفایت می کنه

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان . منم میخوام مینیمالست بشم . از کجا شروع کنم. تاپیکی که این چالشو داشته باشه نمیشناسین؟ ...

اینجا یه سری تمرین داره

از صفحه ۸ تمریناتو شروع کن

همه ی دوستامون دارن تمریناتو یکی یکی انجام میدن و گزارش میدن که نتیجه چی شده

هم خونه تکونی عید انجام میشه

هم بحث مینیمال شدن نیاز به تمرین داره و با تفکر باید انجام بشه 

چون هدفمون فقط دور ریختن نیست بلکه نخریدن و لذت بردن از داشته هامون 

و هدفمند زندگی کردن

خریدهامون محدود به نیازهای واقعی باشه نه براساس مد و ...

و بجای خریدهای بی برنامه و بدردنخور و بیکیفیت پول رو خرج اهدافی که باعث لذت و شادی روحمون میشه میکنیم...

در یک کلام مینیمالیست ما رو از مادیات دور میکنه و

به سمت شادی و آرامش روحمون هدایت میکنه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
ممنون نگاه میکنم❤️🌹

سعی کن از صفحات اول بخونی

تا بتونی طرز فکرتو نسبت به وضع موجود تغییر بدی

سخته دل کندن از بعضی چیزا

و سختتر رها شدن از وابستگیهاست

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
سعی کن از صفحات اول بخونی تا بتونی طرز فکرتو نسبت به وضع موجود تغییر بدی سخته دل کندن از بعضی چیزا ...

از صبح شرو میکنم. فقط زیاد در طول روز وقت ندارم. خورد خورد انجام میدم. عکس هم میذارم که تشویقم کنین انگیزه بگیرم.😁

اسم کتابش قانون پومودور هست؟ به من گفتن ۲۰ دقیقه

اینکه شما می گید نمی دونم

من پومودور می شناسم.

ببین سرچ کنی هزارتا قانون اینجوری میاد.در دقیقه های مختلف.نیاز خودتون بسنجید ببینید کدوم براتون مناسبه

مثلا من قانونم این بین همون ۲۵ تا ۳۰ نماز ونماز قضا بخونم تایم تموم شه بلند میشم.یا نزدیک اذان به اندازه ۳۰ دقیقه برای نمازم وقت خالی می ذارم‌

یا تایم می ذارم میگم بیم ۵ تا ۵ وربع کتاب بخونم حالا صفحاتی که می خونم اندازه همون یه ربع

شادی صدام کنید
حالا تو کار خونه تمیز کردن گاز ۲ دقیقه.شستن ظرفها ده دقیقه والی آخر. ولی به نظرم منیمالست بودن،نظم ...

دقیقا .موافقم،منم برای نامزدیم و شب یلدام و مناسبتای دیگه ...خوشحال بودم و جوگیر کلی شاسی بزرگ سفارش دادم الان تقریبا ۲۰/۲۵ تا شاسی عکس دارم و دیگه به دیوار اتاقم نزدم و همشون تو انباری دارن خاک میخورن نمیدونم چیکارشون کنم...

توی هر اثاث کشی هم کلی اسیب میبینن و گوشه هاش رنگ پریده شده😢

بچها یه نکته ای دیگه که قبلا هم گفتم و منو خیلی کمک کرد در کنار زندگی مینیمالیست،اشنایی با مبحث نمادشناسی بود

شاید باورتون نشه ولی دانشی ک استادم بهم داد و تجربه خودم و شاگردام اینو ثابت کرد که انرژی ها خیییلی مهمن و ممکنه به تابلو یا مجسمه یا نماد مخرب کل زندگی شما رو تحت الشعاع قراربده

الان اطرافیان و شاگردام میخان چیزی بخرن سریع عکسشو برای من میفرستن تا تایید کنم

بارها پیش اومده که مثلا خانمی از کمردرد و دست درد امونش بریده شده بود و با بررسی خونش دیدم مجسمه زن خمیده تو خونشه 

بهش گفتم مجسمه رو بشکن بنداز دور و بعد دو رور بهم پیام داد خداخیرت بده کمردردی ک دکترا علتشو نفهمبده بودن بعد دو روز کامل رفع شد!!!!

حالا تمام تجربباتشونو تو استوریهای پیجم سیو کردم ولی ادرس پیجمو اینجا نمیزارم که باز یه عده نیان بگن ذنبال فالووری🤣

یا مثلا کلام ما خیییلی تاثیر داره روی روان ما

از کلامات مثبت برای خودتون و خانوادتون استفاده کنید

حتب به اسم اکانت و نام کاربری و پستهای اینستاگرام و عکسای پروفایلتونم دقت کنید

از اسمهای منفی و عکسای منفی استفاده نکنید

این مبحث خیییلی نکته داره ک بخام بگم تاشب طول میکشه

مثلا تو همین نی نی سایت نامهای کاربری منفی ای از کاربران نی نی سایت میبینم و افسوس میخورم،مثل: تنهاترینم!! غمگین!!! روح! سایه!! و....

یا مثلا کلام ما خیییلی تاثیر داره روی روان ما از کلامات مثبت برای خودتون و خانوادتون استفاده کنید ...

اره منم سعی میکنم بیوگرافی ها استوری ها فاقد حس منفی باشه

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎