2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737868 بازدید | 44694 پست

خب بالاخره همه صفحات رو خوندم✅

فکر کنم سال گذشته بود که با اینجا آشنا شدم ولی محقق نشد که همراه باشم.

دو یا سه هفته هست که فقط دارم میخونمتون و لذت میبرم خیلی خوبه که تاپیک ادامه دار شده ، دوستان جدید هم اومدن  و پربار تر شده..... به نظرم اینجا یکی از کاربردی ترین تاپیکهاست🌿♻️

منم تقریبا همیشه مینیمال بودم فکر کنم الان مینیمالترم بشم😊

ممنون از استارتر 🌺💚

بچه ها من برای اینکه انگیزه بگیرم کارهامو انجام بدم برنامه ریزی کردم مثلا امروز شنبه بود کارهایی ک شنبه انجام میدم 

۱.خوردن صبحانه و مرتب کردن تخت (یا رخت خواب جمع کردن)‌‌بعد مربع جلوش گذاشتم که انجام دادم تیک بزنم ۲.جاروبرقی کشیدن

۳.شستن ظرف صبحانه و تمیز کردن سینک

۴.گردگیری سرویس آشپزخانه

۵.خوردن ناهار و‌ شستن ظرف های آن 

۶.یک کشو از فریز 

۷.گردگیری میزتی وی و‌خو‌د تی وی و گلدان کنار آن 

۸.شستن ظرف شام و دستمال کشی گاز 

خب این برنامه شنبه ی منه. گردگیری سرویس آشپزخانه بچه ها چون من کابینت کم دارم سرویسی ک حبوبات و برنج و چای و نبات و اینا ریختم بیرون از کابینته و باید گردگیری شه. برای کشو فریزر شنبه ها یکی رو‌در میارم اگه چیزی ک خیلی وقته‌مونده رو دور میریزم و چون نون زیاد میگیرم و تو فریز میکنم خرد نون زیاد میریزه برای همون وسایل اون یک‌ کشو رو میریزم بیرون دستمال میکشم و وسایلش و دوباره مرتب میچینم برای همین همیشه فریزر مرتب میمونه

گفتم بزارم امروز ک شنبه اس بزارم ایده بگیرین و بقیه رو روز های دیگه میزارم. بچه ها گاهی پیش میاد یکی رو‌انجام نمیدم تیک‌نمیزنم ولی رسید هفته بعد جتما همونی ک انجام ندادم رو باید انجام بدم .

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من برای اینکه انگیزه بگیرم کارهامو انجام بدم برنامه ریزی کردم مثلا امروز شنبه بود کارهایی ک ش ...

این فقط مربوط به کارای خونه بود 

مثلا من شنبه ها رو اختصاص دادم به ناخن هام ناخن های پامو میگیرم زیرش رو‌تمیز میکنم ناخونای دستم رو سوهان میکشم اگه‌دوس داشتم لاک میزنم و اگه نزدم آبلیمو میزنم سفت بشه خلاصه هر کاری مربوط بشه به ناخن انجام میدم . البته اونایی ک ناخن هاشون کاشته مرتبه و نیازی نیست بع اینکارا 

کارخوبی کردی از شلوغی کابینتای خونت جلوگیری کرذی. منم دو ساله سرویس چینیم تو کارتنه و حتی تو اثاث ...

والا ما هم خودمون رسم نداریم خیلی بریم خونه نوعروس. ولی من یه ساله ازدواج کردم تاحالا پنج شیش بار مهمونی ۱۵ نفره دادم (جالبه که خانواده شوهرم دختراشون که دو سه ساله ازدواج کردن هنوز نوعروس حساب میشن! ولی من از روز اول زندگیم با مهمون آغاز شد...)

سرویس مسی که داری نگهداریش سخت نیس عزیزم؟ 

بعد مثلا بشقابات که چیز داغ میریزی داخلش داغ نمیشه که نتونی برداری؟ 

بچه ها من برای اینکه انگیزه بگیرم کارهامو انجام بدم برنامه ریزی کردم مثلا امروز شنبه بود کارهایی ک ش ...

راجب فریزر هم ۴ تا کشو دارم و ماه هم ۴ تا هفته هر هفته یکی رو تمیز میکنم و تا آخر ماه کلا تمیز شده و مرتبه و باز دوباره از اول و اینکه چون خیلی وقته انجام میدم هم موقع گذاشتن وسایل دقت میکنن مرتب کنم و الان واقعا یک دیقه هم زمان نمیبره چون مرتبه و منم رعایت میکنم بهم ریخته اش نکنم که کارم زیاد شه

عزیزم من تا حدودی سبک زندگی شما دستم اومده. گفتنی ها پاییز ۱۴۰۰ جون گفتند‌منم یادمه اون اوایل که او ...

عزیزم ممنون از پیشنهاداتت خیلی کمک کننده ست برام ایده ها و حرفای شما و دوستان

کم کم دارم انجام میدم

عزیزم شما بودی گفتی فنجوناتو گذاشتی تو یه ظرف بزرگ؟ عکسشو میشه بذاری اینجا اگه امکانش هست البته اصراری نیست

من امروز این کارو کردم که کمتر جا بگیرن ولی ظرفم خیلی سنگین شد گفتم نکنه از دستم بیفته یهو همه فنجونام بشکنن. پشیمون شدم.

برای شما سنگین نیست؟ من سه دست فنجون کریستال گذاشتم تو همون قدح بزرگی که داشتم ولی خیلی سنگین شد دوباره بیرون گذاشتمشون 

عزیزم ممنون از پیشنهاداتت خیلی کمک کننده ست برام ایده ها و حرفای شما و دوستان کم کم دارم انجام میدم ...

ببین گلم من فنجون هام بزرگ نیستند.در حد فنجون قهوه کمی بزرگ تر.یه کاسه پلاستیکی داشتم فنجون ها گذاشتم تو اون .

جایی گذاشتم که دست نمی زنم نعلبکی هاشم گذاشتم تو کابینت کنار همون کاسه.شما گفتید گذاشتید تو قدح قدح اگه اشتباه نکنم خودش چینی درسته؟اگه چینی باشه خوب خود اون قدح سنکین سه دست فنجونم سنگین ترش می کنه

بابت عکس شرمندتم.

شادی صدام کنید

من امروز مقداری فاکتور خرید که بنابه دلایلی ازش خاطره دارم وتعدادی نقاشی از بچه های فامیل گذاشتم خروجی

همون خاطره وهمون لحظه هایی که با بچه ها بازی کردم برام ارزشمنده

شادی صدام کنید
ببین گلم من فنجون هام بزرگ نیستند.در حد فنجون قهوه کمی بزرگ تر.یه کاسه پلاستیکی داشتم فنجون ها گذاشت ...

دشمنت شرمنده عزیزم این چه حرفیه 

بله عزیزم چینیه و فنجونامم زیادن سنگین شد

یه راف داشتم فنجونارو چیدم روی اون بهتر و جمع و جورتر شد

بازم ممنون 

من امروز دنبال فاکتور یه وسیله میگشتم رفتم سراغ مدارک و اسناد که همش تو یه کیف چند جیبه هست گداشتیم که یکجا باشه با این حال کلی بهم ریختگی و انباشتگی داره وسایل و مدارک و مربوط به خودم اصافه هاشو ریختم دور ولی بقیه اش نمیتونستم بریزم دور ☹بچه ها پرونده ابتدایی تا قبل دیپلم بدرد میخوره ؟!اخه دپیلم مدرک هست دیگه اونا لازم میشه اگه نه بریزم بره هرچند کلی خاطرات یادم میارن مخصوصا کارنامه هام که مامانم امصا میزد همیشه و کلی چیزا 😭

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

سلام دوستان 

مطالب اینجا خیلی مفیده، ممنون از همگی ، 

منم تا حدی پاکسازی کردم،خیلی وسیله رد کردم رفت، بیشترشم دور از چشم همسرم، چون به شدت مخالفت میکنه ، یه خانمی گفت یه بنده خدایی برای سیسمونیش هیچی نداره ، 

منم چند دست از لباس های مرتب بچگی های بچمو و سرویس رختخواب و قنداق فرنگیشو امروز شستم تا فردا ان شاالله برسونم به دست اون خانم.

یا الله
والا ما هم خودمون رسم نداریم خیلی بریم خونه نوعروس. ولی من یه ساله ازدواج کردم تاحالا پنج شیش بار مه ...

خب حتما خونتون بزرگه که مهمون زیاد میاد😉

نگهداری خاصی نداره،فقط باید بعد شستشو سریعا خشکش کنی ک لک نشه

من سه ساله دارم اصلا رنگ عوض نکردن ولی ظروف مسی دم دستیم چون مدام استفاده میشن رنگ عوض کردن ک البته برام مهم نیست چون خاصیتش برام اولویته

و اینکه نه داغیش اذیت کننده نیست چون مدل ظروف من گوشواره داره یعنی دستکیره داره

و مس خیلی زود حرارتو از خودش ردمیکنه و به آنی داغیش ازبین میره

ببین من یه دفتر خونه داری دارم بخش بخش اش کردم هال،اشپزخونه،اتاق خواب ها  بحث‌ نظافت هر بخش جد ...

پس شما چه مدیری هستی 😃

من برای خونه تکونی عید همچین برنامه هایی دارم.البته کلی مینویسم مثلا یک هفته برای آشپزخانه یا دو روز برای پارکینگ....

اگه کارها رو خورد کنیم خیلی بهتر انجام میشه. به قول شما من خودمو میندازم تو دل کار.اونم زمانی که روی هم انباشته شده

تازگی خودمم دیگه توانایی هایی که قبلا داشتم ندارم

زمان مجردی از صبح تا شب کلی کار انجام میدادم اصلا هم خسته نمیشدم.اما الان گاهی همون کارای روزمره هم خستم میکنه⁦☹️⁩

چند وقت پیش یه تاپیک بود موضوعش را یادم نیست

یه خانمی کتاب قانون بیست دقیقه را معرفی کرد میگفت خودش روزی بیست دقیقه برای تمیزی خونه وقت میزاره .خسته نمیشه و همیشه تمیزه

منم از اونروز یه برنامه جدید نوشتم.ایدوارم بتونم انجامش بدم⁦❤️⁩

پس شما چه مدیری هستی 😃 من برای خونه تکونی عید همچین برنامه هایی دارم.البته کلی مینویسم مثلا یک هفت ...

قانون پومودور یه قانون ۲۵ دقیقه ای .۲۵ دقیقه زمان لازم برای درست کردن سس گوجه فرنکی.

یعتی شما تو ۲۵ دقیقه لبلس ها اتو کنید،۲۵ دقیقه یه کار اموزشی انجام بدین مثلا ۲۵ دقیقه زبان بخونید والی آخر

من با این قانون زیاد کار کردم

شادی صدام کنید