2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
عزیزم پییلاف چیه از کجا بگیرم

پیلاف مثل همون بلک ماسکه ولی سفید رنگه

لوازم آرایشی ها دارن

یه لایه میزنی روی صورت میچسبه به پوستت و خشک که شد یکم بعد اون لایه را میکنی .کرک های ریز و  جوش ها رو بگی نگی برمیداره

برای جوش های سرسیاه بینی من میزنم خیلی خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کجا باید بگیرم 🤔

شما میخوای بالش هاتون سنگین و زیر سر پر باشه ؟

همونا رو وقتی بادش میخوابه خودت درشو باز کن بهشون پنبه اضافه کن .اصلا کاری نداره .من همیشه خودم بالشت ها رو پر میکنم😁والا خوبم میشه.حتی چند ماه پیش دوتا تشک رو پنبه هاشو زدم و خودم دوختم😄 کار سختی بود ولی خوب شد

اگه بخوای سنگین و سفت باشه باید پشم بگیری بزنی.ولی گرونه

میخوای نرم باشه الیاف و پنبه را با هم قاطی کن بزن. این بهتره

بچه ها من در ادامه صحبت های کاربر تو عشق منی من در کنارمینمالیست بودن به سلیقه داشتن هم خیلی اهمیت ...

من تو بحث سلیقه های خانه داری فک کنم هیچ به هیچم🙃🥺

شادی جون یه بار قرار بود در مورد برنامه ریزی که گفتین بهش معروفین یادمون بدین

من برنامه ریزی میکنم اما اکثرا یا همت نمیکنم انجامش بدم یا اون روز همش درگیر همون کارای روزمره میشم یا اصلا حوصله شو ندارم⁦☹️⁩بیا اگه میتونی منو درمان کن

شما میخوای بالش هاتون سنگین و زیر سر پر باشه ؟ همونا رو وقتی بادش میخوابه خودت درشو باز کن بهشون پن ...

چه هنرمندی شما حتما انجام میدم ممنون 😍

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
من همچنان در حال جمع کردن وسایلمم برای اسباب کشی  خدایی از یه زوج که هنوز یک ساله اومدن زیر یه ...

منم اثاث گشی دارم چند روز دیگه

خونه و سه ساله خونه خودمم ،خونه قبلیم۲۲۰ متر بود و مجبورا وسایل زیادی مثل مبل و پرده و کنسول فرش اینا خریدیم

جفت کنسولامو ک ردکردم رفت

الانم تاجایی بتونم دارم خلوت میکنم

لباس ک تا دلت بخاد دادم خیریه

ظرف ظروفم کم کردم و فروختم،حتی از دوسال قبل سرویس چینی مو تو کارتنش کردم و لازمم نشده و بازش نکردم که فضای کابینتمو اشغال کنه

نهایتا ده تا مهمون برام میاد ک سرویس مسیم جوابگوعه 

یه سری لوازم دیگه هم دارم ک همه رو میبرم باغ

خونه جدید میخام حسابی سبک بال برم

و ان شالله یک اتاقو میخام خالی خالی بزارم فقط قالیچه سفید و پرده حریر سفید

یه اتاقمم فقط سرویس خواب

سرویس خوابم ست مبلمان و میزنهارخوریمه ولی چون منبت و طلاییه میفروشمش و سفید ساده میخرم

سلام وقت بخیر من امروز جایی نهار دعوت بودم.

یه ظرف که هدیه تولدم بود استفاده نمی کردم کادو کردم بردم برای خانم میزبان.خیلی خوشحالم که یک آیتم از کابینت هام خالی شد.

شادی صدام کنید
من تو بحث سلیقه های خانه داری فک کنم هیچ به هیچم🙃🥺 شادی جون یه بار قرار بود در مورد برنامه ریزی ک ...

ببین گلم من عاشق برنامه ریزی ام مثلا برنامه ریزی کردم هر روز یه کابینت پاکسازی کنم.پاکسازی آشپزخونه حدود دو هفته طول کشید.بعد رفتم سراغ اتاق ها هر روز دوتا قفسه یا کشو.هیچ وقت یهو خودم نمی اندازم وسط کار ،اینجوری می تونم به کارای روزمره ام برسم.

یا من مدتی تمصمیم گرفتم نماز قضا نداشته باشم روزایی که وقت داشته باشم در کنار نماز های یومیه ام مثلا مثال می زنم نماز قضای ظهر ۲۰ مهر می خونم

فرداش نماز قضای مغرب ۲۰ مهر بخونم وقت باشه نماز قضای کامل یه روز می خونم یا

یا ورزش یک روز درمیان الان که باردارم 

۳۰ تو خونه با ماهواره انجام میدم.

همه تو دفتر روزانه ام یادداشت می کنم

شادی صدام کنید
ببین گلم من عاشق برنامه ریزی ام مثلا برنامه ریزی کردم هر روز یه کابینت پاکسازی کنم.پاکسازی آشپزخونه ...

ببین من یه دفتر خونه داری دارم بخش بخش اش کردم هال،اشپزخونه،اتاق خواب ها 

بحث‌ نظافت هر بخش جدا یادداشت کردم.شوینده های هر بخش نوشتم.وسایلی که هر بخش نیاز داره نوشتم .

کارای روزانه وماهانه وسالانه مشخص کردم نوشتم.

شادی صدام کنید
منم اثاث گشی دارم چند روز دیگه خونه و سه ساله خونه خودمم ،خونه قبلیم۲۲۰ متر بود و مجبورا وسایل زیاد ...

من سال اول ازدواج یه اتاقم سرویس خواب

یه اتاق ام چون کمد دیواری فقط یه دونه داشت مجبور شدم رختخواب ها گوشه اتاق بچینم.یه فرش هم وسط واقعا اتاق ها وحتی پذیرایی وآشپزخونه ام منیمال ومرتب بود.

شادی صدام کنید
متاسفانه شوهرمم از من بدتر  ترشی نمیخوره ولی هرروز با ترشی میاد خونه و نمیذاره بدم به کسی  ...

عزیزم من تا حدودی سبک زندگی شما دستم اومده.

گفتنی ها پاییز ۱۴۰۰ جون گفتند‌منم یادمه اون اوایل که اومدی تاپیک مفصل همه چیز برات نوشتم.

چند روز پیشم گفتم یدفعه نزنید به دل خونه برای پاکسازی براتون مقدور نیست با مقاومت همسرتونم مواجه می شید نم نم واهسته پیش برید

از کمد خودتون شروع کنید.

شادی صدام کنید
سلام وقت بخیر من امروز جایی نهار دعوت بودم. یه ظرف که هدیه تولدم بود استفاده نمی کردم کادو کردم برد ...

راستی الان یادم اومد امروز به جز اون ظرف کادویی،یه قندونم که قبلا پاکسازی کرده بودم دادم به خواهرم که ست اش داشت.

چندتا داخل بوفه می ذارند اسمس نمی دونم چیه روش وسیله می ذارند پارچه است ۶ تا بود دادم خواهرم بده به نیازمند ابجی ام گغت هر چی داری بیار من یه نیازمند می شناسم بدم بهش

شادی صدام کنید
اسفنج خوب نیست به مرور زمان. پودر میشه. همون کامواخرد شده با الیاف اونی که به صورت توپی توپیه عالی م ...

نه چیزیش نمیشه من الان بیشتر از ده ساله دارم استفاده میکنم تمیز و سالم مونده

ببین من یه دفتر خونه داری دارم بخش بخش اش کردم هال،اشپزخونه،اتاق خواب ها  بحث‌ نظافت هر بخش جد ...

چه فکر خوبی ....واقعا نوشتن همه چیز توی یه دفتر مخصوص از انباشتگی مسایل توی مغز هم جلوگیری می‌کنه 

اگه دقت کرده باشید یه وقتایی سردرگم و کلافه ایم بعد که خوب فکر می‌کنی میبینی واسه یه کاری توی ذهنت برنامه ریزی کردی بعد هی به تعویق انداختی همین مسأله انجام نشده توی ذهن آدم و رو به هم ریخته میکنه