2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
چیزایی که نمی خوای تو کارتن نذار مستقیم بذار خروجی بیرون کنار سطل.کسی نیاز داشته باشه بر می داره.تو ...

یه سری هاش رو باید بفروشم ظروف مسی هستن و فعلا میریزم تو کارتن تا از تو دست و پا جمع بشه بعدا دوباره هرکدوم رو تفکیک میکنم یا میبخشم و... اونایی که خرابن و غیرقابل استفاده رو دور می ریزم مستقیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا اگه تاپیک فعالی در این زمینه ها می شناسید معرفی کنید

ببخشید بلد نبودم تگ کنم ادرش تاپیک رو 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
کاسه ابگوشت خوری از نظر من لازمه بخصوص تو سبک زندگی ایرانی که ابگوشت وآش رشته جزو زندگیمون هر سه دست ...

ما چون گیاهخواریم ابگوشت نمیدیم مهمونی. اش هم تاحالا زیاد  درست نکردم. 

سه دستش رو نگه میدارم چون دوسشون دارم ولی فقط یه دستش رو گذاشتم تو کابینت. اخه کابینتامم جا نداره اصلا

کلا کابینت زمینی فقط یه سه دره دارم که یه طبقه ش ارکوپال دم دستی و ..‌ گذاشتم 

یه طبقه ش میخوام سرویس چینیمو بذارم. میترسم کابینت های بالایی بذارم خدای نکرده بیاد پایین بشکنه همشون 

منم اثاث گشی دارم چند روز دیگه خونه و سه ساله خونه خودمم ،خونه قبلیم۲۲۰ متر بود و مجبورا وسایل زیاد ...

عزیزم سرویس مسی که میگین شامل بشقاب و اینا هم میشه؟ 

من فکر کردم فقط ظروف خورشت و دیس و ... دارین 

خداروشکر خیلی عالییه که کلی دوست عزیز به جمع مینیمالیست هامون اضافه شدن

بله هر شب میخونم و فرداش انجام میدم. معتاد این تاپیک شدم. و جالب اینکه منم تو موقعیت شما قرار گرفتم اون موقعی که این تاپیک رو زدید.الان منم خونه خریدم دست مستاجره و قراره چند ماه خونه پدرم بشینم یه طبقه دادن بهم . منم نمیخوام تو خونه ی جدیدم وسایل اضافه ببرم

ممنون عزیزم سلامت باشی  اخه سبک مهمونی هامون خیلی ساده س و اصلا سوپ و پیش غذا و دسر و اینا ندا ...

کارخوبی کردی

از شلوغی کابینتای خونت جلوگیری کرذی.

منم دو ساله سرویس چینیم تو کارتنه و حتی تو اثاث کشی ها میبرم انباری خونه جدید میزارم .

چارساله خونه خودمم تقریبا،و همین سرویس شش نفره ارکوپال و مسی کارراه انداز بوده چون نهایتا ده تا مهمون داشتم بااینکه خونواده شلوغی هستیم ولی معمولا سالای اول کسی خونه نوعروس نمیره به اون صورت

عزیزم سرویس مسی که میگین شامل بشقاب و اینا هم میشه؟  من فکر کردم فقط ظروف خورشت و دیس و ... دا ...

عزیزم کلا مسه

بشقاب برنج سالاد خورشت خوری

انواع دیسهای گرد و بیضی برای خورشت و مرغ و دسر و اینا

پیاله ،جام ، قندون سینی و....

من تازگی یه تاپیک پیدا کردم درباره رویاهای صادقه و کسایی که خواب اموات را میبینن...نمیدونم دوست داشت ...

بله حتما چرا که نه معرفی کنید میخونم 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
تاپیک برنامه و راهکار برای مدیریت کارهای خانه  استاتر هم Rana24هست خیلی خوبه تاپیکش فعال هم هست ...

اره منم دارم با اینکه خیلی ساله از تاپیک گذشته ولی فعاله باز

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎