2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736993 بازدید | 44690 پست

منم کلی عکس تو قاب دارم ولی همه رو جمع کردم  چند ساله شنیدم نباید بزنی فقط جا گرفته تو کمد 🤔

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخاطر انرژی ساکنین قبلی خونس باید قبل اساس کشی پاکسازی کنید

صاحبخونه وقتی ساکن اینجا بوده هشت سال پیش بچه چهارساله ش رو از دست داده.

البته بچه ش خارج از خونه مرده ولی من اوایل رفته بودیم تو این خونه همش حس میکردم یه بچه گاهی از پشت سرم رد میشه یا حس میکردم یه زن داره تو حموم گریه میکنه

برای پاکسازی باید چیکار کنیم عزیزم؟ میخوام برای خونه جدید انجام بدم.

و راجع به جهت ها هم من مطالبی که خوندم متوجه شدم قسمت اتاق خوابمون مربوط به رابطه عاطفی و اینا میشه و ما چون انباری نداشتیم کل ات و اشغالامون تو اتاق خوابمون بودن و هردفه اتاق رو رفع انباشتگی میکردم خوب میشد دو سه روز رابطه م ولی باز بعد چندروز خراب میشد 

گزارش  امروز من :یه بخش پنتری مرتب کردم دوتا پلاستیک بزرگ وسیله ریختم بیرون یه کمش خوراکی بقیه مثلا سیر خورد کن که نیاز ندارم پلاستیکی بودا نگید حیفه یا یبخش به کسی.یه سری وسیله اینجوری.

بعد اومدم خونه مامانم آبجیام رفتند پلاسکو فروشی نزدیک خونه هر کدوم دوتا پلاستیک بزرگ وسیله خریدند من مقاومت نکردم نرفتم.

شادی صدام کنید

سلام من هر روز یه مقدار وسایل می دم بیرون و هر دفعه انگار سبک تر می شم دیروز رفتم بازارچه هفتگی پر وسایل ولی من فقط یه سبد حصیری برای نون برداشتم چون سبدم رد کردم خیلی خوب بود حس بعدش

بچه ها همسرم اومده خونه میگه شادی از محل کارمون بهمون قلشق چنکال دادند سرویس ۶ تایی قاشق چنگال.

قیافه همسرم😀😀😀قیافه من😫😫😫😫😫😫

از دنیای مورد علاقه ام خیلی فاصله دارم.

شادی صدام کنید
نمی دونم من شبیه بقیه نیستم یا بقیه شبیه من نیستند.اصلا درک نمی کنم این میل به زیاد داشتن،انبار کردن ...

منم اینطوریم هیچ وسیله ی اضافه دوست ندارم ولی چه کنم گرونی و ترس از  اینده نمیزاره اون طوری که دوست دارم زندگی کنم☹

صاحبخونه وقتی ساکن اینجا بوده هشت سال پیش بچه چهارساله ش رو از دست داده. البته بچه ش خارج از خونه م ...

وای چ بد

وقتی میخایم وارد خونه جدید شیم باید اولا که درمورد ساکنین قبلی اطلاعات گیربیاریم از صاحبخونه و املاکی 

دوما اگه مورد جدی ای نبود پاکسازی کنیم

اسپند و نمکهای مخصوص ترشی که ما بهش میگیم ضمه و عطاریا دارن دود کنی

کف خونه زو با اب نمک و سرکه بشوری

تمام دیوارا استر بکشی

چهارگوشه خونه محلول اب نمک بزاری یا روی دستمال کاغذی یک دو سه ق نمک بریزی و بعد چندروز یریزی دور

صدای قران یا اذان پلی کنی

قبل ورود به خونه که به رسم قدیمی خودمون قران و اب و گندم و سکه یا پول ببری بزاری

یه قطب نما داشته باشی همرات یا بخری که ازین قطب نماهای کوهنوردی که عالی میشه

جهت جنوب شرقی مال ثروته

شرق و مرکزم مال سلامتیه

این دوتا ازنظر من ازهمه مهمتره

این دو جهت توالت و حمام و اشپزخونه یا چیز منفی ای نباشه اون خونه خوبه

حالا یکی هم هست مثلا جهت غرب که مال فرزنده براش مهمه و باید دقت کنه اون جهت نکته منفی ای نداشته باشه

منم اینطوریم هیچ وسیله ی اضافه دوست ندارم ولی چه کنم گرونی و ترس از  اینده نمیزاره اون طوری که ...

چقدر می تونیم برای آینده خرید کنیم،تا کی می تونیم وسیله هامون برای گرونی ها نگه داریم؟

منطقی نیست.

شادی صدام کنید
منم اینطوریم هیچ وسیله ی اضافه دوست ندارم ولی چه کنم گرونی و ترس از  اینده نمیزاره اون طوری که ...

به کائنات اعتمادکن و ردکن بره 

مطمعن باش وقتی نیازت به وسیله ای بیفته بهترینشو با جیب پرپول میری میخری