2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737201 بازدید | 44691 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب من دو روزه گزارش ندادم اول سلام من دیروز و پریروز دوباره رفتم انباری توی پارکینگ.ما یه انباری ...

عزیزم شما که می دونید اسباب کشی دارید کارتن ها نگه دارید بخصوص که میگی کارتن های محکمی هم هستند.

شادی صدام کنید

بچه ها دلم می خواد همه چیز بریزم بیرون.

فکر کنید الان من تو پنتری ۶ تا سبد در سایزهای مختلف دارم یکی اش هدیه است بقیه اش برای جهیزیه است.

سماور،سبزی خرد کن،پلوپز،زود پز.یه فلاکس بزرگ،دوتا سبزی خرد کن دستی.

یه کوچیک دارم که اون استفاده می کنم.

یعنی سماور وپلوپز وزودپز می دونم هیچ وقت استفاده نخواهم کرد.این ها فقط یه بخشش.قسمت دیگ ها بماند.به هیچ وجه هم نمی تونم بذارم خروجی دلیلش نپرسید.یه تشت بزرگ که هیچ وقت نیازم نمیشم یعنی تشک میشه توش شست.

واقعا مامانم درک نمی کنم.

شادی صدام کنید
بله می دونم ظاهرا بعد از مدتی یا باید عوض اش کنی یا بذاری تو نور افتاب تا انرژی منفی که جذب کرده پاک ...

اره خیلیا فکرمیکنن با افتاب پاکسازی میشه ولی نمیشه

من فنگشویی تبتی که اصل و بیس هست یادگرفتم ن فنگشویی چینی که همش خرافات و جفنگیاته

متاسفانه تو اینستا فقط چینی یاد میدن و واقعیت رو نمیدونن

بچه ها من موندم بین مبل ال ‌و نیم ست کدوم رو بخرم

منم میخام ال بخرم مثل خانه های مدرن تو ژورنالا

ولی پیدا نمیکنم

مبل ست که قطعا چیدمان و جابجاییش راحتتره ولی بازم باید دید کدوم به خونه تون بیشتر میاد

برای خانه های بزرگ ال مناسبتره چون جاگیره نسبتا

بچها وسایلی که نمیخاید رو بفروشید تو دیوار و بجاش وسایل کاربردی بخرید اینجوری دیگه نه همسر میتونه ا ...

من پست های قبلی شما رو خوندم خیلی خیلی خیلی کیف کردم 

باید بگم شما ملکه ی مینیمالیسم ها هستین😃

اینکه این حجم از وسایل را از خونه تون حذف کردین جرعت و ریسک زیادی میطلبه💪

بچه ها دلم می خواد همه چیز بریزم بیرون. فکر کنید الان من تو پنتری ۶ تا سبد در سایزهای مختلف دارم یک ...

تشت به اون بزرگی داری؟ الان منم مامانتو درک نمیکنم 😅

نمیشه گاهی ببریش تو حمام و بعنوان وان ازش استفاده کنید؟ خیلی کیف میده ها برا وقتایی که بخوای ریلکس کنی😉

بچها نمادهایی مثل تابلو زن تنها مردتنها یا حیوانات و انواع مجسمه های زن و مرد خیلی بده و تنهایی و بد ...

ببخشید راجب پاکسازی خونه جدید که اسباب کشی کردیم میشه جواب بدید سوال من از وقتی اومدم خونه جدید مون مشکل مالی برام پیش اومده جوری که کل سرمایه و مال  و همه چیمون از دست رفت  به نظرتون علتش پاکسازی نکردن بوده؟یا چی میتونه باشه علتش 😥☹😓

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
بچه ها دلم می خواد همه چیز بریزم بیرون. فکر کنید الان من تو پنتری ۶ تا سبد در سایزهای مختلف دارم یک ...

سلام من سماور و سبزی خردکن برا جهیزیه برخلاف اصرار مادرم که بخر ،نخریدم😁خدارو شکر

ولی زود پز و پلوپز دارم زودپزم خیلی بزرگه اصلا استفاده نکردم ومیدونم که هیچ وقت استفاده نمیشه ولی پلوپز خوبه الان بعد از چند سال که قابلمه دم دستی هام خراب شد دیگه جدید نخریدم پلوپز رو اوردم که استفاده کنم خوبه پیشنهاد می کنم 

خانما کسی  میدونه قابلمه و تابه که کفشون خراب شده چطوری قیمت میزنن برای تعویض با نو ؟چندتا قابلمه و تابه دارم میخوام عوض کنم اگه خیلی نخواد اضافه کنم به جاش دوتا بگیرم اخه یه بار یه سرویس و نصفی قابلمه و تابه و شیر جوشو... دادم پولش نرسید یه قابلمه کوچیک هم نشد حتی هشتادو خورده ای داد دستم اقاهه 😅☹

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔