2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738480 بازدید | 44696 پست

دوستان مینیمالیست واقعی کسی هست که واقعا بتونه به سوالاتی که لیلی دیلی گفته عمل کنه و دل بکنه...

من به کائنات خییلی اعتقاددارم و مطمعنم وقتی لباس یا وسیله ای رو بدم به نیازمند یا خیریه بزودی بهترینش جایگزین میشه برام(تجربه شخصیم و اگاهی به علم فنگشویی اینو بهم یادداد) و واقعا هم یه چیزاییو میدم خیریه که همه اطرافیان دعوام میکنن ک نکن دختر ..اینا حیفن..گرونن..دیگه پیدا نمیشن و...

ولی خداروشکر من راحت دل میکنم...

یکی از دوستانم هست که مدام پیگیر اساس و لباسایی هست که کن پاکسازی میکنم و تاالانم چندبار پیش اومده که با زور کل محتویاتی که برای پاکسازی گذاشته بودم برده خونش و همه رو چپونده توی کمدش و سالهاست که دست بهشون نزده...ولی ازونجاییکه من میدونم این جور افراد که اشغال جمع کنن یا دل نمیکنن و رفع انباشتگی نمیکنن مبتلا به اختلال احتکارن چیزیش نمیگم و فقط افسوس میخورم

خونش داره میترکه و بجای رفع انباشتگی لباسا و اشپزخونش مدام با شوهرش توی بازار دنبار چوب لباسی و رگال و کمد جدیدن

کمد فلزی و قدیمی تو زیرزمین مارو ورداشته برده خومش که لباساشو جا بده🤦🤦🤦🤦🤦🤦

من امروز کلی کتاب قدیمی ازترم قبل دانشگامو جمع کردم ببرم بفروشم به کتابفروشی و بجاش کتاب دانشگاهی ترم جدیدمو بخرم

چهارتا روسری دست دوز نو و چهارتا مانتو درحدنو رو گذاشتم ببرم خیریه چون طرحاش شلوغن و تصمیم بر اینه که چهارتا روسری ساده جنس اعلا بخرم و تعدادشو روی چهار تا نگه دارم و دیگه ورودی جدید ندم و طرحای شلوغم نخرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان مینیمالیست واقعی کسی هست که واقعا بتونه به سوالاتی که لیلی دیلی گفته عمل کنه و دل بکنه... من ...

عزیز دلم من هم دوست دارم به اون نقطه برسم ولی چندتا مشکل عمده دارم

🌹جهیزیه ام

🌹وسایلی که بعد از ازدواج خریدیم وهمسرم نمی ذاره بذارم خروجی

🌹بحث‌ مواد غذایی که بازم همسرم دستش به کم نمی ره

رسیدگی به این سه آیتم کار یه روز دو روز نیست واقعا زمان بره

ومن تلاشم تو هر سه زمینه می کنم.

🌹🌹🌹در حال حاضر تو قسمت

کشو لوازم ارایش،بهداشتی،اکسسوری ها

کشوی لباس خونگی،کشوی شال وروسری،

کمد مانتو،پالتو کاپشن،لباس مجلسی،شلوار بیرون،

جا کفشی خودم،یه صندوقچه کوچیک که یادگاری های خیلی عزیزم توش

🌹🌹🌹قسمت حمام خونه،سرویس بهداشتی خونه،کابینت زیر سینک ودوتا کشوی ریلی اشپزخونه با قطعیت در حد لیلی دیلی اعلام مینیمال بودن می کنم.

شادی صدام کنید

اما دو تا نکته :معیار اگه لیلی دیلی بذاریم که هممون می شناسیمش ایشون در تمام موارد مینیمال بودند ولی من نمی تونم به اون نقطه برسم به دو دلیل اول اینکه ظرف دوست دارم.

دوم اینکه کتاب دوست دارم خونمون پر از کتاب وارزو دارم یه اتاق مطالعه داشته باشیم با یه کتابخونه بزرگ ارزوی مشترک من وهمسرم.سوم اینکه من به اشپزی علاقه دارم وکلی قالب ولوازم اشپزی دارم ومی دونم در آینده اضافه خواهم کرد.من در این زمینه ها اگه مینیمال باشم خوب نمی تونم خودم ارتقا بدم.

البته چیز اضافه به درد نخور یا کتابی که نتونم باهاش ارتباط برقرار کنم یا مثلا کتاب های دانشگاه که دیگه برام مطالعه اش لازم نیست می ذارم خروجی.یا مثلا ظرف سعی می کنم ظرفی بخرم که سالها بتونم استفاده کنم کاملا کاربردی باشه به وسایلم بود از سر بازار گردی نمی خرم مثلا یه ظرف خوشگل کادو گرفتم خوشگل بود ولی به درد من نمی خورد نگه داشتم هدیه بدم به کسی.تو قسمت ظرف وظروف ام انباشتکی ندارم.

شادی صدام کنید

یه نکته دیگه اینکه من پارسال اول پاییز دوتا بافت قرمز وسفید خریدم وکل ۶ ماه باهاش سر کردم ادایل بهار اون بافت قرمز به دلیل غفلت لک شد وغیر قابل استفاده گذاشتم خروجی .پاییز امسال رفتم یه بافت مشکی خریدم جای اون قرمز پارسال الام دوتا بافت دارم سال بعد اون سفید می ذارم خروجی یکی جدید می خرم.وهنینطور الی آخر.

یا مثلا الان دوتا تیشرت آبی وطوسی دارم استفاده می کنم سال بعد این دوتا می ذارم خروجی دوتا جدید می خرم.

والی اخر.

شادی صدام کنید

منم خاموش بودم امروز دوباره برگشتم به نی نی سایت ، 

البته این دومین کاربری هست ، اولی ۹۴ بود که فراموشش کردم 

من امروز کابینت مواد غذایی رو‌پاک کردم و عکس گرفتم که تایپم رو ادامه بدیم 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

من یه کابینت دارم که ۴ طبقه است شامل:لیوان ها،استکان ها،پارچ ها وگلدون ها

دوتا پارچ خارج کردم تو کارتن گذاشتم.دوتا استکان تک بود انداختم دور.یه طبقه از ۴ طبقه خالی شد.این یه امتیاز

یه روز رفته بوذیم پیک نیک همسرم به عمه اش گفت چه قابلمه خوشگلی دارید هفته بعد عمه اش اون قابلمه بهمون داد‌روحی واز قضا 

غذا توش خوشمزه میشه چندبار استفاده کردم امروز کارتن کردم گذاشتم پنتری.فعلا می خوام کابینت ها مینیمال کنم.بعد یه سر وسامانی به پنتری بدم.

شادی صدام کنید
من یه کابینت دارم که ۴ طبقه است شامل:لیوان ها،استکان ها،پارچ ها وگلدون ها دوتا پارچ خارج کردم تو ...

بچه ها من تو این کابینت تعداد پارچ ها ولیوان هام واستکان هام‌ مینیمال ولی تعدادگلدون هام مینیمال نیست به جای سه تا گلدون ۷ ،۸ تا گلدون دارم.

از نظر خودم فقط ۴‌تاش شیک وقشنگ.

لقیه اش همسرم‌نمی ذاره بذارم خروجی

شادی صدام کنید
منم خاموش بودم امروز دوباره برگشتم به نی نی سایت ،  البته این دومین کاربری هست ، اولی ۹۴ بود ک ...

عالیه عزیزم خسته نباشی 

کاش بقیه دوستان هم عکس بذارن از چیدمان کابینت و کمد و کشو و ... مینیمالیستی ایده بگیریم 

سلام من تازه واردم میشه کمکم کنید 

من وقتی چیزی به کسی میدم یا کلا رد میکنم بعدش مثلا میگم عه مثلا این ب فلان لباسم میخورد .فقطم روی لباس وکیف اینطوریم و باعث شده همه توی چمدون جمع کنم و هر چند مدت ییارم استفاده کنم دوباره بزارم سر جاش 

میشه بگید چیکار کنم ک ب راحتی دل بکنم؟؟یا بهش قکر نکنم

سلام من تازه واردم میشه کمکم کنید  من وقتی چیزی به کسی میدم یا کلا رد میکنم بعدش مثلا میگم عه ...

سلام عزیزم

دوستان گفتن بهتره اینجور وسایل رو بدیم به غریبه ها که جلوی دیدمون نباشه و کلا یادمون بره اصلا همچین وسیله ای داشتیم 

منم دقیقا اینجوریم

مثلا یه کیف داده بودم به خواهرم، بعد یه مدت یه شال اون رنگی هم خریده بودم و هروقت خواهرم با اون کیف میومد خونمون، هی به خودم لعن و نفرین میفرستادم که چرا اخه اینو دادی به کسی. اگه الان بود با این شال جدیده ست میشد

اولین نکته اینه که ورودی هامون رو کنترل کنیم 

مثلا اگه من شال جدیدم رو طوری میخریدم که با یکی از کیف هام به راحتی ست میشد، دیگه غصه اینو نمیخوردم که چرا کیف قدیمی مو بخشیدم و الان کیف ندارم که با شالم ست کنم! 

به نظرم اگه لباسی رو خیلی دوس داریم باید نگهش داریم. ولی اگه دوسش نداریم و فقط بهش نیاز داریم سریع استفاده ش کنیم که کهنه بشه و بتونیم بندازیم دور!

من کلی تاب و شلوارک دارم که دوران مجردیم خریدم و نگهشون داشتم به امید دوارن متاهلی. و الانم تو این یه سال خیلی استفاده شون نکردم چون همش تو خونمون سرده نمیشه تاب و شلوارک پوشید! خلاصه همشونو گذاشتم فعلا تو باکس لباسام تا ببینم اگه تابستون سال دیگه هم استفاده نشد دیگه بندازمشون دور یا بدم به کسی 

سلام من تازه واردم میشه کمکم کنید  من وقتی چیزی به کسی میدم یا کلا رد میکنم بعدش مثلا میگم عه ...

کمد کپسولی رو گوگل کنید

خیلی نکات خوبی راجع به لباس و سبک و استایل بهتون میده

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵