2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738524 بازدید | 44697 پست
من قطعا ماکسیمالیستم تا دلت بخواد وسیله بی مصرف دارم که دلم نمیاد بندازمشوبرن شعارم هم اینه که هرچیز ...

خوشبختم🤣🤣🤣

آخه من خیلی ب کاردستی با دوریختنی ها علاقه دارم. همیشه هم همون وسایلای دور ریز کمکم میکنن ک یه چیز خوب درمیارم ازشون 

برا همی کلی مقوا و نمد حتی تیکه های کوچکشون رو دارم. یا مثلا قوطی کنسرو جات و کارتن های ظروف   🤣

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐
دوستان مینیمالیست واقعی کسی هست که واقعا بتونه به سوالاتی که لیلی دیلی گفته عمل کنه و دل بکنه... من ...

با احترام باید بگم با نظرتون در مورد مینیمالیست واقعی مخالفم

لیلی دیلی معیار من نیست حداقل.

مینیمالیست کسی هست که وسایلش کافی و کابردی و اهل خرید هیجانی نیست. کسی که آرامشش در گرو داشتن وسایل زیاد نیست.

حالا یکی با وسایل بیشتر یکی کمتر. مینیمالیسم خط کش و معیار نداره که باهاش اندازه بگیریم و بگیم همه باید فلان مقدار وسیله داشته باشن تا مینیمالیست "واقعی" بشن. وافعی و غیر واقعی نداره. همین که مصرف گرا نباشیم کافیه.

حالا یکی مثل لیلی دیلی زندگی میکنه یکی با وسایل کمی بیشتر. اما هر دو مینیمالیست هستن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اما دو تا نکته :معیار اگه لیلی دیلی بذاریم که هممون می شناسیمش ایشون در تمام موارد مینیمال بودند ولی ...

اصلا هدف این نیست که به اون نقطه برسیم. هر کسی حد و حدود مینیمالیسم رو برای خودش و زندگی شخصی اش تعریف میکنه. شما اگر آشپزی و کیک پختن دوس دارین و انجامش میدین، دیگه اون وسایل مازاد و بی استفاده نیستن شادی جان. وسایلی اضافه هستن که بدون کاربردن.

مهم اینه که تلاش کنیم به آرامش و رهایی از بند وسایل برسیم. حالا من که کتابخونه بزرگ دارم و با کتابخونه م حس خوبی میگیرم باید بریزمشون دور که بشم مثل لیلی دیلی؟؟؟ مگه ماکسیمالیستها مدام چشمشون به هم نیست که بهتر از بقیه داشته باشن. ما هم باید چشممون به امثال لیلی دیلی باشه که چی بشه؟ آرامشمون که از دست میره بازم اینجوری. مسابقه که نیست.

ایده گرفتن از لیلی دیلی خوبه ولی من دوست ندارم اونجوری زندگی کنم.

من وسایلی که استفاده نداره رو دادم به نیازمند مثلا دو تا کیسه زباله پر اسباب بازی های دخترم رو دادم خیریه سال به سال استفاده نداره و همیشه نصف کمد و انبار رو گرفته کلی لباس گذاشتم کنار مثلا لباسی هست که ده ساله نپوشیدم 

کمد کپسولی رو گوگل کنید خیلی نکات خوبی راجع به لباس و سبک و استایل بهتون میده

اتفاقا خودم بدون اینکه اینو بدونم همینطوری ست میکنم 

چندین استایل مثلا با دوتا لباس فقط ولی هی جا ب جا میکنم 

باید رد کنم بره خیلی چیزارو

کمد کپسولی رو گوگل کنید خیلی نکات خوبی راجع به لباس و سبک و استایل بهتون میده

من الان طی یک عملیات انتحاری ممد لباسارو مرتب کردم و دل کندم از یسری لباسا ک اکثرشو خونکی و روسری بود 

دوتا نایلون بززک شد ولی نمیدونم چرا از مامتوهام نمیتونم دل بکنم چون همشون نوعن و استفاده میکنم ازشون 

دوس دارم خلوت کنم 

ایشالا بعد ظهر میز ارایش و کتابخونمو تمیز میکنم

خوشبختم🤣🤣🤣 آخه من خیلی ب کاردستی با دوریختنی ها علاقه دارم. همیشه هم همون وسایلای دور ریز کمکم م ...

اتفاقا منم همینطورم ولی تصمیم دارم همشونو درست کنم دیگ مثلا شیشه های سس رو درشون یا اسپری کنم یا گیپور بچسبونم برای حبوبات

من امروز یه کابینت دیگه آشپزخونه تمیز کردم.یه قفسه کاملا خالی شد.یک قفسه یک سوم اش وسیله گذاشتم:دمنوش ها

یه قفسه دو سوم اش پر شد.

خروجی:یه سری مواد غذایی که مال چندماه پیش بود.

یه سری مواد غذایی که جا به جا کردم تو کابینت های دیگه حتما استفاده میشه

چندتا بسته بادام وخاکشیر وانواع کشمش گذاشتم دم دست باید بگم همسرم همش بخوره تموم کنه و تا تموم نشده دوباره نخره.

بعد هم با تمام قوا باید ورودی های این کابینت کنترل کنم.

شادی صدام کنید
عزیزم چیزی ک لازم داری و نده بره الان بخوای همونو بخری باید کلی پول بدی

اینقد حجم لباسام زیادع ک گاهی این زیر مونده ندیدم 

و فقط عادت دارم همون چیزی ک دم دستمه و تو دیده بپوشم 

دیگه سعی کردم ازشون جمع کنم توی چمدون بعد یه مدت اک ذیدم استفاده نمیشن رد کنم بره